BuzzerBeater Forums

Slovenija - II.4 > Sezona 34

Sezona 34

Set priority
Show messages by
This Post:
00
276698.160 in reply to 276698.159
Date: 4/5/2016 6:04:10 PM
Overall Posts Rated:
2525
Glede na starost ter skille, je prav verjetno da ga kdo kupi. No, ob morebitni prodaji boš zaslužil 3 milijone, seveda da ne omenjamo kaj vse je Grofcsik doprinesel k tvoji ekipi. Edini hendikep je to, da če kupiš tistega igralca, bo imel slabo pripravljenost :) Bi sam še dodal to, da se mi zdi da bo pokalna tekma zelo zanimiva!

Sem malo pogledal tvoje transferje, in vidim da si naredil zanimiv "swap"! Pirosmani je prišel, Branimir odšel. Unikatoy je moj stari znanec, sem ga premagal v finalu za točko, preden sem prišel v drugo ligo k vam. Vsekakor dober in dolgoročen nakup. Sem pa malo žalosten, ker nisem bil pazljiv in nisem spremljal razmer, da bi videl njegove skille, ki so me vedno zanimali :)

This Post:
00
276698.161 in reply to 276698.160
Date: 4/6/2016 4:15:02 AM
Overall Posts Rated:
335335
Glede na starost ter skille, je prav verjetno da ga kdo kupi. No, ob morebitni prodaji boš zaslužil 3 milijone, seveda da ne omenjamo kaj vse je Grofcsik doprinesel k tvoji ekipi. Edini hendikep je to, da če kupiš tistega igralca, bo imel slabo pripravljenost :) Bi sam še dodal to, da se mi zdi da bo pokalna tekma zelo zanimiva!

Sem malo pogledal tvoje transferje, in vidim da si naredil zanimiv "swap"! Pirosmani je prišel, Branimir odšel. Unikatoy je moj stari znanec, sem ga premagal v finalu za točko, preden sem prišel v drugo ligo k vam. Vsekakor dober in dolgoročen nakup. Sem pa malo žalosten, ker nisem bil pazljiv in nisem spremljal razmer, da bi videl njegove skille, ki so me vedno zanimali :)

Se zavedam da bi imel novi igralec slabšo pripravljenost, ampak to je vseeno naložba za prihodnost, tako da če zaradi tega izgubim pokal pač izgubim :) Tudi Pirosmani ima trenutno slabšo zaradi prestopa, ampak tudi on je biu naložba za prihodnost, v pokalu sem pa tako prišel že zelo daleč, jutri sicer lahko še napredujem, potem pa mislim da se moja pot konča Ljubljana pigs in vrtec sta trenutno premočna in očitno tudi na resni "misiji" v pokalu. Jst mam pa praktično enako kvalitetno ekipo kot sem jo imel prejšno sezono v II ligi, edino Duševiča sem zamenjal s Pirosmanijem prejšni teden, kot si omenil, tako da imam sedaj centra za naslednjih 10 sezon. Sem pa Pirosmanija opazil povsem po naključju ko je Unikatoy izloču magic starse, pa sem videl da je zelo mlad in ful razvit, tko da sem mu pisal če bi ga morda bil pripravljen prodat. Ker se bori za obstanek ga je želel obdržati vsaj do konca sezone, pa sem mu predlagal da mu ponudbim Duševiča, ki je praktično enako kvaliteten samo starejši + da mu plačam še 2M zraven. Tko da sma naredla dober swap za oba. V pokalu bo pa zdej težka tekma, igram v gosteh pa nasprotnik ima mal boljšo pripravljenost, predvsem zaradi Pirosmanija ki ima slabšo zaradi prestopa, ampak bomo probali zmagat, kot prvoligaš morm vseeno prevzet vlogo favorita :)

From: Jan995
This Post:
00
276698.162 in reply to 276698.161
Date: 4/6/2016 2:31:00 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Uf, Bichel spet najboljši v trojkah.

Celje... igra se na nevtralnem terenu v pokalu, nihče ni domačin.

This Post:
00
276698.163 in reply to 276698.162
Date: 4/6/2016 2:54:11 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Evo, smo modri gladko brez težav "strl" rdeče, nimajo za burek

This Post:
00
276698.164 in reply to 276698.162
Date: 4/6/2016 4:13:10 PM
Overall Posts Rated:
335335
Uf, Bichel spet najboljši v trojkah.

Celje... igra se na nevtralnem terenu v pokalu, nihče ni domačin.

točno, skoraj pozabil na to XD

This Post:
00
276698.165 in reply to 276698.164
Date: 4/6/2016 6:07:09 PM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Po čudežu prodal "treniranca" za miljon in posledično nova okrepitev.. Kamas ostane, gremo po naslov.

This Post:
00
276698.166 in reply to 276698.165
Date: 4/7/2016 1:12:11 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Well, well, well. Očitno še ni čas za slovo od pokala.

This Post:
00
276698.167 in reply to 276698.166
Date: 4/7/2016 2:54:15 PM
Overall Posts Rated:
335335
Well, well, well. Očitno še ni čas za slovo od pokala.

Čestitke za napredovanje :) Na podoben način kot si ti napredoval sem jaz izgubil :) S tem da pri tebi se je tudi nasprotnik malo preveč igral ko je igral z nižjo zavzetostjo in bi ga morda zmagal tudi če njegov KC nebi prejel 6 osebnih v 16min, tko da si si napredovanje bolj zaslužil kot moj nasprotnik. Pri meni je bilo namreč več smole ker se mi je glavni C poškodoval v 19min in tudi nisem imel primerne zamenjave da bi odigral namesto njega. Tko da je zmanjkalo moči v zadnji četrtini. To je pač tveganje pogojeno s kratko klopjo, ampak ker še šparamo in gradimo ekipo je ok, sem bil pripravljen na tak scenarij, tko da ni nekega razočaranja, čeprav bi 100k še pasalo na računu :) Pol bi pa itak dobu Ljubljana Pigs in konec zgodbe :)

This Post:
00
276698.168 in reply to 276698.167
Date: 4/7/2016 4:01:15 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Ja, sem videl, da si imel kar smolo, sploh nasprotnikov center je potem imel avtocesto. Čeprav verjetno si naredil tudi sam napako, da si igral Man to man defense, namesto neke cone.
. Jaz pa precej sreče, čeprav mi ni jasno, kako sta lahko Pezdirnik in ter Brinke lahko tako slabo odigrala tekmo. Skupaj sta pa vredna več kot moja prva peterka.

Nič, zdaj pa je res konec v pokalu. Vrtec lahko verjetno pusti dva svoja zvezdnika na klopi pa še ima zmeraj močnejšo ekipo od mene. Je pa res, da je to verjetno moj največji dosežek do zdaj v Buzzerbeaterju in sem zelo zadovoljen. Za preskok na res najvišjo raven pa mi manjka en res težko kategorni center z 200k plače. Ampak za to pa mi manjka kar nekaj denarja v blagajni.

This Post:
00
276698.169 in reply to 276698.168
Date: 4/7/2016 4:34:47 PM
Overall Posts Rated:
335335
Ja, sem videl, da si imel kar smolo, sploh nasprotnikov center je potem imel avtocesto. Čeprav verjetno si naredil tudi sam napako, da si igral Man to man defense, namesto neke cone.
. Jaz pa precej sreče, čeprav mi ni jasno, kako sta lahko Pezdirnik in ter Brinke lahko tako slabo odigrala tekmo. Skupaj sta pa vredna več kot moja prva peterka.

Nič, zdaj pa je res konec v pokalu. Vrtec lahko verjetno pusti dva svoja zvezdnika na klopi pa še ima zmeraj močnejšo ekipo od mene. Je pa res, da je to verjetno moj največji dosežek do zdaj v Buzzerbeaterju in sem zelo zadovoljen. Za preskok na res najvišjo raven pa mi manjka en res težko kategorni center z 200k plače. Ampak za to pa mi manjka kar nekaj denarja v blagajni.

Ja njegov KC se je potem "znorel" z 31točkami in 31 skoki :) sicer se je meni C poškodoval ampak sem imel nastavljeno da prav C pokriva njegovega KC ki ima 195k plače saj je moj Aroso izjemno agresiven in sem se bal da bo prehitro dobil 6 osebnih če bo kriv njegovega najboljšega. Žal je potem moj rezerni center z 6k plače igral proti temu težkokategorniku in žal ni bilo več šans za uspeh. Man to man pa je bla ok taktika, mam obrambno dost dobro ekipo da se ne rabim prilagajat tekmecem glede tega, karkol bi igral bi izgubil glede na to da sem 2/3 tekme igral z "igralcem manj". Mel je tudi boljšo pripravljenost ampak predvsem na račun Pirosmanija, ki je pravkar prišel v klub in je imel povprečno pripravljenost, ampak če se ne bi poškodoval verjamem da bi zmagali, sicer ne za veliko ampak verjamem da bi. Ampak tko je v pokalu, 1 tekma odloča in osebne napake in poškodbe lahko hitro spreobrnejo tekmo zato tudi velikokrat pride do presenečenj in je posvoje tudi zaradi tega pokal zanimiv in nepredvidljiv. Ti kot drugoligaš si pa itak presegel samega sebe, kaj več je že težko dosežit kot 2. ligaš. Tu pa tam je kateri prišel v finale ob ugodnem žrebu, to pa je največ. Za II ligo pa ti ne priporočam centra z 200k plače, že za prvo ligo je drag v drugi ligi bi bil pa zaradi visoke plače prikrajšan na drugih položajih. Sem bolj za varjanto 2x100 kot 1x200 ;)

This Post:
00
276698.170 in reply to 276698.169
Date: 4/7/2016 6:10:20 PM
Too Red
III.1
Overall Posts Rated:
2525
Res je, prav ta presenečenja dajejo čar pokalu. Sam sem letos dokupil 3 igralce prav zaradi potrebe pokala. Lahko bi se mi totalno maščevalo in bi izpadel takoj, zdaj pa sem prišel do polfinala in se mi je lepo izšlo. Morda pa potegnem z njimi do konca sezone in naskakujem naslov. To glede 2x100 pa imaš prav, že ta moja centrska linija je pokazala danes, da je temu tako. 2 izmed 3eh sta imela po četrtini in pol že 3 osebne, pa so na koncu vsi končali tekmo zaradi dobre rotacije, Jesenovo pa je brez svojega 1 primarnega centra potem popolnoma pogorel.

Advertisement