Usled nekih privatnih obaveza nije me bilo neko vreme. Ukratko, nakon duzeg vremena eto nas na Svetskom. Bugarska ce ove sezone biti domacin takmicenja 16 najboljih zemalja sveta u juniorskoj konkurenciji.
Redom nas ocekuju utakmice sa Filipinima, Izraelom, Spanijom, Amerikom, Brazilom, Finskom i Egiptom. Najbolje 4 ekipe ce u dalji tok takmicenja, dok ce ostale u razigravanje od 9-16 mesta.
Nazalost ove sezone gro tima nije kod nas, generacija je dosta losija od prosle koja je uzela medalje, one pre toga koja je osvojila Utesni, a i pre toga koja je bila konkurentna na Evropskom. Nije izgovor, nije opravdanje, al jednostavno nemamo toliko menadzera koji se bave u21 timom da imamo da iznesemo svaku generaciju. Posle ove slede 2 lepe generacije opet, a sa obzirom na svu euforiju oko diskorda i cimanje ove sezone, koje je za svaku pohvalu, ubedjen sam da ce i generacija od 18 god biti ok i da vise necemo dozvoliti da bude rupa u generaciji na svake 2-3 sezone.
Sa obzirom da sam prosle sezone sam cimao, vukao, trudio se, mnogo je lakse sada kada ima 15ak menadzera ukljucenih, pogotovo sa obzirom na manjak vremena koje nazalost sada imam za buzzerbeater.
Sto se tice ove sezone, kakvi god da smo, ginucemo, boriti se, predaje nema. Cilj je prvi sesir za sledecu sezonu Evropskog. Verujem da mozemo. Utakmice se ove sezone igraju od 19:30. Druzimo se na discord chatu, ukoliko se stigne, ja tesko, ali ima vas BB Srbijo :) Prvi protivnik Filipini.