מתקני האולםאולם, מעבר לאולם עצמו כמובן, כולל גם 5 מתקנים נוספים. בפוסט הזה אדבר יותר בהרחבה על שלושה מהם.
על השניים שפחות אדבר שהם מתקן קרוס ומתקן עונשין (חדר כושר ומגרש אימונים) אני לא ארחיב כיוון שהם קשורים יותר לאימונים ופחות לרווחים. בקצרה, מתקן קרוס נותן בוסט רנדומלי לתכונה מסוימת כל שבוע, או בוסט שווה לכל התכונות בכל שבוע (לא בוודאות זוכר מה מהם נכון). ככל שהרמה יותר גבוהה כך הבוסט יותר גבוה. מתקן עונשין מאמן עונשין.
מתקן רפואה - המשמעות של מתקן רפואה היא לקצר זמן פציעה של שחקן. בגדול, אין סיבה לקנות את המתקן הזה אם אין לכם שחקן פצוע, שכן אם תקנו את המתקן אחרי ששחקן נפצע אז הוא יבריא יותר מהר. כך תחסכו עלויות החזקה של המתקן (כי כל מתקן עולה כסף לתחזק).
מהניסיון שלי יש השפעה אמיתית למתקן רפואי על שחקן שפצוע רק לזמן ארוך. כלומר, שחקן שפצוע לזמן כמו שבוע, קצת פחות יחווה השפעה. מתקן רפואי מאוד משפיע על שחקנים שפצועים ליותר זמן.
חייב להגיד שאני לא מוצא את זה משתלם לקנות את המתקן הזה, אם אתם ממש צריכים שחקן מסוים שפצוע תקנו רופא חזק מאוד לשבוע שיקצר את זמן ההחלמה של השחקן.
כל מתקן עולה 500 אלף לשלב הראשון, עוד 300 אלף לשלב שני, ועוד 200 אלף לשלב שלישי. הורדה ברמה מחזירה חצי מהכסף. כלומר, אם קניתם מתקן רפואי לשחקן במיליון, והורדתם חזרה לרמה 0, הפסדתם חצי מיליון. מסוג הדברים שרק קבוצות ברמה מאוד גבוהה יכולות להרשות לעצמן לדעתי.
תחנת טלוויזיה ורדיו - לא משתלם בכלל, לא לקנות. לא משפר מצב כלכלי.
הרעיון היה שהמתקן הזה ישפר מכירת כרטיסים , בפועל זה לא קורה.
חנות מוצרים - על פניו מדובר במתקן היחיד מעבר לחדר כושר ומגרש אימונים שמשתלם לקנות. הרעיון של המתקן הזה הוא שהוא מוכר מוצרים כל שבוע ומשפר רווחים. אך קנייה של המתקן הזה עולה הרבה כסף ולוקח הרבה זמן להחזיר את ההשקעה עד שהוא הופך לרווח נקי.
המספרים הידועים הם כאלו:
חנות מוצרים רמה 1 מחזירה את ההשקעה בה אחרי 101 שבועות, כלומר קצת יותר מ7 עונות
חנות מוצרים רמה 2 מחזירה את ההשקעה בה אחרי 108 שבועות, כלומר בערך 8 עונות, ומשתלמת יותר כספית מרמה 1 אחרי 122 שבועות, כלומר בערך 9 עונות.
חנות מוצרים רמה 3 מחזירה את ההשקעה בה אחרי 116 שבועות, כלומר קצת יותר מ8 עונות, ומשתלמת יותר מרמה 2 אחרי 162 שבועות, כלומר כמעט 12 עונות.
המלצת העורך? ללכת על רמה 3 ישר. הרווחים יחזירו את עצמם בכל מקרה אחרי הרבה זמן, ההשקעה היא של מיליון שלטווח הארוך זה לא הרבה כסף.
בסופו של דבר חנות מוצרים היא סוג של קופת גמל, אתה שם שם את הכסף ושוכח ממנו, ובאיזשהו שלב זה הופך לרווחי.
עיצוב אולםלגבי עיצוב אולם, הכוונה בעיצוב אולם זה לדרך שבה האולם עצמו נראה ואפשר לשנות עיצוב על ידי קנייה של אחד מהאפשרויות.
אני לא הצלחתי למצוא את המספרים המדויקים של כמה זה רווחי, אחרי כמה זמן ואיך, אבל לפי מה שאני יודע:
עיצוב אולם ב200 אלף - לא משתלם
עיצוב אולם ב500 אלף - משתלם מאוד
עיצוב אולם במיליון - משתלם
עיצוב אולם ב2 מיליון - לא משתלם בכלל
עיצוב אולם ב4 מיליון - משתלם מאוד לעשירים מבינינו
אני חייב להודות שזה הנושא שאני הכי פחות בקיא בו מבחינת האולם, אשמח לתיקונים אם מישהו יודע יותר ממני
ברמת העיקרון זה מה שיש להגיד על אולם, אם תרצו להוסיף משהו אתם כמובן מוזמנים.
מקווה שיעזור לכם להתנהל כלכלית יותר טוב עם האולם ולכוון לרווחים טובים יותר ממנו.
שיהיה סוף שבוע מוצלח
Last edited by Miro231 (Trainer of Andy Zadok, 2x World Champion) at 11/17/2024 5:18:43 AM