BuzzerBeater Forums

BB România > NT S65-66

NT S65-66

Set priority
Show messages by
This Post:
11
324798.16 in reply to 324798.15
Date: 9/20/2024 8:30:10 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
mi s-a atras atentia ca e mai fair sa acord tratament egal.

Aveai nevoie să îți atragă cineva atenția ca să realizezi așa ceva?

dar fiindca insisti, la modul cutia milei, am sa i pun steag la al tau, doar ca sa vada si restul comunitatii ca daca insisti cu obraz zero cersind si hartuiest lumea constant....vei si reusi.

Diferența dintre noi doi o face faptul că eu nu voi jigni niciodată. Nu ți-am cerut/cerșit la modul cutia milei, niciodată, absolut nimic. Am postat obiectiv lucruri pe care le sesisez. Din punctul meu de vedere, nu faci nimic mai mult decât să îți afișezi caracterul, cunoscut de mine, poate un element nou pentru alții. Popularitatea scade, va mai dura, dar se simte o dezmorțire în rândul comunității, în sensul bun.

Last edited by Jimmy Jump at 9/20/2024 8:55:47 AM

From: Otis

This Post:
00
324798.17 in reply to 324798.16
Date: 9/20/2024 8:49:22 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
Da. Pai e mai fair sa pun 2 meme player impreuna, decat 1 singur, sau niciunul.

This Post:
00
324798.18 in reply to 324798.17
Date: 9/20/2024 9:06:06 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
Fiindca mi am propus sa fiu mai atent cu viitorul ignorat, low key offputing

am dat refresh de mai multe ori, ca view count sa creasca si sa fie evident ca juc are valoare, very demure, very.mindful.

Ca selectioner ma.ocup de lucruri in ordinea prioritatilor, ori vibes urile sunt primele.

Bye besties

Skibidy rizz my bestie

This Post:
00
324798.19 in reply to 324798.11
Date: 9/20/2024 9:42:09 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
9999
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
Practicile de care tot aduci vorba sunt niste aberatii, la fel ca si cea in discutie.

Personal nu stiu de niciun jucator care sa nu fi avut treaba cu nivelul nt si sa primeasca stegulet la vanzare, daca unii mai putin dezvoltati si tineri au primit sau nu, au fost pur pentru a facilita niste transferuri si ca aceia sa ajunga la echipe care isi doreau cu adevarat sa antreneze.

Vorbesti constant de niste nedreptati la NT ca si cum ai fi avut in permanenta jucatori cu potential de a juca si ai fost sanctionat in mod intentionat. Spune-mi un jucator pe care l-ai crescut pana la varsta potrivita si nu a jucat la NT?

Singurul jucator cu sanse sa joace la echipa e cel pe care incerci sa l vinzi ,daca tot cauti promovarea lui, dar la nivelul actual, e irelevant fara macar alte 2 sezoane de antrenament.

Nu te-ai obosit niciodata sa cresti un jucator roman pentru nationala pana la final, dar esti suparat in permanenta de lucrurile astea, chiar nu inteleg motivul

Iti inteleg si parerea ca ai avut parte de bidwar acum 20 de sezoane pe nu stiu ce jucator, dar de peste 10 sezoane, toti hofii au fost luati pur la intemplare, deoarece nu au mai fost doritori reali sa ii preia, ai avut si ai toate sansele sa te evidentiezi. Iar pe TL sa nu vorbesc ca sunt si alte natii pe care le puteai antrena la nivelul ala, dar de ce n-ai facut-o daca esti asa priceput?

Referitor la pozitia lui Titus ca manager NT nu iti inteleg acuzatiile, problema ta e personala. Nu stau sa fac insiruiri cu laude la adresa nimanui. Greseli pe baza de stres poate face oricine si intr-adevar, nu e cel mai popular om, dar asta nu inseamna ca eforturile sale n-au adus rezultate echipei nationale. Dintr-un haos s-a creat un anumit nivel pentru echipa asta.

Personal, nu am chef sa ma hate-uiesc de dragul unui joc, dar mi se pare ca duci discutia in cu totul alta directie, nu ti-am raspuns tie si mai mult persoanelor care mai citesc forumul asta.

Stiu ca nu esti o personalitate in lumea userilor din acest joc, probabil vrei sa devii imaginea acestor forumuri. Avand in vedere ca te tot invarti prin jocul asta fara a concura macar un sezon la titlu, e destul de plictisitor...

Mult succes!

This Post:
00
324798.20 in reply to 324798.19
Date: 9/20/2024 9:45:11 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
Bussin, no cap, facts/fax only.

later edit: imi cer scuze. trebuia sa incep cu SLAY nu cu BUSSIN.

Last edited by Otis at 9/20/2024 10:18:16 AM

This Post:
00
324798.21 in reply to 324798.19
Date: 9/20/2024 10:06:17 AM
BC Vikings Reborn
II.3
Overall Posts Rated:
5757
Second Team:
BC Vikings Reborn II
Oficial, mă dau bătut!

Nu voi mai scrie nimic pe forumurile din România, promit. Ca un ultim post, foarte multe lucruri pe care le-ai spus despre mine sunt eronate, dar am obosit, nu are sens să combat un fenomen. Puteți spune ce vreți și ce doriți, s-au făcut foarte multe nedreptăți, dar în avantajul cui a trebuit.
Sunt curios dacă va mai comenta cineva care nu și-a permis să câștige vreun campionat!
Btw, țin minte cum ați făcut brainstorming să promovezi tu împotriva mea și tot nu ai reușit, așa no name cum eram și sunt.

This Post:
00
324798.22 in reply to 324798.21
Date: 9/20/2024 10:17:38 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
no drip, my guy.
suss accusations. salty.
simp for RBBA titles
Living rent free [...]

This Post:
33
324798.23 in reply to 324798.19
Date: 9/24/2024 2:52:19 AM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
3232

Stiu ca nu esti o personalitate in lumea userilor din acest joc, probabil vrei sa devii imaginea acestor forumuri. Avand in vedere ca te tot invarti prin jocul asta fara a concura macar un sezon la titlu, e destul de plictisitor...

Salutare,
Iaca vine o personaliate!
Ce legatura are opinia unui om cu performatele? Nu vad nici o legatura. Personal nu am discutat niciodata cu cetateanul dar nu vad obiectivitatea.
In alta oridine de idei toata lumea care mai joaca acest joc stie ca sunteti toti mana in mana, adica toti care ati avut legaturi cu nationala, fie ea mica sau mare. Asta nu i-a din meritile antrenorilor care s-au perindat pe la nationale, din potriva va felicit. Nu suntem nici chiori, nici prosti. Am tacut din respect pentru joc si comunitate.
Hai sa nu ne mai ascudem dupa deget.

Suma respectelor mele!

Last edited by viespe at 9/24/2024 3:41:14 AM

This Post:
11
324798.24 in reply to 324798.23
Date: 9/24/2024 5:30:39 AM
B.C Steaua Bucuresti
RBBA
Overall Posts Rated:
9999
Second Team:
B.C Steaua Bucuresti II
N am apucat sa ii raspund la acel mesaj, are mai mult referire la hate ul pe care el il tot provoaca si implicarea inexistenta la echipa nationala. Probabil am fost un pic rautacios si eu, ma deranjeaza remarcile negative asupra echipelor ce au antrenat NT, el considerandu-le niste marionete, toate fiind echipe ce au avut rezultate si care au depus un efort financiar destul de semnificativ... N-am folosit conturi multi account precum alte nationale de top din acest joc...

L-am respectat mereu ca user, doar ca i s-a parut ca e marginalizat, am explicat sa vada ca nu e asa.

Asta cu mana in mana are o conotatie mai mult negativa. Nu se putea face un lot cu 1-2 useri, au muncit numeroase echipe pentru un lot cat de cat decent. Altfel nu stiu daca tu ai fost denigrat in vreun fel incat sa fii fortat sa nu iti exprimi parerile, la fel ca oricine altcineva.

Cred ca a fost mereu o competitie corecta. Sa fac o mica paranteza, poate nu isi are rostul. Radu imi e amic, dar era sa ma bata de 2 ori in finala RBBA, ce manevra este aici? Il vad ca pe un simplu exemplu... Fiecare vrea sa obtina cat mai mult din joc, asta e parerea mea.

Iar transparenta a fost mereu evidenta, nu inteleg nici aluzia cu ascunsul dupa deget, dar ma rog. Sunt sigur ca in cateva sezoane nationala va avea cel mai bun jucator ca produsul unui chinez din vreo intamplare cum a fost inainte si nimeni nu va mai fi deranjat,

Ma bucur totusi ca ti-ai exprimat opinia. Personal nu am mai scris nimic pe forumuri pentru ca am vazut mereu aceleasi 2-3 persoane raspunzand si pare anost, la fel ca si efortul depus pentru a creea un jucator NT...

Mult succes!

This Post:
11
324798.25 in reply to 324798.24
Date: 9/24/2024 6:14:50 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
Noi ne am adus contributia la rezultate.
Asteptam cu aceleasi intentii de bine, ca si la toti postacii care se simt, sa va felicitam.

Altfel a zis o hagi fix cum e acum situatia.

(https://youtu.be/alBrLWOXc8I?si=4QAyAniONnRkldHM)

Iar ce e cel maingreunde inghitit nu s ironiile sauncriticile la adresa mea ci la adresa celor care au antrenat conform indicstiilor, care au primit sfat financiar de optimizare si dezvoltare de echipa, care au atins cele mai bune performante din istoria propriilor cluburi, bugete si loturi aproape neimaginate, toti ca la final sa ramana poate nici macar cu o finala jucata fiindca le am explicat in avans ca le cat de buni vor fi, eu sunt mai bine pozitionat si cand jucam rbba fiecare e pe cont propriu.

Pe aia ii jigniti degeaba. Fie ii fsce corupti, fie ii faceti prosti de parca au fost manipulati ca ultimii fraieri. Asa ca va rog, scrieti de pe altcevs, ca in loc sa construim, mai dam o replica boomerii ca sa ne simtim superiori, fara sa ne intrebam de ce nicio persoana sub 25 de ani n are niciun rezultat in joc.

Succes in dragoste va doresc.

From: viespe

To: Otis
This Post:
11
324798.26 in reply to 324798.25
Date: 9/24/2024 2:57:31 PM
Ares United
RBBA
Overall Posts Rated:
3232

Confirmi ceea ce am spus. Postac nu sunt, probabil Joker poate face o analiza despre cat de mult am scris pe forum. Nu contest aportul tau pentru acest joc pentru Romania, doar ca eu nu sunt aici sa jignest pe nimeni. Nu suporti o parere critica? Ai intrat intr-un ciclu de interpretari personale din care nu poti sa iesi.

Mihaela e si dragostea mea! GL!

Last edited by viespe at 9/24/2024 2:59:17 PM

Advertisement