Nema ljutnje naravno, ne krivim buzzer vec sam samo konstatovao da imam bolje rejtinge a izgubio sam 20 razlike nista vise.
A losa procena je bila na osnovu prethodnih utakmica izmedju mene i njega, znao sam da ima slabiju centarsku odbranu ali su mu centri ovog puta odigrali nestvarne partije pratio sam mec uzivo detaljno, bukvalno je imao 5 napada zaredom zbog skokova a moji centri nisu toliko losi u skoku pa cak i krilo. Takodje on je igrao mnoge meceve krajem sezone na normal a ja na opusteno pa je on odigrao prvi mec plejoffa na normal umesto crunch veoma pametno da bi cuvao ent za polufinale dok smo ti i ja morali da odigramo crunch jedan protiv drugog, da sam ja odigrao crunch pitanje je sta bih mogao u eventualnom finalu da napravim sa jako malim entuzijazmom plus nemam domaci teren. Tako da ovo sa moje strane jeste bio glup potez mozda ali nekad moras da rizikujes a inace i jesam sklon rizicima sto se videlo i tokom lige gde sam od ovih 5,6 poraza sigurno polovinu mogao da izbegnem.
Inace dobra utakmica izmedju tebe i mene, pretvaraju se nasi okrsaji u neko malo rivalvstvo
Pozz