Da se javim posle nekog vremena. Uskoro igramo poslednju utakmicu na SP protiv
Filipina. Oni su vec obezebedili plasman u 1/2 finale, a mi smo vec izgubili sansu za to.
Dakle utakmica bez rezultatskog znacaja, trebalo bi ide nas CT na njihov TIE. Mi smo i protiv Rusa igrali CT. Uspeli smo tu da ostvarimo pobedu, eto bar jedna da je tu u ovoj drugoj fazi
Protiv Filipina cemo isto pokusati ali bez entuzijazma...veliko pitanje. Ako bi pobedili i tu, to bi po meni bilo apsolutno i vise od maksimuma koji se mogao ocekivati od ove generacije. O netalentu iste, iznecu samo jos podatak da su svi ovi nasi centri u poslednjih recimo 7-8 treninga napredovali ukupno mozda 2 skila
Cucemo se jos jednom i ja zavrsavam svoje ''foteljisanje'' u reprezentaciji. Nisam mnogo ni pisao u prethodnom periodu. Imao sam i malo slobodnog vremena za igricu, a i stvarno ova sezona nije toliko interesantna jer dosta zaostajemo u kvalitetu za ostalim reprezentacijama. Takodje, ni zajednica iz tog razloga nije bila zainteresovana za rezultate pa onda logicno i manji motiv za pisanjem nekih romana ovde.
Ako nista, meni je bio cilj da nekako ostavim reprezentaciju u vrhu na rang listi u ovoj sezoni, da sledecem selektoru bude mnogo lakse. Trenutno smo treci na svetu, to je najbolji plasman od kad sam ja selektor. Bicemo u prvom sesiru pri zrebanju za EP i to je najbitnije.
Utakmica je u
19:30 h.