BuzzerBeater Forums

Hellas - II.3 > Season 12

Season 12

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136564.162 in reply to 136564.161
Date: 5/4/2010 9:47:14 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
βασικά δεν έχεις άδικο. Είναι πολύ λούζερ ομάδα. Την ΤΣΣΚΑ δεν τη γουστάρω, ενώ την Παρτιζάν και μόνο που την έχουν δει αδέρφια με τους παοκτζήδες, της βάζω Χ... Ολυμπιακό δεν υποστηρίζω... τι να κάνω...?
Αυτό που θα κάνω και στην πραγματικότητα... Δε θα ασχοληθώ καθόλου!
Βόλτα!

Υ.Γ. Οχι, δεν είμαι παναθηναϊκός... αλλά δεν είμαι και δήθεν... τέλος πάντων, ότι και να λέτε... μη χαλιέστε, απλά μπάσκετ είναι.
VOUTIROSTOPSOMIMOU κύριοι... :-)))

This Post:
00
136564.163 in reply to 136564.162
Date: 5/4/2010 11:03:48 AM
Overall Posts Rated:
193193
Σωστός, είπες μαγική κουβέντα...
Ετσι λοιπόν κι εγώ...Καλλιθέα ρεεεεε, αλλά του Ολυμπιακού....χαχαχαχ

This Post:
00
136564.164 in reply to 136564.158
Date: 5/5/2010 5:39:01 PM
Overall Posts Rated:
155155
Έχεις δίκιο ρε φίλε αλλά από μικρός πάντα υποστηριζα τις Ελληνικές ομάδες οπότε το ίδιο θα κάνω και τώρα!!!
Βέβαια αν δεν του αξίζει η κούπα δεν την θέλω...θέλω να το πάρει ο καλύτερος...για εμένα αν δω καλό μπάσκετ θα χαρώ οποίος και αν το πάρει!!!!
Με αυτή την νοοτροπία βγαίνω σχεδόν πάντα κερδισμένος!!!!
Καλά παιχνίδια να δούμε και ας το πάρει οποία ομάδα υποστηρίζει ο καθένας!!!
Χαχαχαχα!!!

This Post:
00
136564.165 in reply to 136564.164
Date: 5/5/2010 6:28:36 PM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
ρε συ φενταγιν ολα καλα..σηκωσε το κι ολας δεν με χαλαει ειλικρινα..
αλλα το μπαοκ τι το θελεις??αφου βλεπεις οτι ειμαστε μια χαρα..μην γινουμε σαν μερικους αλλους που δεν καταλαβαινουν..
στο λεω φιλικα ..απλως με ενοχλει φοβερα κατι τετοιοι χαρακτηρισμοι για την ομαδα μου..νομιζω κ σενα θα ενοχλουσε εαν ησουν ατην θεση μου..

This Post:
00
136564.166 in reply to 136564.165
Date: 5/6/2010 7:53:08 AM
Overall Posts Rated:
193193
Εσύ δηλαδή τοθεωρέις προσβολή το ΜΠΑΟΚ? Για χαβαλέ το λέμε, όπως έμας μας λένε γαύρους...Θα έπρεπε να με πειράξει δλδ?
Να σε αποκαλούσα κάπως αλλιώς, που δεν το λέω καν, να το καταλάβω, αλλά το ΜΠΑΟΚ?????
Anyway, δεν προκειται να ξανα κάνω χαβαλέ εδώ....Οτι πω απο εδώ και στο εξής θα είναι σοβαρότατο και θα το εννοώ...Βαρε΄θηκα να απολογούμε για πράγματα αυτονόητα...Sorry και πάλι

This Post:
00
136564.167 in reply to 136564.166
Date: 5/6/2010 8:16:49 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
δεν μπορουμε να κανουμε χαβαλε χωρις αυτα???πιστευω οτι μπορουμε.
ουτε ζητησα να απολογηθεις η να μην ξαναγραψεις οτι θελεις..δημοκρατια εχουμερ..
απλως μ ενοχλησε κατι κ θεωρησα σωστο να στο πω..αλλωστε δεν νομιζω να ειχαμε εδω μεσα τουλαχιστον ασχημες συμπεριφορες . η γενικοτερη εικονα σου ειναι αυτη που μου εδωσε το δικαιωμα να σε πω οτι κατι ρε παιδι μ με ενοχλησε!!
εαν ειχα ασχημη εντυπωση για σενα δεν θα εδινα σημασια η θα γινομασταν κωλος τωρα..

This Post:
00
136564.168 in reply to 136564.167
Date: 5/6/2010 12:23:01 PM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
μη ψαρώνετε ρε...
όλο το Internet είναι έτσι... δυστυχώς όπου γραπτά και παρεξήγηση πλέον. Γιατί όπως ξαναείπα τα γραπτά δεν έχουν μορφή, όψη, ακόμη και γκριμάτζα, έτσι ώστε να μπορούμε να τα κατανοήσουμε με το ύφος τους και εύκολα γίνεται η στραβή...

Μην τρελένεσαι ρε ΓΑΥΡΕ :-)))
...και συ ρε καρντάσι, πλλλλάκα με κάνεις...? :-)))

εδώ είναι virtual, internet, forum...
δηλαδή... κολοκύθια τούμπανα... μη σοβαρευόμαστε τόσο. Την έτρωγα την παραμύθα και εγώ ώσπου να καταλάβω...

This Post:
00
136564.169 in reply to 136564.168
Date: 5/6/2010 2:49:35 PM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
οκ εχουμε οντως σοβαροτερα προβληματα να λυσουμε..
διαβασα ενα αρθρο σε ενα οπαδικο σαιτ του παοκ κ πραγματικα δεν ξερω πλεον τι να σκεφτω για το μελλον..πιο μελλον ..μαλλον για το παρον..
οποιος γουσταρει το διαβαζειμπιστευω οτι αξιζει το κοπο
http://www.fcpaok.gr//content/view/2573/108/

Message deleted
This Post:
00
136564.171 in reply to 136564.169
Date: 5/11/2010 2:13:34 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
καλημέρα,
είναι το σημαντικότερο των θεμάτων που πρέπει να μας απασχολούν και μας απασχολούν, πίστεψέ με.

Η συνέντευξη δεν είναι καινούργια αλλά έγινε με το που μπήκε στο προσκήνιο το ΔΝΤ... άλλωστε απαντάται αυτόματα και το ερώτημα γιατί δε βοηθούν την Ελλάδα οι ΕΕ κλπ... κάτι που έγινε (όχι για εμάς, για το φουκαριάρικο το ευρώ τους)...

Επίσης, θα ήθελα χωρίς να ισοπεδώνω καταστάσεις τις οποίες άλλωστε βιώνουμε, να πω τα εξής σε σχέση με το άρθρο όχι με τις καταστάσεις. (ο δικηγόρος του διαβόλου) :
Κατά πρώτον δεν είναι ίδια η κατάσταση και τα δεδομένα με την Αργεντινή... καλή η κινδυνολογία και πολλές φορές βάσιμη, αλλά μιλάμε για άλλα δεδομένα τα οποία θεωρώ - σκοπίμως - δεν αναφέρονται δημιουργώντας εντυπώσεις (ενώ παραδέχεται ότι η Αργεντινή ήταν μόνη της)... Δεν αναφέρει πουθενά την επί χρόνια χούντα που είχε η χώρα (και θέλανε τη χώρα τους πίσω οι άνθρωποι) και τα κακά που έφερε αυτή, με μεγαλύτερο τον πόλεμο με την Αγγλία της Θάτσερ για δύο βράχια (Μαλβίνας)... δηλαδή τα Φόκλαντς για τους μεγαλύτερους.

Το να δω μια μητέρα να παρακαλάει για φαί για το παιδί της, το βλέπω και στην Αθήνα και προ κρίσης... πες του να έρθει να δει τι γίνεται όταν τελειώνει η λαϊκή...

Οι μετανάστες έφυγαν από το αφγανιστάν γιατί τους βομβαρδίζανε τα σπίτια οι αμερικάνοι και τους κρεμάγανε οι ταλιμπάν...
κι ο έλληνας όταν δεν είχε σπίτι από τον πόλεμο, έφυγε για ένα καλύτερο αύριο. Οποιος έχει πάει στην Ιταλία και στη Γαλλία τελευτάια θα δει πολύ περισσότερους οικονομικούς μετανάστες. Ελεος με τα σενάρια στημένης υποβάθμισης της χώρας από τις "ορδές των βαρβάρων"...

Επιπλέον, πιστεύω ότι οι κοινωνικοί αγώνες των ελλήνων και των γάλλων κατά βάση, δεν μπορούν να "κατασταλούν" με μία έκφραση του στιλ "κοιμάστε όρθιοι"... θα είμαι βέβαια επιεικής γιατί όπως είπα η συνέντευξη είναι και προ πορειών και γεγονότων με τους 3 νεκρούς εργαζομένους της Marfin...
Πέρυσι έκανα πρωτομαγιά στην Λισσαβόνα πέρνοντας μέρος στην πορεία. Ο κόσμος ερχόταν και έλεγε ότι ο έλληνας εργαζόμενος και απλός πολίτης είναι το ίδαλμα τους για τους κοινωνικούς του αγώνες. Ας μη μας λέει ο τύπος τώρα ότι κοιμόμαστε. Οχι ότι είμαστε και ξύπνιοι τελείως, αλλά όταν μας τη δώσει, κάνουμε την Αργεντινή να φαίνεται παιδικός σταθμός...

...και πάλι τονίζω ότι δεν αεροβατώ, ούτε ζω στο θαυμαστό κόσμο του LSD... απλά, οι δήθεν "αποκαλύψεις" που τόσο εύκολα πάσάρουμε και τρώμε μεταξύ μας, μου θυμίζουν τη μεγαλύτερη τρομολαγνεία θεωριών, όπως ότι το 2000 θα καταστραφεί ο κόσμος κλπ... Καλά ο τύπος που ήταν τόσα χρόνια να τα πει?

...και για να το ευθημίσω λιγάκι γιατί πολύ έκανα τον σοβαρό (το ΒΒ είναι για να ξεχνάμε άλλωστε τα σοβαρά)...
Ρε συ Χρίστο, αυτό το Υ.Γ. ότι ο μόνος χορηγός είναι ο λαός του ΠΑΟΚ το πιστεύει και ο Ζαγοράκης ή αυτός παρακαλάει να
μη χρεωκοπήσει η Vivardia...?
Ελα σε πειράζω

Y.Γ. Το καλύτερο άρθρο το διάβασα από την τουρκική Milliyet πάντως τελευταία, που έλεγε ότι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο πιο κερδισμένος είναι η... Γερμανία! Καθώς οι δύο χώρες μαζί τα τελευταία 5 χρόνια έχουν δώσει συνολικά στη Μέρκελ 40 δις !!!!!!!!!!!!! σε όπλα... αναφέροντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι η Ελλάδα απότελεί το 13 % των εξαγωγών της Γερμανίας και η Τουρκία το 14%... δηλαδή οι δύο χώρες στηρίζουν το 30% των εξαγωγών της Γερμανίας!
Περαστικά μας!
Και μια και αναφέρθηκα στην Τουρκία... Ας μας πει ο τύπος του ΔΝΤ εκτός από την Αργεντινή... τι έκανε και η Τουρκία και Ερντογάν με το ΔΝΤ...?!? Κανένας δεν έχει αναφερθεί στο πως ο Ερντογάν τα κατάφερε... αλλά τι λέω έρχεται το σου-κου να μας κάνει σεμινάριο... τουλάχιστον ας κατεβάσουμε λίγο τον εθνο-εγωϊσμό μας και ας ακούσουμε μήπως μας πει κανά μυστικό να τους πουλέψουμε και εμείς γρήγορα!

Last edited by Rantanplan at 5/11/2010 2:26:50 AM

This Post:
00
136564.172 in reply to 136564.171
Date: 5/12/2010 5:27:36 PM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
φτασαμε στο σημειο μηδεν φιλε μ
οι πολιτικοι τοσα χρονια με την στηριξη δημοσιογραφων εχουν σακατεψει την ελλαδιτσα μας..κ μεις ομως/////////???οτι να νειμαστε,εχουμε αυτοτς που μας αξιζουν..ειμαι πεπεισμενος οτι παιζεται χονδρο παιχνιδι στις πλατες μας..κ εμεις μπορει να μην κοιμομαστε αλλα απλως κοιταμε..θεωρω οτι οντως ειναι οργανωμενο κ μελετημενο ολο αυτο το σκηνικο..λυσεις υπηρχαν...ακουστηκε για βοηθεια της κινας με χαμηλοτερο επιτοκιο..αλλα κ η ρωσσια..με 100 δισ με ανταλλλαγμα την εκμεταλλευση των λιμανιων για χρονια..
απορια γιατι εχουμε τους νταβατζησες αμερικανους κ δεν τα βρισκουμε με ρωσους???οεοεοεο??γιατι δεν εκμεταλλευομαστε το αιγαιο με την τουρκια για να εχουμε εξαγωγη πετρελαιου??ειμαστε τοσο πλουσιοι σε πολλους τομεις..αλλα τι κανουμε??μηπως καποιοι στηνονται??δεν μας εχω για χαζους ουτε για ανικανους..τι ακριβως ομως γινεται???καποιος σιγουρα παιζει με μας..σιγουρα οι πολιτικοι κ μαζι το συστημα(δημοσιογραφοοι κ επιχειρηματιες-κολοσσοι.)
εαν ειναι κ αλλοι δεν το γνωριζω
φιλε μ μιλησα με εναν μεταναστατη απο β.ιρακ..με ειπε οτι γυρναει στην πατριδα του..δεν παλευεται αλλο εδω..εκει καταντησαμε..πολλοκ νεοι σκεφτονται το εξωτερικο..εαν δεν ειχα το μωρο θα εφευγα φιλε μ!!!τους εχει σιχαθει η φυχη μου..μακαρι τα πραγματα να πανε ολα καλα κ να ανακαμψουμε..
η τουρκια ηταν διαφορετικη περιπτωση..1ον δεν ειχε ευρω
ετσι εκανε υποτιμηση του νομισματος της εριξε τα επιτοκια και σε 10 χρονια μπορεσε να βρει τον δρομο της..επισης εκει υπαρχει ο ερντογαν που τα εβαλε με το συστημα της τουρκιας το παρακρατος..καθαριζει εναν εναν τους στρατιωτικους(που ολοι ξερουμε τι εσει στην τουρκια ο στρατος)
επισης υπαρχει ο τουρκκιος λαος που δεν ψηφιζει 2 οικογενειες για να κυβερναει ποτε η μια κ ποτε η αλλη!!
εδω?????
για να μην παραξηγηθω δεν ανηκω σε καποια παραταξη πολιυικη η τιποτα αλλο..
ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
κ οπως ειπες να ξεφυγουμε λιγο..
ΠΑΟΚΑΡΑ σ ευχαριστω για την γκ..α που μου προσφερες σημερα...

Advertisement