da, ja bi samo tija jos nesto reci za kraj, pa cu nastojati mucati bar neko vrime.
pisem tebi jer sa izbornikom nemam vise namjeru komunicirati, jer u nedavno obrisanim porukama mi je po ko zna koji put pokaza da je razina s kojom ja osobno nemam sta pricati....
Zar si stvarno mislio da nitko nikad neće ozbiljno shvatiti tvoju ironiju i sarkazam? Možda čak i malo preozbiljno za moj ukus, no ono s crvom i nije bio najljepši početak toplog prijateljstva koje vas dvojica danas gajite.
prvo gledate krivo na dosta toga, ovaj potez sa mulcima mi je cak ok... iako nekontam tocno zasto bas ti igraci. problem je sta u nasoj situaciji opasno se igrati sa porazima cak i u prijateljskima, cisto je to trebalo malo bolje izvesti... al dobro, nisam vam to tije prigovarati, nego nesto drugo...
Da, poanta je u tome da je naša repka trenutno bar 10 mjesta više nego što je naša trenutna snaga, ali ionako smo uvijek pružali 110% svojih mogučnosti. Nešto ko naša nogometna repka...s onom komedijom od igre zadnjih par godina smo u top10 reprezentacija svijeta.
kad je starosta dobija izbore protiv treanta u jednu ruku mi je bilo skoro i drago. cisto jer predugo vec se vrtimo mi jedni te isti i na vrhu prve lige i na izbornickim pozicijama, a vi ste prije svega zbog pametnog razmisljanja i aktivnosti zasluzili da preuzmete pricu u svoje ruke...
To je kao kad je HDZ izgubio na izborima, pa je onda došao SDP, pa je opet nakon toga došao HDZ, i sad će opet SDP?
A svi lopovi...
Mala real-life usporedba...=)))
ali odma sam znao da jednostavno vama fali iskusta sa igrom na ovom levelu... ja iskreno nemogu naci niti jednu tekmu iz prosle sezone di nije napravljena bar jedna velika greska... a negovoriti da nismo izasli niti jednu tekmu sa nasim najjacim rosterom... dobro svak ima svoje misljenje kao sta ti kazes, samo je problem kod mene sta ja sam siguran da vase razmisljanje oko taktika je jednostavno krivo.
Nismo izašli nijednu tekmu u sezoni s najjačim rosterom zato jer su igrali igrači koji su bili u najboljoj formi...jednostavno se nije poklopilo...možda se jednom poklopilo, ali je onda protivnik imao slabu vanjsku liniju pa je opet bilo bolje napast izvana...pa se opet gledalo da i unutarnji igrači mogu nešto uvalit izvana, i zato se odabralo te koje se odabralo.
Poraz od Estonije se opet poklopio s katastrofalnom formom nekih bitnih bekova i krila...i to je jedina utakmica koja mi je ostavila gorak okus u ustima, protiv španaca se ionako nije moglo...
takodjer je jako bitno koje ce biti zadnje strelice kod ovih starijih igraca prije negoli prestanu sa treningom... tu koliko sam stiga vidjeti fokus isto nije bajan... o trenutacno najbitnijem skilu kojeg svaka ozbiljnija repka forsira nisam cuja ni slova.
jednostavno ne radite dobar posao po onome sta ja mogu da vidim... nemojte me krivo shavtiti... nitko sretniji od mene ako sam u krivu.
Kratki smo pod košem...u skoku, obrani i unutarnjem šutu...možda smo, u globalu, bolji u sekundarcima...i sad, koji god to skil bio da ga druge repke forsiraju, ne vidim da bi to mogao ispraviti u toj mjeri da to možemo zanemariti...spisak želja je bio predug i morali smo ga kratiti da bi nekako to sve sveli u realne okvire...
Vanjska linija nam je s druge strane nenadjebiva i samo treba dobre forme i možemo se nosit s svakim...pa čak i najboljim reprezentacijama na svijetu...
Nastavak slijedi...