Amindenit, ez reális mentség, javaslom, hogy az átlag pontszámot kapd meg! :)
Kézi EB-hez, ha már offolunk:
Reálisan a ruszkikkal vagyunk egy szinten - ez ki is jött most kivételesen, a spanyol, francií csapat erősebb nálunk, vagyis a gólkülönbség fog dönteni szerintem, akinek nagyobb tartása lesz, az megy tovább a csoportból.
Egy dolgot ne felejtsünk, nekünk az EB valójában felkészülési torna, az olimpiai pótselejtezőn kell az istrángot szaggatnunk (a ruszkiknak ez élet-halál, ők még nem kvalifikálták magukat a pótselejtezőre)
Ami a probléma: Iváncsik Tominak erre a szezonra vége, ez nagy gond lesz a pótselejtezőn és Veszprémben is, mert a jobb szélen így nem vagyunk elég erősek :( (ha Zubai is kidől, akkor beállójáték nuku, én nem is erőltetném az összedrótozását az EB-re, akkor legyen egészséges, amikor nagyon kell)
Jó meccs volt (bár a tippmixem bánta, a francért kellett egybekötnöm a vízilabdával...)
És végül, (a költő után szabadon), csak egy gondolat bánt engemet:
11 mp a végéig, időt kérünk, támadunk. Mocsai (aki szerintem vitathatatlanul nagyon jó szakember, de ha fele annyira tudna meccselni, mint megboldogult Tóth Laci anno az ETO férfi csapatnál, akkor...) időkérésnél a következőket mondja: Jó a döntetlen!
Hát hogy a francba lenne jó a döntetlen ilyen helyzetben? Ennyire nem lehet fosni!
Ráadásul a szerb sporik egyike biztosan vajdasági volt, inkább nekünk fújtak, mint ellenünk.
Egyébként hajrá MAGYAROK! :)