"Mit mondtam, nem tudnám megmondani, hogy mondjuk 5vagy6 inside shot edzés után lép e 1 szintet az inside def, avagy fordítva, hogy működik ez, tehát ilyen edzéssorendet nem tudok neked mondani ( mint írtam inside shot/inside def edzéssel kezdenék, mert ezt tartom ideálisnak). Ha vannak erről pontos adataid kérlek oszd meg velem, tanulni midnig jó ( akár itt akár BB-mailben)."
Nem tudom megosztani, mert nem tudom. Dunsztom sincs, tippelni tudnék. Ilyet nem is kérnék vagy kérdeznék senkitől.
De...
Annyi bizonyos, hogy az eddigi tapasztalatok alapján a sem a 2 pontos, sem a belső védekezés nem edzi a lepattanót (vagy elhanyagolható mértékben). A pattanó viszont edzi mindkettőt. Reális célokat megszabva letudnám a pattanót az elején, vigye másodlagosan a másik kettőt amennyire csak lehet még fiatal korban. Utána nekigyűrném magam a 2 pontosnak, mert az is viszi a belső védekezést. Amit nem babrálnék sokat az elején, az pont a védekezés, viszont elég időt hagynék rá. Maradna is, mert szépen felkullogna a másik kettő oldalvizén. Amit a belső védekezés edzése még tol a 2 pontoson, az extra.
Egymást fejlesztő skillek lépegetve edzegetésének, váltogatásának sok értelmét őszintén szólva nem látom. Ez abból a szempontból is lényeges, hogy a tulajok több játékost is edzenek egy-egy válogatott mellett, és ezek edzéstervét hozzáigazítják a válogatott tehetségnek. Emiatt nem meglepő, hogy szeretnek huzamosabb ideig egyirányba edzeni, és nem váltogatva, hogy azt se tudják hol tartanak. Tényleg nem tudni pontosan, hogy mennyi után lép másodlagosan valami, de ha így állunk hozzá, ahogy írtad, nem is tudjuk majd. Pedig a tapasztalat nem árt.
Másik szempont az, hogy fuss és tüzelj esetén elterjedt az, hogy alacsonyabb a 2 pontos és magasabb a pattanó és a belső védekezés. Na ezeknél viszont kifejezetten ezt javasolnám a tulajoknak. Magas lepattanó cél, moderált, de pontosan betartott 2 pontos, aztán védekezés orrba-szájba. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok lepattanópárti, sőt, de viszont hatékonyságpárti az vagyok...