A kaj sad tu meni nije jasno zašto si propustio napisat koji je to skil...zar ne želiš da repka napreduje u pravom smjeru? Mislim, čemu to? Plan je ionako iznesen i ako misliš da će s tim skilom dobiti više nego s ovim što smo mi napisali onda zašto to ne napišeš?
Zašto da izgubimo nešto bitno samo zbog tvrdoglavih prepucavanja? Meni je to neshvatljivo i ja jednostavno ne funkcioniram na taj način. Reprezentacija je svetinja, i s tim što smo napravili ja vjerujem da smo napravili za budućnost.
Mi vjerujemo da smo napravili nešto dobro na duge staze, a ako netko to gleda na drugi naćin onda super, njegova osobna stvar, i to ima pravo napisati na forumu.
Ali svjesno promatrat da se nešto radi krivo s reprezentacijom i ne reagirat, pa kakvu god reakciju to izazvalo, je po meni okretanje leđa svetinji. Svi su redom iznjeli svoje mišljenje i tu nemam kaj za reći, zbog poraza se nikome nije svidjelo ko je igrao, ali sad mi je ovo sasvim nepojmljivo.
Dan kad ću ja okrenuti leđa reprezentaciji, bez obzira na sve kaj se odvijaja oko nje, pozitivno ili negativno, je dan kad ću ostati bez duše...to je moj pogled na to.
Ne kužim jednostavno čemu toliko neprijateljstva prema Starosti...zar vam nije palo na pamet da je možda s tom postavom htio izvuć neke zle duhove na površinu, u čemu je uspio, čak i predobro.
Mnogima nije bilo po volji od samog početka što je Starosta izbornik, to poštujem, kao što sam već napisao da svatko ima pravo na svoje mišljenje, nisu svi glasali za njega, naravno.
Trenutno jedini Starostin loš potez je da se ponaša ko ranjeni pit-bull kojeg je napao čopor gladnih vukova. Brani svoje stavove i ne odstupa od njih, što je naravno pozitivno, samo što se te rasprave razvlače u nedogled i na kraju ništ ne rješavaju jer se izgubi smisao.
A u procesu se izvlači prljavi veš i prolijeva se krv po plaži...
Ja bi osobno objasnio svoj stav i onda pustio nek se drugi prepucavaju oko toga, jer se ne bi htio uvući u neke rasprave i prepucavanja s ljudima s kojima moram, i mislim, danas-sutra dalje surađivati.
Tu sam i ja napravio veliku grešku, jer sam se ponio ko pi*da i nisam odmah stao na stranu Staroste, jer sam i ja sudjelovao u svim, ali baš svim, odlukama oko naše repke, i časno i moralno od mene bi bilo da preuzmem dio odgovornosti na svoja leđa.
Što upravo i činim.
Vjerovali ili ne, sve odluke su bile izvedene u naboljoj namjeri, jer smo svi bili na nepoznatom terenu, ali sad s ovim porazom u ovoj prijateljskoj utakmici smo napravili to što smo napravili, i ispalo je tako kako je ispalo. Čemu to sad razvlačit u nedogled i pljuvat na sve što se dobro napravilo.
A ako netko misli da se baš ništa dobrog nije napravilo u prošloj sezoni, pa onda nek pogleda ponovno. A ako netko misli da smo napravili puno grešaka, pa bože moj, učimo na greškama ako nejde drugačije.
I ne može me nitko uvjerit da je samo jedan put ispravan...do pobjede vodi više puteva, i svatko odabire put za kojeg misli da je pravi, a na kraju svega vrijeme će pokazati jel bio dobar ili ne...
Netko je jednom napisao da ionako prva sezona mandata služi za učenje i prilagođavanje, a da ako netko želi napraviti maximum s repkom onda mora odradit bar dva mandata.
Jel se nekom diže kosa na glavi od te zadnje rečenice?
Jel ima života na Marsu?
Jel se Danijela misli ponovno prihvatiti vođenja najslabije karike?
Hoće li Choda i Starosta jednog dana zajedno popiti pivo negdje na rivi?
Odgovore na to i sva ostala pitanja potražite na tajanstvenom mjestu koje se zove...
''Zona sumraka...sektor 5E''
Dugo se nisam sprdal s ničim...malo mi to već fali...previše je ozbiljnosti u posljednje vrijeme ovdje...i previše neke zle krvi...
I dajte ljudi...neki mi djeluju ko da su izgubili kontakt sa vanjskim svijetom...mislim da to nema previše smisla...
Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 11/8/2011 7:11:58 PM