1) Urcite (ak to bude technicky mozne, co je myslim uz aj teraz) bude mat pristup do DB obmedzeny len na svojich hracov. Bude zacinat primarne s hracmi, ktori skoncia v U21, resp. uz maju 22 rokov, takze ti hadam nebudu uz take citlivky, ked sam pises, ze dovtedy neboli. A postupne s nimi pojde dalej, az kym sa nedostane na hranicu NT, kde by som ho prebral ja. Takze v tomto by som az taky velky problem nevidel. Samozrejme, ze ked si niekto vyslovene bude zelat, aby nikto nepoznal skilly jeho hraca (co sa takmer vo vsetkych pripadoch zhoduje s tym, ze nechce spolupracovat), tak mu vohovieme. Ale pokial si kazdy uzivatel nevie sam zvolit na stranke, ci chce alebo nechce poskytnut svojho hraca pre NT, je z casoveho casovo nemyslitelne si pytat od kazdeho na zaciatku povolenie, aby mohol mat skaut pristup ku skillom. To by sme po drafte 2 tyzdne nic nerobili, len pytali povolenia.
2) K volbam som sa uz tak btw vyjadril pred tyzdnom po tej prehre, ked to uz niekto nacrtol. Takze stanovisko je rovnake. Ine, zasadnejsie zatial nie, ale nic nevylucujem.