Tüm oyuncuları değerlerinden 500k-1m fazlaya koyup olta atıyorsun hocam. Teklif gelirse de çok iyi oluyor. Çoğu insan böyle yapıyor ve sonunda bir takım verebiliyor ve kara geçiyorsun zarar etmen gereken yerde. En iyi kadronun sende olduğunu düşünmüyorum, sakatlık olmasa da kupada ben-tusem-yesilyurt'tan sonra geliyordun bence. Form yönetimin pek iyi sayılmaz, kf'de oynattığın oyuncu kf değil 8 ribli bir oyunkurucu aslında. Gerçek kısa forvetlere karşı sıkıntı yaşayabilecek bir oyuncu.
Senin al-sat yöntemin daha mantıklı, uzun süre TBL'de kalabilirsin bu yol ile. Ben bu yolu seçmeyip güçlü bir kadro kurup yaşlanana kadar en üstlere oynamayı seçtim. Birkaç sezon daha bu kadro ile devam edip, yigidospor gibi düşük fiyatlara satıp 2-3. lige düşerim. 18 yaşından kendi oyuncularımı yetiştirmeyi seviyorum. Onurcan'ı 22 yaşında Candaş hoca'nın kapanacak ütopya takımından almıştım. Çok şükür hiç sakatlık yaşamadı, milli oldu. Takımımı da taşıyor. Onun gibi birkaç Türk oyuncu daha yetiştirmek hedefim 18 yaşında satın alıp
Candaş hocaya hayran kalmamak mümkün değil, sezonlardır TBL'de düşmeden mücadele edip rekorlar kırmaya devam ediyor. (*)