geçen günlerde tutku açık konusu geçmişti umutcan hoca çok güzel anlattığı için ses çıkarmamıştım. ender ile farklı oyun tarzı olsa da bana göre de bir basamak önde duruyor tutku. bu faktörü belirleyen daha çok oyun karakteri. daha seçici ve daha bilinçli oynuyor. savruk değil. ender iki ucu keskin bıçak garip biri. ama işte şeytan tüyü var hınzırın.
ben de bu yıl playofflarda tutkuyu canlı izledim. televizyonda zorluk derecesi pek de anlaşılamayacak akıl dolu muhteşem pasları var. pozisyon bilgisi, dribbling yönleri, pick&roll ları fazlasıyla üst düzey. furkan ile oynadığı ikili oyunlara ve kat ederek top alıp boşa çıkardığı paslara hayran kalmıştım beşiktaş serisinde.
ender saçma top kayıplarının banko ismi, her maç bir alley oop girişimcisi, delici oynayıp bir türlü bitirici olamayan netice değil haticeci. bir de topa bakarak top sürme alışkanlığı var ki 10 yıllık efsane artık. ama tüm bunların yanında maç sonunda kimseye güvenmezsin bu çılgın adama güvenirsin. hido mido yalan. takım mala bağladığında mala bağlama ustası ender sahne alır ve en güzel saçmalamaya imza atarak sayıları bulur. ne ayak anlamıyorum cidden (: