Glede na starost ter skille, je prav verjetno da ga kdo kupi. No, ob morebitni prodaji boš zaslužil 3 milijone, seveda da ne omenjamo kaj vse je Grofcsik doprinesel k tvoji ekipi. Edini hendikep je to, da če kupiš tistega igralca, bo imel slabo pripravljenost :) Bi sam še dodal to, da se mi zdi da bo pokalna tekma zelo zanimiva!
Sem malo pogledal tvoje transferje, in vidim da si naredil zanimiv "swap"! Pirosmani je prišel, Branimir odšel. Unikatoy je moj stari znanec, sem ga premagal v finalu za točko, preden sem prišel v drugo ligo k vam. Vsekakor dober in dolgoročen nakup. Sem pa malo žalosten, ker nisem bil pazljiv in nisem spremljal razmer, da bi videl njegove skille, ki so me vedno zanimali :)
Se zavedam da bi imel novi igralec slabšo pripravljenost, ampak to je vseeno naložba za prihodnost, tako da če zaradi tega izgubim pokal pač izgubim :) Tudi Pirosmani ima trenutno slabšo zaradi prestopa, ampak tudi on je biu naložba za prihodnost, v pokalu sem pa tako prišel že zelo daleč, jutri sicer lahko še napredujem, potem pa mislim da se moja pot konča Ljubljana pigs in vrtec sta trenutno premočna in očitno tudi na resni "misiji" v pokalu. Jst mam pa praktično enako kvalitetno ekipo kot sem jo imel prejšno sezono v II ligi, edino Duševiča sem zamenjal s Pirosmanijem prejšni teden, kot si omenil, tako da imam sedaj centra za naslednjih 10 sezon. Sem pa Pirosmanija opazil povsem po naključju ko je Unikatoy izloču magic starse, pa sem videl da je zelo mlad in ful razvit, tko da sem mu pisal če bi ga morda bil pripravljen prodat. Ker se bori za obstanek ga je želel obdržati vsaj do konca sezone, pa sem mu predlagal da mu ponudbim Duševiča, ki je praktično enako kvaliteten samo starejši + da mu plačam še 2M zraven. Tko da sma naredla dober swap za oba. V pokalu bo pa zdej težka tekma, igram v gosteh pa nasprotnik ima mal boljšo pripravljenost, predvsem zaradi Pirosmanija ki ima slabšo zaradi prestopa, ampak bomo probali zmagat, kot prvoligaš morm vseeno prevzet vlogo favorita :)