BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Predlozi (igra)

Predlozi (igra)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
48648.16 in reply to 48648.15
Date: 12/7/2008 11:33:19 AM
Overall Posts Rated:
122122
Evo predloga za koji mislim da cemo svi da se slozimo.
Chini mi se da je cela pricha oko ugovaranja scrimmage-a stvarno komplikovana.
Ja npr nemam stalnog sparing partnera tako da stalno cimam ljude za scrimmage ALI znam da mnogi od vas igraju uglavnom sa istim protivnicima i eventualno ponekad promene suparnika.
Zar ne bi bilo dobro kada bismo imali neki tip default dogovora za scrimmage? Npr ja se dogovorim sa nekim da svake nedelje igramo jedan protiv drugog scrimmage. To znaci da svake nedelje treba iznova da dogovaramo tekmu.
Evo npr, prosle nedelje sam se sa cwikijem dogovorio za scrimmage ali je on u medjuvremenu imao problema sa kompom pa onda nisam znao da li ce uspeti na vreme da se uloguje da prihvati challenge. A naravno u medjuvremenu su me neki ljudi cekali na odgovor za scrimmage

Sta mislite o predlogu da se ubaci takav neki feature za schedulovanje scrimmage-a? Ima li neki(h) razlog(a) protiv ovog predloga ? ?

Pozz
Nemanja

Fair play!!!
This Post:
00
48648.17 in reply to 48648.16
Date: 12/7/2008 1:38:25 PM
Overall Posts Rated:
740740
po meni to ipak treba da ostane interni dogovor izmedju dva "menadzera" a ne da se ubacuje neka nova opcija u BB.
razlog za protiv je sto imas mnogo flag chaser-a kojima to nikako ne bi odgovaralo.

From: Sire

This Post:
00
48648.18 in reply to 48648.17
Date: 12/7/2008 1:53:35 PM
Scorpions Mld
II.2
Overall Posts Rated:
280280
Mislim da je najbolje resenje napraviti topic gde ce se upisivati ekipe koje su ispale iz kupa.
Pa ako ti treba prijateljska, udjes na forum--->folder, i imas spisak ekipa koje su aktivne za prijateljske.

I samo taj spisak cistiti na kraju sezone...

??

This Post:
00
48648.19 in reply to 48648.16
Date: 12/7/2008 2:56:12 PM
Overall Posts Rated:
178178
Suporteri prilikom zakazivanja imaju mogucnost da vide koja ekipa nije zakazala prijateljsku a ima mogucnost za to (nije u kupu)...

Najjednostavnije resenje je otici na forum BB Global (English) i u temi Scrimmage napisati oglas tipa "scrimmage needed" i dobicete dosta ponuda...

P.S.
I ne shvatam sta ima svake nedelje da dogovaras ako si se jednom dogovorio? Ko se prvi loguje posalje poziv onom drugom, taj prihvati kada se bude logovao i to je to...

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
48648.20 in reply to 48648.19
Date: 12/7/2008 4:20:30 PM
Overall Posts Rated:
122122
Suporteri prilikom zakazivanja imaju mogucnost da vide koja ekipa nije zakazala prijateljsku a ima mogucnost za to (nije u kupu)...

Najjednostavnije resenje je otici na forum BB Global (English) i u temi Scrimmage napisati oglas tipa "scrimmage needed" i dobicete dosta ponuda...

P.S.
I ne shvatam sta ima svake nedelje da dogovaras ako si se jednom dogovorio? Ko se prvi loguje posalje poziv onom drugom, taj prihvati kada se bude logovao i to je to...

Pa bas zato sto moze da se desi da "onaj" drugi ne moze da se loguje ...
Elem , to bese samo jos jedan predlog ...
A da sam predlozio da idemo na pivo niko se ne bi bunio

Fair play!!!
From: Dock
This Post:
00
48648.21 in reply to 48648.20
Date: 1/26/2009 6:02:37 PM
Hajlenders
III.10
Overall Posts Rated:
109109
Ja bih najradije uneo malo vise kontrole u trenerske odluke tokom utakmice.
Npr. vodio sam protiv prvog na tabeli i 5 minuta pre kraja trener mi izbaci prvu petorku i uvede drugu. Sta da vam kazem prekid je bio 30 sekundi do kraja i protivnik me je stigao, izborio produzetke i u njima razbio. I da odlucujuce suteve su preuzimali 8. 9. 10. igraci po kvalitetu
Mozda nije najbolji primer ali ja bih uneo jos par opcija za postavljanje taktike
1. kako da se juri rezultat (trojke i brza igra vs. spora igra, jaca odbrana)
2. kako da se cuva rezultat (pojacati tempo, povecavati razliku vs. usporiti tempo, smanjiti broj koseva)
3. markirati igraca koji preuzima odgovornost u odlucujucim momentima

Eto, rekoh

This Post:
00
48648.22 in reply to 48648.21
Date: 1/26/2009 6:13:07 PM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
Slazem se, i ja mislim da bi bilo logicnije bilo da mi vodimo nas tim na utakmici, a ne da ih trener vodi kako mu se digne. Gubimo mnogo glupo utakmice, upravo zbog losih odluka trenera u zavrsnici, tacno je da mi mozemo da mu zadamo kako da vodi ekipu, ali to su 4-5 funkcija, ej za celu utakmicu... A i lakse bi rasporedjivali minutazu igracima, kada bi mi vodili tim na utakmici, mnogo vise igraca bi ispunjavalo onih minimalnih 48 min. za pun trening. A verujem da bi to doprinelo i vecoj posecenosti sajta za vreme igranja utakmica, a ne kao sad po neki igraci, menadzeri po 2-3 nedelje ne loguju se, samo namontiraju unapred taktike za utakmice!!!

This Post:
00
48648.23 in reply to 48648.22
Date: 1/26/2009 7:14:25 PM
Overall Posts Rated:
6868
Slazem se, i ja mislim da bi bilo logicnije bilo da mi vodimo nas tim na utakmici, a ne da ih trener vodi kako mu se digne. Gubimo mnogo glupo utakmice, upravo zbog losih odluka trenera u zavrsnici, tacno je da mi mozemo da mu zadamo kako da vodi ekipu, ali to su 4-5 funkcija, ej za celu utakmicu... A i lakse bi rasporedjivali minutazu igracima, kada bi mi vodili tim na utakmici, mnogo vise igraca bi ispunjavalo onih minimalnih 48 min. za pun trening. A verujem da bi to doprinelo i vecoj posecenosti sajta za vreme igranja utakmica, a ne kao sad po neki igraci, menadzeri po 2-3 nedelje ne loguju se, samo namontiraju unapred taktike za utakmice!!!

dzaba se trudis da objasnjavas, ameri su nemilosrdni =))

This Post:
00
48648.24 in reply to 48648.23
Date: 1/27/2009 4:27:48 PM
Overall Posts Rated:
00
Pa to je i fora cele igrice, mislim da ne bi bila ovoliko zanimljiva kad bi imali potpunu kontrolu nad timom. Mi u ovoj igrici smo sportski direktori odnosno menadzeri, a ne treneri

This Post:
00
48648.25 in reply to 48648.22
Date: 1/28/2009 1:56:48 AM
Overall Posts Rated:
7676

To bi bilo logichnije da je ovo PC igrica, pa da do mile volje sedish za rachunarom i pikash je. Ovo je online igrica, ljudi je igraju kao razbibrigu od svakodnevnih smaranja, a ti bi da im josh natovarish da moraju da se loguju u 18h?!? Zamisli koju bi prednost imali oni koji se loguju u to vreme u odnosu na ostale. Igrash chetvrtu ligu i normalno je da u njoj ima slabo aktivnih korisnika. Kad udjesh u vishe lige videcesh da se svi loguju svakog dana, a ne na 2-3 nedelje.
A shto se tiche treninga, zar tebi ne uspeva da ti petorica ispune 48 minuta?

This Post:
00
48648.26 in reply to 48648.25
Date: 1/28/2009 9:43:56 AM
KK Sloga PnM
III.12
Overall Posts Rated:
5252
Nedeljno mi ispune 10-12 igraca trening, ali da bi im raspodelio minutazu, gubio sam utakmice... Drugacije bi bilo da ja mogu da budem trener na utakmici, mislio sam da postoji mogucnost da vodis svoj tim, ali i da kad to ne mozes podesis kao i sto je sada... No nema ni veze, samo sam rekao sta je po meni glupo!!!

Advertisement