BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.27 > ΡΕΚΟΡ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 28

ΡΕΚΟΡ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 28

Set priority
Show messages by
This Post:
22
260977.16 in reply to 260977.15
Date: 10/2/2014 8:32:28 AM
Overall Posts Rated:
7070
Παιδιά συγγνώμη που άφησα το φόρουμ μας φέτος αλλά είμαι 3η λυκείου και δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω, πόσο μάλλον να γράφω τα σεντόνια που έγραφα πέρυσι.
Σας άφησα σε καλά χέρια όμως... ο Κώστας, ο Βενιαμίν ανάμεσα στους μάνατζερ του ομίλου μας είναι ορεξάτος και γιατί να μην είναι άλλωστε το παιδί, οπότε επειδή δεν θέλω η προσπάθεια μου να σταματήσει έτσι θα σας παρακαλούσα να συμμετάσχετε στο φόρουμ λιγουλάκι και να γίνεται συζήτηση, ώστε όταν χαλαρώνω το βράδυ να μπαίνω να βλέπω τα νέα του παλιού ομίλου μου αν με το καλό ανέβω στην 3η κατηγορία.

Σχετικά με τα παραπάνω που πόσταρε ο Κώστας και μπράβο για την ωραία αυτή ανάλυση που έκανε, έχω να παρατηρήσω πως:

1)φέτος το πρωτάθλημα πήρε μια τρελή πορεία αφού αρχικά ξεκίνησε με 6 διεκδικητές( εγώ, ο συνονόματος ελ, ο Χολαργός, ο Βασίλης, το Ρέθυμνο και γνώμη μου λόγω μπάτζετ ο Νεαρ-Ηστ), κατέληξε με μόλις 4 διεκδικητές στο τέλος αφού ο Νήαρ-Ηστ και ο Νίκος παραιτήθηκαν ουσιαστικά από αυτό είτε δηλώνοντάς το ανοιχτά και ξεπουλώντας τη μισή ομάδα, Campeones, είτε απλά αυτοκτονώντας με κάποια αποτελέσματα που έκαναν στη διάρκεια του πρωταθλήματος, Νήαρ-Ηστ.

2) νομίζω πως φέτος άνετα ο Χολαργός μπορούσε να μη νικήσει στον προημιτελικό των play-off της Τρίτης, με το ρόστερ που έχει, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου και για να πετύχω την άνοδο έβαλα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και ότι οικονομίες μάζευα 4 σεζόν, περίπου 1,3 εκατομμύρια(Humza Muhammad-->552.00$, Waldemar Sendal--> 358 900$, Χu Sang-->416 200$) τα ξόδεψα για να φτιάξω μια υπερομάδα και να ανεβώ χωρίς άγχος στην 3η κατηγορία οπότε πιστέψτε με με το υλικό που διαχειρίζομαι στην ομάδα μου δεν θέλει ικανότητες για να ανέβεις. Ουσιαστικά αγόρασα την άνοδο.

Υ.Γ. Αυτά τα ολίγα για τώρα θα ξαναγράψω αυτές τις εβδομάδες που πιθανότατα είναι οι τελευταίες μου στον όμιλο.

The enemy of good is...the better!
This Post:
22
260977.17 in reply to 260977.16
Date: 10/2/2014 1:18:28 PM
Overall Posts Rated:
4141
Γεια σας παιδια κ απο εμενα.Τα πλει οφ πηγαν ακριβως ετσι οπως τα περιμενα δλδ να αποκλειστω εγω απο τους Γκολντεν Στειτ και να παιξουν τελικο του ομιλου με τα τερατα τα οποια δε πιστευω οτι μπορουν να κοντραριστουν απο κανενα φετος,το δειχνουν και οι πολλες ηττες που εχουν κανει :P!!!Καλη συνεχεια ευχομαι στον Νικο στην 3η Εθνικη,ευχομαι να μονιμοποιηθει εκει και γιατι οχι ακομα ψηλοτερα!!!Εγω τελευταια δεν εμπαινα στα λαιβ λογω δουλειας και διαφορων αλλων πραγματων,γι αυτο και αφησα το θεμα ανοδος καπου στα μεσα της σεζον,αλλα απο την νεα σεζον προειδοποιω οτι ερχομαι δυνατα για την πρωτια,εχω καταλαβει τι χρειαζεται για να ανεβεις πλεον και θα προσπαθησω να το πετυχω φετος...Ευχομαι επισης να αναθερμανθει η συμμετοχη στο φορουμ για να τα λεμε!!!!Περιμενουμε το Σαββατο τους 2 ημιτελικους και ευχομαι και να τα πουμε στο λαιβ με ολους σας!!!

This Post:
22
260977.18 in reply to 260977.17
Date: 10/7/2014 3:18:16 PM
Overall Posts Rated:
2525
Καλησπέρα κόσμε!
Σήμερα είχαμε τον 1ο τελικό του πρωταθλήματος...φυσικά τα προγνωστικά είχαν δίκιο αφου τα Τέρατα επικρατησαν με 92-62
απεναντι στους Ρεθυμνιώτες...άνετη νίκη καθως ο Νίκος προβλεψε πολυ σωστα και τον ρυθμο και την επικεντρωση...ωστοσο τα βλεμματα στραφηκαν στον πιο ακριβοπληρωμενη παιχτη των τερατων..ναι ναι!Για τον Ινδό Σέντερ Humza Muhammad μιλαω! Ο σουπερσταρ των Τερατων ηρθε εναντι ποσου 552.000$ για αυτον ακρινως τον λογο..να ανεβασει κατηγορια τα Τερατα...καταπληκτικα στατιστικα για εναν παικτη οποιος πολλοι λεγαν οτι δεν εχει προσαρμοστει και δεν θα δωσει τα απαιτουμενα..ωστοσο εχοντας 11-14 σουτ εντος πεδιας(78% ευστοχια δηλαδη),εχοντας 2/2 βολες,μαζευοντας 18 ριμπαουντ(και μαλιστα 5 επιθετικα),μοιραζοντας 3 ασσιστ , κλεινοντας το φως σε παικτες του Ρεθυμνου 4 φορες(4 ταπες) και κανοντας μολις 1 λαθος σε 36 λεπτα παιχνιδιου,νομιζω πως δεν θα ξεχαστει ευκολα αυτο το ονομα...εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι αξιζαν και με το παραπανω τα 552 χιλιαρικα...ισως να ειναι νωρις αλλα: ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ 3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΙΚΟ

This Post:
00
260977.19 in reply to 260977.18
Date: 10/12/2014 3:17:59 PM
Overall Posts Rated:
4747
Συγχαρητήρια!!!!!
Τα κατάφερες περίφημα!!
Καλές επιτυχίες!
Θα μας λείψει εδώ πέρα!

This Post:
33
260977.20 in reply to 260977.19
Date: 10/12/2014 4:38:36 PM
Overall Posts Rated:
7070
Ο στόχος της σεζόν επετεύχθει και με το παραπάνω αφού η κατάκτηση του τίτλου ήρθε σχετικά άνετα χωρίς προβλήματα ή παράπλευρες απώλειες. Η άνοδος αυτή ήταν στόχος εδώ και 4 σεζόν και προετοίμαζα την ομάδα μου για την σειρά τελικών, στην οποία και τελικά επικράτησα χωρίς να βρω ιδιαίτερη αντίσταση.
Η χαρά μου αυτή τη στιγμή είναι τεράστια όμως παράλληλα νιώθω και λύπη που φεύγω από αυτό τον ιστορικό όμιλο που στις δόξες του(την περσινή σεζόν ιδιαίτερα) να έχει ίδια πόστ στο φόρουμ με τα φόρουμ της Α1 και της Α2 ξεπερνόντας όλους τους ομίλους ΙΙΙ.

Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και θα σας "διαφημίζω" όλους σε όποιον όμιλο και αν βρεθώ. Ελπίζω να σας συναντήσω όλους στα ψηλότερα σαλόνια κάποια στιγμή. Καλη συνέχεια σε όλους!

This Post:
11
260977.21 in reply to 260977.20
Date: 10/12/2014 5:03:52 PM
Overall Posts Rated:
4141
Συγχαρητηρια Νικολα για το πρωταθλημα,το αξιζες γιατι δουλευες χρονια για να το πετυχεις και τωρα οι κοποι σου ανταμοιβονται και με το παραπανω!!!Μην στεναχωριεσαι,κανεις δεν θα ξεχασει κανεναν και που ξερεις σε μερικο καιρο απο τωρα μπορει να βρεις καποιους απο εδω στην ΙΙΙ κατηγορια :P!!!Καλη συνεχεια και τωρα ακομα πιο σκληρη δουλεια γιατι η ΙΙΙ ειναι δυσκολη κατηγορια κι καθε αγωνας ειναι σαν τελικος...

Ο διοσκουρος σου ολα αυτα τα χρονια στον υπο-ομιλο μας,

El Diablo 7

Last edited by el diablo 7 at 10/12/2014 5:04:53 PM

This Post:
11
260977.22 in reply to 260977.21
Date: 10/13/2014 7:28:15 AM
Overall Posts Rated:
2525
Προσώπικα είσαι ενάς απτους καλυτερους προπονητες που εχω δει Νικο!Για πολλους λογους...Οπως ειπα και στο ποστ στον 1ο τελικο ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ χαχαχα...ευχομαι τα καλυτερα..σιγουρα θα λειψεις εδω στο φορουμ αλλα τι να κανουμε;απο αυριο προβλεπεται ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ πρωταθλημα ολων των εποχων :Ρ (ετσι θελω να πιστευω,3 ομαδες απτους μπλε,και 2 απτον κοκκινο εχουν πολυ καλες ομαδες)..εεμ αυτα απο μενα!αα ναι και Νικο,θα μας ξαναδεις ολους στην Α1 καποια στιγμη ;) (χο χο χο)

Υ.Γ: Ποντάρω στον el diablo φετος για την ανοδο!

This Post:
11
260977.23 in reply to 260977.22
Date: 10/13/2014 9:46:45 AM
Overall Posts Rated:
152152
Γεια σας παλιοφιλοι...

Συγχαρητηρια Νικολα και απο μενα για την πανευκολη κατακτηση του Πρωταθληματος ( αηττητος !!! ) ...
Εσπασες ολα τα ρεκορ και απεδειξες εμπρακτα οτι δεν σε χωραει , σε καμια περιπτωση, η IV Εθνικη..

Σε περιμενω στην ΙΙΙη και αν εχει κεφια το game μπορει να σε στειλει στην ομιλο μου (ΙΙΙ.2). !!!

Τα λεμε συντομα παλι.....

This Post:
22
260977.24 in reply to 260977.23
Date: 10/13/2014 12:41:37 PM
Overall Posts Rated:
7070
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και τα εγκωμιαστικά σας σχόλια.
Να δώσω όμως και εγώ με τη σειρά μου τα συγχαρητήρια μου στον Πάνο για την πανάξια παραμονή του φέοτς στην ΙΙΙ αν και ο αντίπαλος του στα play-out δεν είχε και πολύ όρεξη σημασία έχει ότι παρά τις αρχικές κακοτοπιές που είχε στη σεζόν κατάφερε να επανακάμψει και να μείνει στην κατηγορία.
Πραγματικά εύχομαι οι 6,25% πιθανότητα που έχω να έρθω στον ΙΙΙ.2 να βγούν αληθινές όχι μόνο επειδή είναι ένας από τους πιο βατούς ομίλους της 3ης κατηγορίας, με βάση μια έρευνα ενος γνωστού μου που μέτρησε τα τηλεοπτικά και τους μισθούς στους 16 ομίλους της ΙΙΙ, αλλά και επειδή θα είμαστε παρέα με τον Παναγιώτη για τουλάχιστον μια σεζόν αν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο για κάποιον από εμάς.

Εις το επανιδείν λοιπόν και σας θερμοπαρακαλώ όποιος έχει λίγο χρόνο να γράφει κάτι στο φόρουμ μην αφήνεται τον Κώστα και τον Νίκο τόσο μόνους τους. Απευθύνομαι στον Αργύρη, στον Ιρακλή και λιγότερο στο Βασίλη ο οποίος τραβάει τα ίδια βάσανα με εμένα αφού αν θυμάμαι καλά πάει φέτος Β' λυκείου και έχει αρκετό διάβασμα.

This Post:
00
260977.25 in reply to 260977.24
Date: 10/14/2014 7:31:42 AM
Overall Posts Rated:
2525
Kαταρχας να πουμε πως ο Νίκος θα βρεθεί στον 4ο ομιλο της 3ης κατηγοριας (ΙΙΙ.4) 2 πιο κατω και θα ηταν με τον commando παρεα..ατυχιαα!τελοσπαντων..βλεπω πως oi omorfoi δεν θα αντικαταστησουν τον Νικο...ναι μεν καλουτσικη ομαδα..αλλα δεν πιστευω πως θα ανεβει παλι(τουλαχιστον φετος)...λοιπον ας αρχισουμε το φετινο φορουμ με τους στοχους των ομαδων μας...Λοιπον!εγω φετος θελω να μπω πολυ στα πλει οφ ετσι να γλυκαθω λιγο και εγω ρε παιδακι μου :Ρ να φτιαξω λιγο το ΔΑΚ Ναξου και φυσικα να προχωρησω οσο πιο πολυ μπορω στο κυπελλο!Τα αλλα στη συνεχεια!

Υ.Γ:Καλή σεζόν guys

This Post:
00
260977.26 in reply to 260977.25
Date: 10/14/2014 9:06:31 PM
Overall Posts Rated:
4141
Εγω θελω κατ αρχας να εξελιξω την ομαδα μου διοτι πηρα καποιους παιχτες και με βαση αυτων θα προσπαθησω να φτιαξω μια καινουργια ομαδα...ΣΤην αρχη του δευτερου γυρου θα ειμαι ακετα δυνατος καλως εχοντων των πραγματων αλλα για ανοδο θελω να δω και τις ομαδες του ομιλου μας...Γκολντεν Στειτ θε λω να τους δω πως θα κινηθουνε,Χολαργος εχει εμπειρια και μεγαλο γηπεδο αρα εσοδα...Την καινουργια ομαδα την περιμενω να την δω στο γηπεδο και να την καλωσορισω κιολας στον ομιλο μας...Αμα δω λοιπον οτι με παιρνει απο φετος για ανοδο,εχω αρκετο μπατζετ,μπορει να πουλησω και καναν παιχτη και να παρω εναν πραγματικα σουπερ παιχτη στον δευτερο γυρο με τον οποιο μπορει να μου δωσει και το εισητηριο για την ΙΙΙ...Θα δουμε μεσα στην χρονια,καλη αρχη σε ολους ευχομαι και να περασετε ολοι στο Κυπελλο!!!! :P

Last edited by el diablo 7 at 10/14/2014 9:07:58 PM

Advertisement