Нема на чему, убеђен сам да нечим, свакако јеси, јер иначе ваљда, не би ни збрисао горе. :)
Добри резултати, квалитетан и донекле и у одређеној мери доминантан састав, ствари су по којима си успео остати препознатљив и ове сезоне.
За разлику од вероватно неких, твојих ранијих, плеј-оф искустава овде, срећа ти овог пута није окренула леђа, и пропратила те је у жељеном и планираном смеру.
Због тога ми је заиста, и изузетно драго.
Мада, што се бар мог становишта и позиције тиче, могла је и требала је, и много раније да ти се осмехне и сети те се. :)
Хвала, мада је то, и самом ти је познато, функција зависна од две променљиве. :)
А обзиром да сам и ја, бар овде такав да волим да шкртарим и режем до појављивања идеалније прилике ради максимизације профита и евентуалног прилагођавања физиономији лиге, нисам баш сигуран, колико ће све то, у духу готово свакодневних, динамичних промена у свету ББ-а, наредне сезоне бити изводљиво и могуће.
Другим речима, и сам се превише уздао у друголигашки пласман, и нисам сигуран шта је за мене најсмисленији потез идуће сезоне. :)
Далеко од тога да сам у проблемима или сл., али је и за мене, након бројних сезона играња ББ-а, ова ситуација нешто сасвим ново и прилично изазовно. :)
Уопштено, слажем се са твојом крилатицом и донекле сам и сам заговорник исте.
Међутим, опет све зависи од тога где западнеш, како, с ким, кад и под каквим околностима имаш посла.
Зато млађи, могу бити дугорочније решење, али не и адекватнији и правовременији одговор.
Живео, зашто да не. :)
А живео и сваки кошаркашки или спортски клуб на подручју Републике Србије и Републике Српске. :)