Mesela NBA Mock Draft 2011 yazdım arama motoruna bastım ilk siteye tıkladım ;(Avrupalıları yazıyorum..)
4-Enes Kanter
6-Jan Vesely(Partizan'da sergilediği müthiş performans ve Final Four'a rağmen Enes'in arkasında)
7-Donatas Motiejunas(Bennetton'da oynuyor..)
16-Jonas Valanciunas(Lietuvos Rytas'daki özellikle Euroleague'deki performansına rağmen 16. )
34-Nikola Mirotic(Real Madrid'de çift haneleri sayılardaki ortalamasına rağmen 34. )
50-Bojan Bogdanovic(Cibona Zagreb'deki müthiş skorer oyununna rağmen 50.)
55-Robin Benzing(Almanya'nın önemli oyuncularından biri..)
Mesela Enes dışında hepsi Avrupa'da oynuyor,ve hepsi gerideler;özellikle son sezonunda maça çıkmamış bir oyuncuyu seçmek riskli olsa bile performans gösterenlerin önünde Enes..
2.siteye tıkladım..
2-Jonas Valaciunas(Burada öne geçmiş son senesini oynamamış olan Enes'i geçmesi gayet mantıklı..)
7-Enes Kanter
10-Jan Vesely
12-Donatas Motiejunas
15-Nikola Mirotic
31-Bojan Bogdanovic
50-Xavi Rabaseda ( ??)
51-Giorgi Shermadini(Union Olimpija formasyıla Euroleague'de çok başarılı oldu..)
59-Leon Radosevic
60-Milan Macvan
Enes Kanter yine oynamamasına rağmen 7.sırada arkasında Radosevic,Macvan gibi oyuncular var.Bu da NCAA'nin yanlış tercih olmadığını gösterir.Eğer ona biraz kıyak yapılsaydı da oynasaydı NCAA'de 1.sıra seçimi olurdu.Fenerbahçe ile ilgili bir şey değil,o bunun başına geleceğini tahmin etmemiştir..
3.bir siteye girdim..(Fikri iyice oturtmak için..)
4-Enes Kanter
9-Jonas Valanciunas
14-Donatas Motiejunas
15-Jan Vesely
30-Nikola Mirotic
42-Bojan Bogdanovic
Bence oynasa da oynamasa da sonuç NCAA'in en iyi tercih olduğunu gösterir.Hem bir sürü kişiyle çalışma fırsatı buluyor hem eğitimini aksatmıyor hem de draftta daha önde Avrupa'da oynayan oyunculara göre..
Ayrıca FB'de oynasa 1.sıradan seçilirdi sözü biraz gümbürtüye gider.Bakınız Valanciunas, bakınız Vesely, bakınız Mirotic, bakınız Bogdanovic..Avrupa'nın üst düzey kluplerinde üst düzey performanslar sergiliyorlar ama..
Last edited by Guzzz at 3/27/2011 4:59:33 AM