Επειδή είμαι άνθρωπος που δύσκολα καταπίνω πράγματα που θεωρώ άδικα, αλλά έχω το κακό να αντιδρώ και να μιλώ γι αυτά, θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω με μια μικρή ιστοριούλα.
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας λοιπόν, έχουμε τις ομάδες χ,ψ,ζ.
Δεδομένα: Η ομάδα χ και h ομάδα ψ βρίσκονται στον ίδιο όμιλο και έχουν ίδιους στόχους, με την ίδια πάνω κάτω δυναμικότητα, ίσως η ομάδα ψ να είναι λίγο πιό δυνατή.
Η ομάδα ζ είναι σε άλλο όμιλο, είναι ανώτερης δυναμικότητας από την χ και την ψ, επομένως έχει άλλους στόχους.
Η ομάδα ζ λοιπόν στον αγώνα με την ομάδα χ, επιλέγει ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, να έρθει να παίξει με δυνατή διάθεση και ό,τι καλύτερο διαθέτει, ενώ έπεται σημαντικό ματς στην έδρα της με πιό δυνατό αντίπαλο. Ως αποτέλεσμα κερδίζει η ζ την χ και την ίδια εβδομάδα, η ζ χάνει το εντός έδρας παιχνίδι.
Η ομάδα ζ, στον αντίστοιχο αγώνα εκτός έδρας με την ομάδα ψ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, επιλέγει να κατέβει με χαλαρή διάθεση και να δώσει λεπτά συμμετοχής στο αστέρι του παγκόσμιου μπάσκετ, τον παιχταρά Lucky Fan.
Ποιό είναι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας? Ποιά ομάδα ήταν η ευνοημένη, η χ, η ψ ή η ζ? Προφανώς η ομάδα χ, αφού η ομάδα ψ και η ομάδα ζ έσκιζαν τα ρούχα τους -όχι ευθέως, αλλά με στυλ και τακτ για να μη φαινόμαστε και προκλητικοί- ότι η χ κερδίζει στημένα παιχνίδια.
Ελπίζω όλοι να έβγαλαν τα συμπεράσματά τους. Ευχαριστώ για την προσοχή σας -κλείσιμο παρουσίασης Power Point-
Last edited by Donald13 at 1/30/2010 3:46:11 PM
Life is too short to cry, Long enough to try