BuzzerBeater Forums

Türkiye - III.8 > 47. Sezon

47. Sezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
300491.163 in reply to 300491.162
Date: 11/17/2019 5:12:57 AM
Overall Posts Rated:
8484
Tebrikler hocam lig ve playoff boyunca kaybetmeyen takima karsi kazandiniz umarim tekrar edersiniz diger macinizda da

This Post:
00
300491.164 in reply to 300491.163
Date: 11/17/2019 2:56:54 PM
Overall Posts Rated:
00
Teşekkür ederim, ikinci maç olmadı. Rakibin maç öncesi hamlesini de tahmin etmiş ve maç notuna göre (buzzer-manager'ı ölçüt alıyorum) daha iyi olmakla birlikte oyun içine bunu yansıtamadım, özellikle de dış şutlarda bu kadar isabetsiz oynamayı anlamış değilim, üstün bir perimetre savunmasına karşı becerikli bir dış hücumun karşılığının da %20 olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ister istemez bu herkesi başarı için iceriden oynamaya yönlendiriyor ve oyun ici stratejileri de önemsiz bir hale getiriyor. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum, Harun hoca daha tecrübeli ve bu konudaki görüşlerini merak ediyorum. Tabi en sonunda bu bir eğlence, ve epey keyifliydi bu sezon. Rakibimi tebrik ediyorum, 2.ligde başarılar diliyorum.

This Post:
00
300491.165 in reply to 300491.164
Date: 11/17/2019 4:04:45 PM
Overall Posts Rated:
2424
Hocam şampiyonluğunu tebrik ederim vura vura kıra kıra şampiyonluğu aldınız bize de tebrik etmek düşüyor. Sizle aynı ligde oynamak büyük keyifti insallah yakin bir zamanda bu serefe tekrar nail olurum

This Post:
00
300491.166 in reply to 300491.164
Date: 11/18/2019 2:58:39 AM
Overall Posts Rated:
8484
Ne yalan soyliyim harun hocamdan bende bir final analizi bekliyorum acikcasi, iceriden oynama fikrinize katiliyorum dis/orta mesafe odakli oyunlardan verim almak zor oluyor
keyifli bir sezondu emegi gecen herkese tesekkurler umarim yeni sezonda daha keyifli bir sezonda oynariz :)
draftlar gelecek bugun/yarin onlarida merakla beklemekteyiz

This Post:
11
300491.167 in reply to 300491.164
Date: 11/18/2019 3:46:46 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Öncelikle tebrik eden arkadaşlara teşekkür ederim güzel bir final serisi olduğunu düşünüyorum. Ben cumartesi günü şampiyonluğu kazanabileceğimi düşünüyordum açıkcası ama rakibim iyi bir taktikle maçı almayı başardı.

Final serisini değerlendirecek olursak aslında ben bütün playoff serisinde 7 kişilik rotasyon kullandım. Kadromda her zaman 10 kişi oldu ama diğer 3 oyuncu hep maç koptuktan sonra 4. periyot oyuna girdi o yüzden değerlendirmemi bu 7 kişilik rotasyona göre yapmak istiyorum.

Final serisini göz önüne aldığımızda lothbrok hocam dış hücumun %20lerde kalmasından yakınmış ama benim takımın da tek esprisi bu aslında :) Çoğu kriter açısından 2. lig için çok yetersiz bir takım olduğumu düşünüyorum ok şg kf rotasyonunda 4 kişiyi kullandım playoff serisi boyunca ve bu rotasyondaki oyuncuların savunmaları direk tbl seviyesinde diyebilirim.

Uzaktan Şut: becerikli ↑ Şut Menzili: iyi
Dış Defans: görkemli Top Hakimiyeti: harikulade
Top Sürme: harikulade Pas Verme: güçlü
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: zayıf Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: işe yaramaz Serbest Atış: becerikli

Yukarıda özelliklerini paylaştığım oyuncu soydan. Bu oyuncu ok şg ve kfyi yedekliyor. Bu pozisyonların aslarındaki oyuncular ise soydan da hem dd bakımından hemde id bakımından daha iyi durumdalar. Tüm bunları göz önüne alınca dengeli ve dış odaklı hücum stratejilerini savunmakta zorlanmadığı anlayabilirsiniz. Aslında oyun motoru son bir kaç sezondur takımları içerden oynamaya yönlendirmiyor aksine üst liglerdeki takımlara bakarsak dış odaklı taktiklere yönelim olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Burada şanssızlık 3. lig seviyesi için ben bu taktiklere karşı çok avantajlıyım.

Soydan özelliklerine bakarsanız hücum yönünden çok kısıtlı olduğunu görebilirsiniz. Kendisiyle aynı yaşta olan gündoğudan ve habib her ne kadar hücum özellikleri bakımından bu kadar kötü olmasalar da henüz istediğim seviyeye yakın bile değiller. Önceki sezonlarda forvetlerden birebir verdiğim için ancak içerden oynanan taktiklerden tam anlamı ile verim alabiliyorum çünkü dengeli ve dış odaklı taktiklerde iş yapacak tek oyuncum Kuykendall o da benim için hayal kırıklığı oldu diyebilirim.

Sezon boyunca içerden oynama opsiyonunu çok kullanmadım çünkü tahmin edilebilirliği düşürmem gerekiyordu. Benim için sezon başından beri playoff zamanı içeri bak veya alçak post oynayacağım belliydi.

Son maça gelirsek rakibimin benim için iki olasılığı vardı. Ya içerden oynayacak yada tahminden kaçmak için diğer seçeneklere yönelecek. Hiç düşünmeden içeri tahmininde bulundum çünkü içerden oynasa tahmininde yardımıyla durdurabileceğimi biliyorum, içerden oynamazsa yanlış mghye rağmen savunmada sorun yaşayacağımı düşünmedim ki nitekim öyle oldu 3 periyotta toplam 42 sayıya izin verdik.

Sezon içinde orlando magic bana karşı sabırlı ol denedi ve neredeyse maçı alıyordu. Bence final serisinde böyle bir şey denenebilirdi. Çünkü gard rotasyonunda zaten birebir eşleşmelerde çok üstünüm ve rakip kısaları çok iyi kitleyebiliyorum. Ama orlando magic işi takım hücumundan çıkarıp tek kişinin üstüne yıktı ve savunmamız delik deşik oldu. Ufden inanılmaz sayı buldu belki savunması biraz daha iyi olsaydı almıştı maçı. Çansporun savunmasının orlando magicten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Belki bir ters eşleşmeyle dünkü maçı alabilirdi ama şu da var 95 sayıyı sabırlı olla üretmesi gerekecekti onu da hesaplamak lazım :)

İyisiyle kötüsüyle bir sezonu geride bıraktık. Gidiyorum bu buraya hep takip edicem forumu umarım yine aktif kullanmaya devam ederiz :)

This Post:
00
300491.168 in reply to 300491.167
Date: 11/19/2019 4:04:01 AM
Overall Posts Rated:
8484
Sezon boyunca gosterdiginiz performans ile sonuna kadar hakettiginiz yerdesiniz hocam 2. ligde basarilar dilerim size
Cansporun buyuk bir surpriz yapip beraber cikmanizi isterdim daha guzel bir son olabilirdi bu kadar yaklasmisken :)