Sziasztok!
Kezd egyre szörnyűbb lenni ez a hírek körüli tipródás.
- Állítólag akinek kéne csinálnia az nem csinálja...
- Aztán az egész rendszerben nincs egy olyan felelős (?), aki odaszólna az illetőknek, hogy azért mégiscsak valamit kéne tenni, vagy így, vagy úgy Bélám...
- Aztán aki le tudná fordítani, az nem fordítja le, mert zavarja az, hogy más korábban kapott érte valamit ő meg nem...
Közben meg kijön 3 elég terjedelmes hír egy hónap alatt és szépen ott is marad angolul a magyar felület kellős közepén.
Valakik elkezdték lefordítani ezt a játékot és ezzel rászoktatták az (új) embereket, hogy ez egy ilyen játék. Ez innentől nem kényelem kérdése, hanem szükség.
Fiatal játékosként azt olvastam mindenhol, hogy: népszerűsítsük a játékot; legyen erősebb a scene; meg a válogatott.
Így szerintem nem lesz. Ehhez először magyar nyelv kell és magyar hírek és akkor lesznek szép számban aktív magyar játékosok, egyre többen, akikre lehet majd építkezni.
Biztos vannak olyanok, akik eddig csinálták a fordítást/egyebeket és ezt nem tudják folytatni. Ez nem baj.
Az viszont igen, hogy nem állnak ki a népes közönség elé és mondják azt, hogy bocsi, de én tovább nem tudom/akarom csinálni és valaki vegye át helyemet ebben a funkcióban.
Mert úgy gondolom, hogy ezektől az emberektől ezt várhatjuk (és várjuk) el.
Last edited by Dawa at 10/23/2009 1:17:16 PM