Eventualno uskladjivanje za potrebe po pozicijama reprenzetacije - opet moja zelja kao vlasnika igraca. Ne vidim u cemu je moranje da se forsiraju ljudi koji ne zele da budu deo tog procesa?
Naravno da nije moranje, ti sa svojim igracem mozes da radis sta god zelis. Medjutim, ako mi ti kazes sta planiras i kakav ce biti, mogu od nekog drugog da trazim da uskladi trening. A ne vidim zasto je to problem, bar za tebe koji si aktivan na bb... Nemam stvarno nameru da produzavam ovu raspravu, vec samo da kazem da takvi mailovi, po meni, nisu ok. Moze sve na civilizovan nacin da se kaze.
Danas u 19.30h se igra treca utakmica SP, protivnik je Spanija.
Proslosezonski finalista EP koji je nas izbacio korak ranije. Medjutim, ove sezone situacija se obrnula i sada smo mi ekipa sa jacim entom. Poredjenja radi, oni imaju zajednicu skoro 4 puta vecu od nase i daleko vise trofeja, ali jos uvek nemaju zlato u svojoj vitrini. Ta razlika u zajednicama se najbolje vidi u potencijalu kojim raspolazu oni, a kojim mi :) Bice izuzetno zanimljivo videti duel na krilu gde mi imamo 2 sjajana igraca potencijala 5, a oni potencijale 10 i 9. Stvar je u tome da se kod njihovih igraca konstantno vidi napredak kroz rejtinge, jer mogu da dizu primarne skilove koliko zele, a mi moramo da mozgamo. Meni je, ipak, zanimljivija ova nasa situacija i borba sa potom :D
Njihova forma je dosta bolja od nase, a jedina svetla tacka za nas je sedmica kod njihovog centra koji je startovao prve dve utakmice. Ova pobeda bi nam donela odlicnu situaciju pred duel sa Turcima, ali treba prvo dobiti Spance nekako. Sve u svemu, ovo je druga teska utakmica koju igra nasa reprezentacija na ovom SP i nadam se da ce biti bolja poseta na chatu jer nas sigurno ocekuje dobra utakmica.
Srbija - Spanija, 19.30h