a jesu u zadnje vrijeme svi dobri na BB. kažem LA-Kasie K. da komentar u igri ne valja i da treba promjenit i on promjeni. kažem marijohu da je vrijeme za nove izjave za medije i on promjeni...i svi u roku dana... šta vam je? nije valjda da se bojite mene?
(8022605) fini ti je ovaj, do koliko misliš ići za njega?
kak ste svi odmah stali u critovu obranu...hm,hm....::))a čovijek mu samo otvorio, oči , sad ga svi tapšete po ramenu sa figom u đepu...a sastrane mislite isto ko i ja nek je, nek mu je to napisal....:::)))))recite mu surovu stvarnost...;;;;)))))))da se suoći sa njom a ne da živi od starih lovorika....::))))))crite ti si loš manager, i ugledaj se na ekipu dugava......he,he,he.....::)))))))))))gle i ja pišem po svim forumima , i niko mi nije nikada ,ali baš nikada tak nekaj napisal, znači da sam jako dobar.....he,he....ljudi odmah prepoznaju loše kad izađu iz svoje lige.....ha.ha ha:::::)))))a zakaj mihael odjednom ima 30 tućeva više nego prije te poruke.....zna se svi ste ga nagradili za njegovo otvaranje očiju critu.....he,he,he:::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kak ste svi odmah stali u critovu obranu...hm,hm....::))a čovijek mu samo otvorio, oči , sad ga svi tapšete po ramenu sa figom u đepu...a sastrane mislite isto ko i ja nek je, nek mu je to napisal....:::)))))recite mu surovu stvarnost...;;;;)))))))da se suoći sa njom a ne da živi od starih lovorika....::))))))crite ti si loš manager, i ugledaj se na ekipu dugava......he,he,he.....::)))))))))))gle i ja pišem po svim forumima , i niko mi nije nikada ,ali baš nikada tak nekaj napisal, znači da sam jako dobar.....he,he....ljudi odmah prepoznaju loše kad izađu iz svoje lige.....ha.ha ha:::::)))))a zakaj mihael odjednom ima 30 tućeva više nego prije te poruke.....zna se svi ste ga nagradili za njegovo otvaranje očiju critu.....he,he,he:::::)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ajde priznaj koliko ste mu platili za ovo...ili je bilo i nešto u naturi...=)))
ja u ovoj ligi navijan za Dugave
I ja sam za dugave, ali i za Critterse, nemojmo zaboraviti Lokardu, te se valja sjetiti i ZG-Nomadsa, a navijam i za SuperMachine, bar onda kad ne navijam za Plutonia, itd.