אין ספק שאלו שמונה קבוצות מעולות. יש כאן נציגויות משלושת הליגות הבכירות. כל הקבוצות ברמה הזאת פחות או יותר שוות, אם מחשבים את ההתלהבות העדיפה של קבוצות ליגה שלוש ואת הרצינות בגביע. למרות שאני מאמין שבשלבים האלה, כולם כבר רציניים.
shoot them all 10/16/2008 5:00:00 PM amit united
מפגש יוצא מן הכלל. הקבוצה של בלאק לייבל מאוד מסקרנת אותי. אני פשוט לא מצליח להבין איך זה כשיש לך את הגבוה הטוב בישראל, הנמוכים שלך תורמים הרבה יותר. למה לא לבנות קבוצת פנים קלאסית? אבל אולי דווקא בגלל זה, יש לבלאק לייבל קבוצה עם כל כך הרבה אפשרויות. אולי זאת הסיבה שהוא בדרך לעלייה לליגה הראשונה, ונמצא ברבע גמר הגביע. אז מי אני שאעביר ביקורת? אני צריך להוריד את הכובע.
מהצד השני, עומד מאמן נבחרת ישראל. אין ספק כי זהו מצב הזוי שעמית נמצא רק בליגה השלישית. הוא שווה צמרת ליגה שנייה לפחות. מאזן 16-0 חלק בליגה וסגל שחקנים מאוזן. השנה נראה לי הוא לקח את עצמו בידיים והוא נותן בינתיים עונה חלומית. לדעתי? הוא לא ייעצר בשלב הזה.
Rhino Invasion 10/16/2008 5:00:00 PM Maccabi Tazmania
מכבי טאזמניה, שעלתה מהליגה השנייה, פוגשת את הקבוצה המובילה את הליגה השנייה. קרב אדיר.
אני סומך על אהוד שייצג את ליגת העל בכבוד.
Grim Rippers 10/16/2008 5:00:00 PM Bulls Ramat-Gan
יש קבוצות ליגה 3 טובות. אני, לדוגמה, קבוצה כזאת. הג'ודה גאנגסטארס קבוצה טובה מאוד. גם מכבי פנדה. אבל יש קבוצות... שהן פשוט לא קבוצות ליגה 3. הבולס רמת גן, עם האמזן המושלם שלהם, עם אבירם בן ארי.. זאת פשוט קבוצה שלא קשורה למקום שהיא נמצאת בה. מאמן מצויין וכוכב נוצץ... מתכון לסינדרלה.
אבל אני מכיר את הגרים ריפרס, אשר נצחו אותי בסיבוב הקודם. קבוצה מעולה שעלתה על חשבון העמית יונייטד בשנה שעברה, ועכשיו עושה חיל בליגה השנייה. לדעתי, היא לא תעצר פה.
Hapoel Naan 10/16/2008 5:00:00 PM art united
איזה משחק בונבוניירה. זאת רק העונה השנייה (או עונה וחצי) שלי במשחק, ואין ספק שהפועל נען זאת הקבוצה ליגה השנייה שהשם מצלצל הכי מוכר לי. כבר מדיבורי מאבקי הגביע בעונה שעברה, כל הזמן דיברו על קבוצת הפנים הבלתי מנוצחת של סר צ'ארלס. קו קדמי של נבחרת ישראל. סווינגמנים טובים.
אבל מהעבר השני עומדת ארט יונייטד, שנותנת עונה פשוט פנומנלית.. קבוצה מדהימה, מהאריות של הליגה הראשונה.. אני פשוט לא רואה איך הם מוכנים לוותר על הגביע, ולא להביא אותו לליגת העל..