BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Η γωνιά των GM

Η γωνιά των GM

Set priority
Show messages by
This Post:
11
132391.161 in reply to 132391.155
Date: 10/20/2010 11:48:25 AM
Overall Posts Rated:
343343
Αυτό που θα γίνει είναι ότι σου είπαν τα παιδιά, απλά υπόψιν πως θα πληρώσεις τους φόρους, και επιπλέον οι οπαδοί σου θα τον θεωρήσουν σαν νέα μεταγραφή. Οπότε αν πάρεις πχ 4.5Μ αξίζει να τον αγοράσεις πίσω...

From: rMike

This Post:
00
132391.162 in reply to 132391.159
Date: 10/20/2010 3:48:32 PM
Overall Posts Rated:
2323
to kalo einai oti oso paie mporeis na ton xtypas :P

From: Tyfonas

This Post:
11
132391.163 in reply to 132391.161
Date: 10/21/2010 6:05:43 AM
MACEDONIANS
IV.19
Overall Posts Rated:
241241
Αυτό που θα γίνει είναι ότι σου είπαν τα παιδιά, απλά υπόψιν πως θα πληρώσεις τους φόρους, και επιπλέον οι οπαδοί σου θα τον θεωρήσουν σαν νέα μεταγραφή. Οπότε αν πάρεις πχ 4.5Μ αξίζει να τον αγοράσεις πίσω...

Mην τον χαιδευετε βρε......τραβηγμα το αυτακι του θελει.
Τζωνη ο φορος στα 4,5Μ ειναι 135 χιλιαρικα....μαλλον και τα δυο του αυτια θελουν τραβηγμα

This Post:
00
132391.164 in reply to 132391.161
Date: 10/25/2010 10:21:40 AM
Overall Posts Rated:
6666
θα ηθελα να μιλησω και γω για τους GM.
εχω παιξει αρκετα browser παιχνιδια και εχω αφιερωσει αρκετες ωρες στο skype μιλωντας με αντμιν.
και αυτο που ειδα και με εχει εντυπωσιασει εδω και ειναι και ενας λογος που συνεχιζω να παιζω ειναι η φιλικη διαθεση των GM.
σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχω δει τοσο καλη συμπεριφορα.σε ολα οι αντμινς εχουν μια επαρση λες και ειναι βασιλιαδες,ειναι αγενεις,δεν δεχονται κουβεντα και αμα τους στριμωξεις σου λενε εμεις ειμαστε ο νομος και αμα σ αρεσει.αμα διαφωνεις μαζι τους στο φορουμ σου πετανε ενα το φορουμ ειναι δικο μας και οτι γουσταρουμε κανουμε,σβηνουμε και λεμε.

συμπερασμα:οσοι εχουν παραπονα απλα δεν εχουν παιξει αλλα browser παιχνιδια για να δουν τι γινετε.

απο εκει και περα απο τη στιγμη που δεν εχουν κατι να κρυψουν δεν βρησκω λογο να μην μπορουμε να διαμαρτηρηθουμε εδω για καποιο προστιμο η μπαν.αυτη η μυστικοπαθεια μονο πονηρες σκεψεις μπορει να δημιουργησει.

οσο για τις αποριες αν υπαρχουν συστημα που ελεγχουν παρανομες ενεργειες...
υπαρχουν και ειναι πολυ ευκολο για οποιον εχει το admin tool.ειδικα η κοινη IP.πανω σε αυτο εχω να κανω και μια προταση που σε αλλο παιχνιδι εχει υλοποιηθει.πολυ απλα οταν καποιος προσπαθησει να χτυπησει καποιον παικτη που τον εχει στην κατοχη του η τον εχει χτυπησει παικτης με την ιδια IP απλα να του γραφει με κοκκινα γραμματα οτι δεν μπορει να πραγματοποιησει την συγκεκριμενη μεταγραφη για τον χ η ψ λογο.
ετσι και εμεις θα αποφυγουμε λανθασμενες κινησεις που ειναι πολυ πιθανον να μην τις κανουμε εις γνωση μας.
δεν μπορω να ξερω ποιον παικτη χτυπαει ο φιλος μου που χρησιμοποιουμε καθημερινα το ιδιο pc και IP η ο αδερφος μου.
επισης θα διευκολυνει και τους αντμιν που θα γλιτωσουν χρονο.

τωρα αμα καποιος το βαλει αυτοσκοπο να κλεψει σιγουρα γινετε αλλα θελει πολυ χρονο και τελικα δεν αξιζει.
γιατι αμα κανεις μια 2η ομαδα και πουλησεις ολους τους παικτες και πας και παρεις εναν παικτη απο την 1η σου ομαδα θα κανει αμεσως μπαμ.
αμα τωρα κανεις 5 ομαδες απο νετ σε διαφορετικες περιοχες και κατσεις και ασχοληθεις 1-2 χρονια με καθε ομαδα μπορει και να τους ξεγελασεις.
αλλα πραγματικα δεν πιστευω οτι αξιζει για 1-2.000.000 να σπαταλησεις τοσο χρονο και χρημμα.

και μια ερωτηση.εδω οι proxy επιτρεπονται?

και αλλη μια προταση...
στις επιλογες μπορειτε να βαλετε μια επιλογη που να λεγετε κοινη χρηση IP και να συμπεριλαβετε στους κανονες οτι ειναι υποχρεωτικη η δηλωση.

και μια ακομη για διαφορα παιδια που ακουω πως πανε στρατο και κατι τετοια και θελουν καποιος φιλος να τους επιβλεπει θα ηταν η επιτηρηση.

και τελος για το αν πρεπει να ανακοινωνται οι ποινες.
σε καποιο αλλο παιχνιδι(πολεμικο) μου ειχαν πει πως δεν ειναι εφικτο γιατι αν καποιος ηθελε να παει διακοπες η τα εβρησκε σκουρα θα εκανε μια παραβιαση και θα ετρωγε ενα 10ημερο μπαν επιτηδες.
εδω που δεν υπαρχει αυτο το θεμα δε νομιζω να υπαρχει καποιος λογος.οσο για την ποινη για 2η ομαδα κατα την γνωμη μου το μονιμο μπαν ειναι η μονη λυση.

This Post:
00
132391.166 in reply to 132391.164
Date: 10/25/2010 10:28:52 AM
Overall Posts Rated:
6666
οσο για την κοινη IP δεν ειναι και τοσο απλο.
υπαρχουν πολλα παραδειγματα που εταιριες δινουν ιδιες IP σε ολοκληρες περιοχες.αυτο λυνετε παιρνοντας ενα τηλεφωνο στην εταιρια και ζητας μια προσωπικη και μοναδικη IP.
επισης μια φορα με μπαναραν για 4-5 ωρες γιατι στον γειτονα μου σε εκεινο το παιχνιδι ο οτε μετα απο reset που εκανε του εδωσε προσωρινη IP ιδια με την δικια μου.και αμα δεν μας ηξεραν οι αντμιν προσωπικα και τους 2 ακομα μπαναρισμενοι θα ειμασταν.

This Post:
00
132391.167 in reply to 132391.166
Date: 10/25/2010 10:41:06 AM
Overall Posts Rated:
113113
Να απαντησω σ' αυτο που ρωτησες με τα proxies.Οχι δεν επιτρεπονται γιατι ετσι κρυβεις την πραγματικη σου IP και δεν βρισκω λογο να το κανεις, εκτος αν θες να κλεψεις.

Αυτο με τα κοκκινα γραμματα και εμενα μου ακουγεται καλο.Μπορει να περαστει ως προταση αλλα αλλοι θα παρουν την τελικη αποφαση (ΒΒς).

This Post:
00
132391.168 in reply to 132391.164
Date: 10/25/2010 11:05:06 AM
Overall Posts Rated:
343343
Για αρχή σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε μερικά σημεία που έθεσες...

απο εκει και περα απο τη στιγμη που δεν εχουν κατι να κρυψουν δεν βρησκω λογο να μην μπορουμε να διαμαρτηρηθουμε εδω για καποιο προστιμο η μπαν.αυτη η μυστικοπαθεια μονο πονηρες σκεψεις μπορει να δημιουργησει.

Για κάθε ποινή την συζητάμε με προσωπικά μηνύματα...και εγώ προσωπικά πάντα δίνω έξτρα εξηγήσεις εάν μου ζητηθούν, αν και φροντίζω όταν ρίχνω την οποιανδήποτε καμπάνα στο μέηλ που την συνοδεύει να γίνομαι σαφής. Επιπλέον υπάρχουν και οι εφέσεις, που πάνε σε ανώτερο επίπεδο από μας, και μπορούν να ανακληθούν οι ποινές.

Από κει και πέρα πάγιος κανόνας του παιχνιδιού είναι να μην συζητιόνται οι αποφάσεις μας δημόσια, για πολύ απλούς λόγους...1)Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πχ, θεωρητικά ίδιες περιπτώσεις, ο ένας τιμωρείται πιο αυστηρά από τον άλλον, οπότε το μυαλό σου πάει απευθείας στον GM που κάνει διακρίσεις. ΛΑΘΟΣ. Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις την προϊστορία κάποιου που ΣΑΦΩΣ επηρεάζει στον καταλογισμό ποινής.

2)Δεν θα κάναμε άλλη δουλειά από το να συζητάμε για αυτό...Δεν νομίζω να βοηθάει κανέναν κάτι τέτοιο...

οσο για τις αποριες αν υπαρχουν συστημα που ελεγχουν παρανομες ενεργειες...
υπαρχουν και ειναι πολυ ευκολο για οποιον εχει το admin tool.ειδικα η κοινη IP.πανω σε αυτο εχω να κανω και μια προταση που σε αλλο παιχνιδι εχει υλοποιηθει.πολυ απλα οταν καποιος προσπαθησει να χτυπησει καποιον παικτη που τον εχει στην κατοχη του η τον εχει χτυπησει παικτης με την ιδια IP απλα να του γραφει με κοκκινα γραμματα οτι δεν μπορει να πραγματοποιησει την συγκεκριμενη μεταγραφη για τον χ η ψ λογο.
ετσι και εμεις θα αποφυγουμε λανθασμενες κινησεις που ειναι πολυ πιθανον να μην τις κανουμε εις γνωση μας.
δεν μπορω να ξερω ποιον παικτη χτυπαει ο φιλος μου που χρησιμοποιουμε καθημερινα το ιδιο pc και IP η ο αδερφος μου.
επισης θα διευκολυνει και τους αντμιν που θα γλιτωσουν χρονο.

Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν νομίζω κιόλας να βοηθήσει...πιο κάτω ανέφερες το πρόξυ...

τωρα αμα καποιος το βαλει αυτοσκοπο να κλεψει σιγουρα γινετε αλλα θελει πολυ χρονο και τελικα δεν αξιζει.
γιατι αμα κανεις μια 2η ομαδα και πουλησεις ολους τους παικτες και πας και παρεις εναν παικτη απο την 1η σου ομαδα θα κανει αμεσως μπαμ.
αμα τωρα κανεις 5 ομαδες απο νετ σε διαφορετικες περιοχες και κατσεις και ασχοληθεις 1-2 χρονια με καθε ομαδα μπορει και να τους ξεγελασεις.
αλλα πραγματικα δεν πιστευω οτι αξιζει για 1-2.000.000 να σπαταλησεις τοσο χρονο και χρημμα.

Το μεγαλύτερο cheating ring πιάστηκε στην Ελλάδα, 130 και πλέον ομάδες σε διάφορες χώρες...προφανώς λοιπόν αν έγινε μια φορά, μπορεί να γίνει και 2η...το να πιάνουμε 10-12 ομάδες, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο πια δυστυχώς...

και αλλη μια προταση...
στις επιλογες μπορειτε να βαλετε μια επιλογη που να λεγετε κοινη χρηση IP και να συμπεριλαβετε στους κανονες οτι ειναι υποχρεωτικη η δηλωση.

Νομίζω πως αυτό είναι ξεκάθαρο πως γίνεται...έχουμε πολλά μέλη ίδιας οικογένειας, συγκατοίκους κλπ που παίζουν το παιχνίδι...Όρος απαράβατος; ΚΑΜΙΑ μεταγραφή μεταξύ τους έστω και αν είναι μέσα στα όρια.

και τελος για το αν πρεπει να ανακοινωνται οι ποινες.
σε καποιο αλλο παιχνιδι(πολεμικο) μου ειχαν πει πως δεν ειναι εφικτο γιατι αν καποιος ηθελε να παει διακοπες η τα εβρησκε σκουρα θα εκανε μια παραβιαση και θα ετρωγε ενα 10ημερο μπαν επιτηδες.
εδω που δεν υπαρχει αυτο το θεμα δε νομιζω να υπαρχει καποιος λογος

Υπάρχει κάποιος λόγος να ανακοινώνονται; ήδη σου ανέλυσαν πιο πάνω το γιατί ΔΕΝ...

This Post:
00
132391.169 in reply to 132391.168
Date: 10/25/2010 11:16:19 AM
Overall Posts Rated:
6666
ευχαρηστω johny για τον χρονο σου αν και σε ολα εισαι αρνητικος.
προσωπικα δεν περναει καν απο το μυαλο μου να κλεψω με το ρισκο να παει στραφι ολη η δουλεια που εχω κανει και να χασω και τους παικτες που αγαπω.αυτο το κινητρο θα επρεπε να ειναι αρκετο για ολους μας.απλα καποιοι δεν ξερουν πως λειτουργουν οι αντμιν και νομιζουν πως μπορουν να σας ξεγελασουν.αλλα σε μεγαλο χρονικο διαστημα θα φανει η κομπινα...

καλο απογευμα.

This Post:
00
132391.170 in reply to 132391.169
Date: 10/25/2010 11:23:46 AM
Overall Posts Rated:
343343
Συμπληρώνω στο πιο πάνω πως εάν μοιράζεσαι τον ίδιο υπολογιστή με άλλον ΠΡΕΠΕΙ να το αναφέρεις, φυσικά πέρα από το να μην γίνονται μεταγραφές μεταξύ των 2 ομάδων

From: bolzano

This Post:
00
132391.171 in reply to 132391.170
Date: 10/25/2010 2:31:53 PM
Overall Posts Rated:
2727
Cheating Ring 130 ομαδων...ουααου...δεν ειναι τυχαιο οτι και σε αυτο ειναι πρωτοι οι Ελληνες......

Τεσπα ευτυχως που εχουμε τοσο καλους GM σαν εσενα κυριε Johnie(να πιασω ενα μαγκνουμ και εγω???)

Πολυ ωραια τα ειπες και εσυ Smile και πραγματικα ολοι οι μανατζερ της τεταρτης κατηγοριας πρεπει να σε εχουν ως παραδειγμα.Να χαιρονται που παιζουν με εναν τυπο τοσο ψαγμενο αλλα και να τον φοβουντα(αγωνιστικα)!!!!

Υ.Γ.(Μαλλον για Mad18 και atomaki μιλουσες Σταθη,ε??)

Υ.Γ.(2)Καλα τι tools χρησιμοποιειται και βρικατε τετοια παραβιαση

Υ.Γ.(3)Καμια φορα μπαινουν απο το PC μου καποιοι φιλοι μου που παιζουν BB και αντιστροφα.Πρεπει να δηλωθουν ονομαστικα???

Υ.Γ(4).Πολλα υστερογραφα ρε παιδι μου!!!

Advertisement