BuzzerBeater Forums

BB Poland > [NT] Drużyna Narodowa - sezon 22

[NT] Drużyna Narodowa - sezon 22

Set priority
Show messages by
From: kozlik4

This Post:
00
232065.161 in reply to 232065.160
Date: 2/10/2013 4:45:02 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41344134
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Wklejam tak by każdy znalazł coś dla siebie;-) Gusta są różne. Nie ma znaczenia co ja lubię bo nie wklejam tego dla siebie. Ktoś tą kobietę wybrał kiedyś na Miss Universe Słowacji więc podstawowe kryterium spełnia;-) Innym ważnym kryterium wyboru jest też jakość zdjęć. Poza tym każdy kraj ma trochę inny typ urody. Wklejam to co uda mi się znaleźć. Czasem jest tego tyle, że nie wiem co wybrać, a czasem jest posucha i wklejam to co jest. Dla przykładu za tydzień gramy z Chinami, więc jak będę wklejał Azjatki to wcale nie oznacza, że akurat taki typ urody mi się podoba:D

This Post:
00
232065.162 in reply to 232065.161
Date: 2/11/2013 6:00:25 AM
Warsaw Mutants
II.4
Overall Posts Rated:
10801080
Nr 9 najbardziej mi się podoba ale nr 7 też niezła, choć piersi mogłaby mieć nieco większe :-)

Last edited by Kaznodzieja at 2/11/2013 6:01:05 AM

From: Kac100

This Post:
00
232065.163 in reply to 232065.161
Date: 2/11/2013 4:21:29 PM
Overall Posts Rated:
435435
Chyba nam ta Słowacja nie leży.
Trzeba zrobić wszystko, zeby zagrac z Hinczykami w półfinale i liczyć, ze Hiszpanie sobie z Slowakami po raz trzeci w tym sezonie dadza radę.
Pozdro

This Post:
11
232065.164 in reply to 232065.163
Date: 2/11/2013 4:57:58 PM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41344134
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Chyba nam ta Słowacja nie leży.

Ciężko z tymi Słowakami...ale mam nadzieję, że będzie okazja do rewanżu w finale. Mecz (22819) co prawda wyrównany i rozstrzygnął się dopiero w samej końcówce (po wyniku tego nie widać, bo w końcówce faulowaliśmy by spróbować jeszcze przechylić szalę zwycięstwa na swoją korzyść, ale Słowacy wykorzystywali osobiste, a my nie trafialiśmy rzutów za trzy punkty). Szczerze mówiąc to po Q3 (prowadziliśmy +5) wyglądało to całkiem nieźle. W zasadzie mecz miał analogiczny przebieg jak ten w półfinale ME w tamtym sezonie (21939). Prowadzenie po Q3...i fatalna Q4. Z resztą w podobnym stosunku przegraliśmy Q4 w obu meczach. Wygląda to tak, że gramy dobre trzy kwarty, a później oddajemy wszystko w czwartej:/ Paradoksalnie zwykle gramy bardzo dobre czwarte kwarty. Tylko ze Słowakami jakoś te ostatnie decydujące minuty nam nie wychodzą.

From: Ray Jay

This Post:
11
232065.165 in reply to 232065.164
Date: 2/11/2013 6:19:39 PM
Overall Posts Rated:
168168
Zawsze się zastanawiam, czy w tej grze faulowanie w q4 coś daje. Moja ekipa zazwyczaj przegrywała mecze, w których musiała faulować na koniec. Ciekawe co by było, gdyby zrobili opcję "nie fauluj w końcówce" ;p

From: Thurin

This Post:
11
232065.166 in reply to 232065.165
Date: 2/12/2013 3:58:49 AM
Overall Posts Rated:
11131113
Zapewne irytowałbyś się, że nie faulują Twoi, przy prowadzeniu rywali dwoma punktami na 20 sekund przed końcem :)

Mi to pomogło może raz czy dwa i tylko wtedy, gdy grałem z obwodu.

From: Krzychu
This Post:
66
232065.167 in reply to 232065.166
Date: 2/12/2013 8:15:27 AM
KK Falcons
III.1
Overall Posts Rated:
701701
Kolejny mecz rundy kwalifikacyjnej drużyn narodowych rozgrywaliśmy w hali Dragons Arena,
a naszym przciwnikiem był zespół Słowacji.

Mecz rozpoczął się od udanej akcji Polaków. Słowacy próbowali odpowiedzieć, jadnak udało im się to dopiero
po niemal dwóch minutach. Dalsza część kwarty to walka kosz za kosz, żadnej ze stron nie udało się wypracować
przewagi większej niż 5pkt. Ostatecznie ta część meczu kończy się wynikiem 23-25 dla Słowacji, bardzo dobrze prezentuje się Weryszko, zdobywca 11 pkt.

Po wznowieniu, obraz gry wygladał podobnie jednak to Słowacy byli wciąż na plusie i to my musieliśmy odrabiać straty.
W drużynie Słowacji cieżko było by kogoś wyróżnić, cały zespół zdobywał punkty i prezentował się bardzo wyrównanie.
Świetne spotkanie po naszej stronie rogrywa Weryszko, gromadząc do przerwy 20 pkt!
Po jego rzucie równo z końcową syreną mamy remis po 52.

Po zmianie stron wciąż mozemy obserwować bardzo wyrównane spotkanie, ciężko wskazać dominującą stronę.
Po pierwszych, szybkich punktach z obu stron przez ponad 3 minuty kibice nie mogli doczekać się celnego rzutu.
W połowie kwarty Polacy mają na swym koncie 5 pkt zdobytych w tej części gry a Słowacy 6. Po przerwie na rządanie i przechwycie Starosteckiego wychodzimy na 3 punktowe prowadzenie, kwarta kończy się wynikiem 21-16 i 5-cio punktowym prowadzeniem Polski.

Decydującą częśc gry rozpoczął Bukowy wkładając piłkę do kosza, Słowacy odpowiedzieli wejściem na kosz.
W kolejnych minutach nasz brak skuteczności powoduje, że przeciwnicy najpierw nas dochodzą a nastepnie odskakują na 5 pkt. Rzut Skindziera spod kosza na 7 minut do końca zmniejsza przewagę do 3 punktów, wciąż jesteśmy w grze. Po kolejnych dwóch minutach i wsadzie Wiesielaka, od rywali dzieli nas tylko punkt.
Na 1.16 przed końcem spotkania arcyważną trójkę trafia Bulak a faul w ataku łapie Gurak, tracimy w tym momencie 6 punktów, w nastepnej akcji pozwalamy przeciwnikom na zbiórkę w ataku, do końca nie pozostaje nam nic innego jak faulować Słowaków licząc, na niecelne rzuty osobiste oraz próbować szybkimi rzutami za 3 punkty odrobić straty. Niestety nam trójki nie wpadają, natomiast rywale celnie trafiają z lini rzutów osobistych.
Spotkanie kończy się porażką 104-93.
http://www.buzzerbeater.com/match/22819/boxscore.aspx

Last edited by Krzychu at 2/12/2013 8:45:51 AM

This Post:
00
232065.168 in reply to 232065.167
Date: 2/15/2013 8:32:28 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41344134
Second Team:
KS Golden Grizzlies
Dzisiejszy trening kadrowiczów też całkiem udany bo odnotowałem trzy skoki (nie licząc FT i ST). Kolejny grajek wskoczył do klub ss10>= 130. Ten klub w tym momencie liczy już 6 zawodników. Poza tym nie zwalnia prezes tego klubu;-), który wskoczył dzisiaj na 137 (140 staje się jeszcze bardziej realne)

This Post:
00
232065.169 in reply to 232065.168
Date: 2/15/2013 8:33:45 AM
Matrix Mighty Dunkers
II.4
Overall Posts Rated:
10041004
kornel kornel...!!! wszyscy w plbb liczą na Ciebie, czy to on?

Last edited by aMORFIczny at 2/15/2013 8:34:00 AM

This Post:
11
232065.170 in reply to 232065.168
Date: 2/15/2013 8:35:34 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41344134
Second Team:
KS Golden Grizzlies
W poniedziałek gramy z Chinami. Forma za bardzo nie dopisała:/ ale na szczęście jest to dla nas już mecz o pietruszkę.

Bardzo proszę właścicieli zawodników o pełną mobilizację. Za tydzień półfinał i forma musi być optymalna. W razie czego proszę nie wahać się użyć treningu formy.

This Post:
33
232065.171 in reply to 232065.170
Date: 2/17/2013 11:06:47 AM
KS Goldena
PLK
Overall Posts Rated:
41344134
Second Team:
KS Golden Grizzlies
DoWcIpY o ChIńSkIeJ tEmAtYcE

Jak się nazywa biuro chińczyka?
Jama Chama.
A Chińczyk?
Sam cham.
-----------------------------------------
Jak po Chińsku nazywa się węgiel?
- Sam miał.
Jak nazywa się Chińczyk, któremu zepsuło się auto?
- Toyota Mipada
Jak się nazywa chiński bezdomny?
Nachuj Michata
Jak się naywa chiński minister rolnictwa?
Sam Pchajplug
Co mówi Chińczyk, kiedy widzi szybę?
- TOSHIBA!
Jak nazywa się chiński złodziej mazaków?
Kosimazaki.
Jak nazywa się chiński piłkarz?
Kiwa Jakotako
Polak pyta Chińczyka:
- Ile zrobisz pompek w minutę?
- Dwie do roweru i jedną do piłki.
Jak po chińsku nazywa się wróżka?
Joto Czuła
Czym różni się polska galerianka od chińskiej galerianki?
Polska galerianka mówi:
"kup mi spodnie, a zrobię ci loda"
chińska galerianka mówi:
"kup mi loda, a zrobię ci spodnie"
Trzy najbardziej popularne słowa na świecie :

Made in China
Pewien sprzedawca w sklepie bardzo nie lubił chińczyków.
Pewnego dnia do sklepu wchodzi chińczyk i mówi:
- Dzień dobry
- Dzień dobry - odpowiedział wkurzony sprzedawca
- Ja chcieć kupić pedigri pal dla mój pies.
- Nie sprzedam Ci tego pedigri jak nie przyjdziesz z psem.
- Ale Ja nie chodzić z pies w sklep
- To Ci nie sprzedam!
Zły Chińczyk poszedł po psa i kupił to pedigri.
Na drugi dzień przychodzi i mówi:
- Ja chcieć kupić whiskas dla mój kot
- Nie sprzedam Ci jak nie przyjdziesz z kotem.
- Ale ja nie chodzić z kot na zakupy
- To Ci nie sprzedam.
Jeszcze bardziej zły Chińczyk poszedł po kota i kupił ten whiskas.
Na trzeci dzień przychodzi z papierową torebką i mówi:
- Pan włożyć tu ręka
- A po co?
- No pan włożyć
Sprzedawca włożył a Chińczyk do niego:
- Pomacać
- No
- Ciepłe?
- Ciepłe
- Miękkie?
- Miękkie
- Ja chcieć kupić papier toaletowy!
Murzyn i Chińczyk biorą wspólnie prysznic w miejskiej łaźni. Chińczyk przez cały czas nie może oderwać wzroku od penisa Murzyna. Wreszcie nie wytrzymuje i pyta:
- Jak to możliwe ze masz tak długiego? Też bym chciał mieć takiego.
Murzyn odpowiada:
- To bardzo proste wystarczy ze przymocujesz sobie ciężki odważnik na kilka tygodni. Wydłuży ci się i będziesz miał taki jak mój.
Po 3 tygodniach spotykają się znowu i Murzyn pyta:
- I co urósł cos?
Na to Chińczyk:
- Nie, ale już się zrobił czarny...

Last edited by kozlik4 at 2/17/2013 11:43:01 AM

Advertisement