Τα περισσότερα που είπε ο Χάρης μου φαίνονται σωστά, να προσθέσω και εγώ την άποψη μου μετά από τις τόσες αναλύσεις που έχω διαβάσει σήμερα...
1. Δεν πιστεύω ότι τα επεισόδια με τους Σέρβους επηρέασαν ουσιαστικά την εθνική (πέρα από την απουσία 2 παιχτών για 2 αγώνες), και ούτε η μπουρδολογία του κάθε παράγοντα και παπαροδημοσιογράφου επίσης. Αν κακώς τους επηρέασε, σε αυτό φταίει ο προπονητής και οι γύρω από αυτόν που δεν επιβλήθηκαν και δεν έκαναν τους παίχτες να το αποβάλλουν από το μυαλό τους, αφού τα σημαντικότερα άρχισαν 28 Αυγούστου με το Μουντομπάσκετ και σε αυτό έπρεπε μόνο να είναι συγκεντρωμένοι
2. Αυτά που έγιναν με Ακτή Ελεφαντοστού δείχνουν έλλειψη πειθαρχίας και η αντίδραση του προπονητή απαράδεκτη. Όποιος εχει νεύρα (πχ Μπουρούσης με Τάνιεβιτς και Καλάθη), να ηρεμήσει γιατι κάνει κακό στην ομάδα, αν δε μπορεί στην εξέδρα ή σπίτι του και να παίξουν άλλοι! Έχουμε παιχταράδες, αλλά θέλουν και έναν καλό τιμονιέρη.
3. Γιατί πήραμε 12 παίκτες αν είναι να παίζουμε με 7?Την παλέψαμε την Ισπανία μέχρι ένα σημείο και θυμάμαι να δείχνουν τους πόντους από αναπληρωματικούς: Ισπανία 25, Ελλάδα 2! Και να πείς ότι δεν είχαμε παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν? Το χειρότερο είναι η δικαιολογία του κόουτς: "Μετά τον αγώνα θα είχαμε τρεις ημέρες για να ξεκουραστούν οι παίκτες. Τους άφησα, λοιπόν, μέσα και περίμενα από αυτούς να ζητήσουν αλλαγή". Εαν είναι δυνατόν! Ένας βοσκός τα πρόβατα καλύτερα τα λαλεί! Τους έσκασε τους βασικούς, είχα γενικά καλή εικόνα για τον Καζλάουσκας, καλύτερη από ότι για τον Γιαννάκη, αλλά μετά από αυτά που είδα και άκουσα αναθεωρώ
4. Όταν σε παίζει ζώνη η Κίνα και σε δυσκολεύει, όταν γίνεται το ίδιο με Πουερτο Ρίκο και δυσκολεύεσαι περισσότερο, δεν υποψιάζεσαι ότι πρέπει να βρεις μια λύση για αυτό?Όταν την τρώς από την Τουρκία (παρεπιπτόντως πολύ τους χάρηκα με Γαλλία, έβγαλαν πολύ πάθος στον αγώνα) γιατί δεν μπορείς πάλι να αντιμετωπίσεις την ζώνη -και οι τούρκοι δεν έχουν καλύτερους παίκτες από τους δικούς μας- και τελικά χάνεις και από την Ισπανία επειδή μεταξυ των άλλων έπαιξαν ζώνη στο τέλος και δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε, το προπονητικό τιμ τι έκανε?Ο Χάρης είπε κάποια πράγματα σε αυτό το θέμα...
Σίγουρα δεν φταίει μόνο το προπονητικό τιμ, αλλά και οι επιλογές των παικτών κτλ κτλ. Ίσως κάποιοι που έφτασαν τα 30 να είναι καλύτερα να αποχωρήσουν (για μένα ο Διαμαντίδης μας ανεβάζει επίπεδο και μακάρι να αναθεωρήσει) , αν και σίγουρα έχουν να προσφέρουν,να δοκιμάσουμε και κάτι άλλο, οι Σέρβοι τόσες απίστευτες κατραπακιές που έφαγαν μέχρι πέρυσι πως τα καταφεραν?
Σίγουρα είμαι και εγώ ένας από τους 10 εκατομμύρια προπονητές της Ελλάδας που έχουν άποψη, δεν το συζητώ! :-)))
Σίγουρα πάντως θα το σηκώσουμε ξανά το τιμημένο!
Την Κυριακή το βράδυ,
Την Κυριακή το βράδυ,
την κούπα την σηκώσαμεεεεε
μέσα στο Βελιγράδιιιιιι! :-)))))