Practicile de care tot aduci vorba sunt niste aberatii, la fel ca si cea in discutie.
Personal nu stiu de niciun jucator care sa nu fi avut treaba cu nivelul nt si sa primeasca stegulet la vanzare, daca unii mai putin dezvoltati si tineri au primit sau nu, au fost pur pentru a facilita niste transferuri si ca aceia sa ajunga la echipe care isi doreau cu adevarat sa antreneze.
Vorbesti constant de niste nedreptati la NT ca si cum ai fi avut in permanenta jucatori cu potential de a juca si ai fost sanctionat in mod intentionat. Spune-mi un jucator pe care l-ai crescut pana la varsta potrivita si nu a jucat la NT?
Singurul jucator cu sanse sa joace la echipa e cel pe care incerci sa l vinzi ,daca tot cauti promovarea lui, dar la nivelul actual, e irelevant fara macar alte 2 sezoane de antrenament.
Nu te-ai obosit niciodata sa cresti un jucator roman pentru nationala pana la final, dar esti suparat in permanenta de lucrurile astea, chiar nu inteleg motivul
Iti inteleg si parerea ca ai avut parte de bidwar acum 20 de sezoane pe nu stiu ce jucator, dar de peste 10 sezoane, toti hofii au fost luati pur la intemplare, deoarece nu au mai fost doritori reali sa ii preia, ai avut si ai toate sansele sa te evidentiezi. Iar pe TL sa nu vorbesc ca sunt si alte natii pe care le puteai antrena la nivelul ala, dar de ce n-ai facut-o daca esti asa priceput?
Referitor la pozitia lui Titus ca manager NT nu iti inteleg acuzatiile, problema ta e personala. Nu stau sa fac insiruiri cu laude la adresa nimanui. Greseli pe baza de stres poate face oricine si intr-adevar, nu e cel mai popular om, dar asta nu inseamna ca eforturile sale n-au adus rezultate echipei nationale. Dintr-un haos s-a creat un anumit nivel pentru echipa asta.
Personal, nu am chef sa ma hate-uiesc de dragul unui joc, dar mi se pare ca duci discutia in cu totul alta directie, nu ti-am raspuns tie si mai mult persoanelor care mai citesc forumul asta.
Stiu ca nu esti o personalitate in lumea userilor din acest joc, probabil vrei sa devii imaginea acestor forumuri. Avand in vedere ca te tot invarti prin jocul asta fara a concura macar un sezon la titlu, e destul de plictisitor...
Mult succes!