BuzzerBeater Forums

BB Poland > [wyb] al_said

[wyb] al_said

Set priority
Show messages by
From: al_said

This Post:
00
30236.16 in reply to 30236.15
Date: 5/12/2008 2:04:49 PM
Overall Posts Rated:
88
Znaczy co mam być aswaltem BB?:)

Spróbuj, a dostaniesz bana

Na razie wystarczy mi twój głos;).

Chcesz pocałunek śmierci?

z tobą wszystko:)

From: Tripaw

This Post:
00
30236.17 in reply to 30236.16
Date: 5/13/2008 2:43:06 AM
Overall Posts Rated:
00
Chcesz pocałunek śmierci? :P

z tobą wszystko:)

Sam chciałeś :P
To ja mam pytanie: jak widzisz kwestię ubiegania się o kolejną kadencję? :)

This Post:
00
30236.18 in reply to 30236.17
Date: 5/13/2008 2:51:39 AM
Overall Posts Rated:
88
To ja mam pytanie: jak widzisz kwestię ubiegania się o kolejną kadencję?

Dwa sezony przed kolejnymi wyborami mam się deklarować? Generalnie to jest zabawa dla wszystkich więc nic na siłę. Poza tym wszystko się może zdarzyć, trochę decyzji do podjęcia, meczy do rozegrania i równie dobrze można przekonać do siebie nieprzekonanych jak i zniechęcić tych którzy wcześniej deklarowali poparcie. Reasumując aktualnie jestem na nie.

A jak będą takie ciekawe wyniki jak w naszym ostatnim sparze to szkoda gadać.

This Post:
00
30236.19 in reply to 30236.18
Date: 5/13/2008 5:31:47 AM
Overall Posts Rated:
00
To ja mam pytanie: jak widzisz kwestię ubiegania się o kolejną kadencję? :)

Dwa sezony przed kolejnymi wyborami mam się deklarować? Generalnie to jest zabawa dla wszystkich więc nic na siłę. Poza tym wszystko się może zdarzyć, trochę decyzji do podjęcia, meczy do rozegrania i równie dobrze można przekonać do siebie nieprzekonanych jak i zniechęcić tych którzy wcześniej deklarowali poparcie. Reasumując aktualnie jestem na nie.

A jak będą takie ciekawe wyniki jak w naszym ostatnim sparze to szkoda gadać.

O co Ci chodzi z tymi wynikami? :)

This Post:
00
30236.20 in reply to 30236.19
Date: 5/13/2008 6:04:59 AM
Overall Posts Rated:
88
No wiesz ostatni mecz kadry był bardzo "interesujący". O ile po dwóch sezonach rozumiem, że flow nic wielkiego nie wnosi ale żeby przy różnicy w zbiórkach (co prawda 2 pod poziomy ale zawsze) mieć ich tyle samo co Kostarykanie no wybacz.

This Post:
00
30236.21 in reply to 30236.20
Date: 5/13/2008 7:33:35 AM
Overall Posts Rated:
00
No wiesz ostatni mecz kadry był bardzo "interesujący". O ile po dwóch sezonach rozumiem, że flow nic wielkiego nie wnosi ale żeby przy różnicy w zbiórkach (co prawda 2 pod poziomy ale zawsze) mieć ich tyle samo co Kostarykanie no wybacz.

Jeszcze niejedno Cię tu zaskoczy... Może następnym razem my tak kogoś pokonamy? ;)

This Post:
00
30236.22 in reply to 30236.21
Date: 5/13/2008 7:52:10 AM
Overall Posts Rated:
00
Dodatkowo: ilość bugów i zawieszeń serwerów jest na tyle duża, że ustawienie składu na mecz nie jest takie proste, jak się wydaje. Wczorajszy wieczór jest tego przykładem :/

From: ertai

This Post:
00
30236.23 in reply to 30236.22
Date: 5/13/2008 8:01:33 AM
Overall Posts Rated:
00
hmmm mi jakos nigdy nie zdarzylo sie by przez problemy z serwerem nie ustawic skladu na mecz. Moze po prostu nie warto robic wszystkiego na ostatni moment? :)

From: ertai

This Post:
00
30236.24 in reply to 30236.22
Date: 5/13/2008 8:02:01 AM
Overall Posts Rated:
00
hmmm mi jakos nigdy nie zdarzylo sie by przez problemy z serwerem nie ustawic skladu na mecz. Moze po prostu nie warto robic wszystkiego na ostatni moment? :)

This Post:
00
30236.25 in reply to 30236.24
Date: 5/13/2008 8:18:43 AM
Overall Posts Rated:
00

Chyba masz jednak problem z serwerem, przy wysyłaniu postów ;)

Jasne, że nie warto czekać na ostatnia chwilę, ale jeśli masz kontuzje w ekipie i wolne miejsca na powołania, to im później powołasz graczy, tym większe szanse na zaskoczenie rywala. Raz taki manewr stosowałem i oponent w ogóle nie trafił z taktyką - nie wiedział, że za podkoszowych powołam obwodowych i zagram inaczej, niż dotychczasowy skład by wskazywał.
Ale to nie tylko tego typu problemy - wyłączenia serwerów, czy prace powodują problemy choćby przy umawianiu sparingów. Nie mówiąc już o rzeczach tego typu, że nie wiesz, gdzie gra Twój kadrowicz, bo był kupiony z bota, ale znowu do niego trafił i zaraz będzie znowu na TL i tak już kolejny raz...

Gra cały czas jest w trakcie intensywnego rozwoju i usprawnień, więc nie raz jeszcze będą z tym problemy. Przypominam, że niektóre z pierwszych meczów w poprzednich mistrzostwach były rozgrywane po raz wtóry.

Dodatkowo dochodzą problemy z terminami resetu entuzjazmu, przesuwane, zmieniane, itd. Ale o tym nowy selekcjoner na forum NT już przeczyta :)

This Post:
00
30236.26 in reply to 30236.22
Date: 5/13/2008 8:19:51 AM
Overall Posts Rated:
88
Dodatkowo: ilość bugów i zawieszeń serwerów jest na tyle duża, że ustawienie składu na mecz nie jest takie proste, jak się wydaje. Wczorajszy wieczór jest tego przykładem

Oj jak uruchomili 2 serwer to i tak jest nieźle nieraz na jednym coś działa na drugim nie. No i to że mecze na głównym są kilka sekund szybciej niż na 2 też jest fajne zwłaszcza jak z kimś oglądam kilka spotkań, można uprzedzać wypadki;). Jedyne co mnie drażni ostatnio to, że nie ma jak kiedyś zaraz po skończonym meczu raportu tylko trzeba czekać kilka minut.

Advertisement