О да, имаш право за повечето неща, които изреди.
Това с най-добрите играчи на най-ниски цени е адски нелогично и макар че го пооправиха, все още има доста примери, които могат да се дадат. Но пък не виждам какво може да се направи по въпроса, за съжаление.
Относно трейнитата - аз дадох 5 милиона за трейни, което не се доближава по умения дори до Велинов, който се продаде за 6... Изглежда нелогично, но е единственият начин да си гарантирам, че ще имам първокласно БГ леко крило. Просто такъв играч трудно да си купиш, защото хората си ги пазят за себе си и рядко някой продава. А като си го направиш, то е по твой вкус, а и помага с оувърекстеншъна. ;) Освен това ще е национал следващите 10 сезона и ще си върне немалка част от инвестицията под формата на мърчандайс.
Цените на треньорите са пак на пазарен принцип. Много математика се иска там. Затруднявам се.
Пак давам пример със себе си - дадох 2,4 милиона за 7-ца треньор с начална заплата 7 500(!!!). Оутбиднах два от топ отборите и бях много доволен. По груби сметки, за времето за което ще го ползвам ще ми се върже средно по около 650к на сезон, което ме устройва. Пак опираме до това с приспособяването според мен. Никой не ни кара да ги даваме тези пари, въпрос на избор е.