Sellised targetid on muidugi ka meil reaalsed, aga sageli tuleb leppida pigem teatud suunnitlusega mängijaga, kes pole nii väga all around. Põhjus selleks on väga lihtne, inimesed tahavad mängida seda mängu rohkem iseendale, ma ei saa kedagi sundida midagi tegema või täpselt nii treenima nagu ütlen ja ma ei tahaks ka seda teha. Koondisse võtan mehi oma nägemuse järgi. See nägemus ei saagi kõigiga ühtida.
Loe see nüüd uuesti valju häälega läbi. Kui ikka veel kohale ei jõua siis lindista oma valjuhäälset lugemist ja kuula salvestist uuesti.
Innustus tõstab/langetab kaitset, vorm tõstab/langetab rünnakut. Ilmselgelt meie hea kaitsemäng ei pääsend parimasse valgusesse selle innustusega. Malaisia mehed laseb suht innukalt trenni. Seega küll need kõik vennad visata oskavad.
Taara väline kaitse on 7. Selleeest on ta siseoskustelt meie nr1 söömahammas. Visata oskab kaugelt ja sööta samuti. Ma ei ütle, et Võsu ei võiks iialgi saada minuteid SÄ koha peal. Samas kui Skory, Taara, Olevipoeg või Kaal on vormis, pole tal mingit võimalust SÄ koha peal platsile saada. Samas kui ta on 11-12 spotil võib mõne garbage minuti saada.
See, et Võsu pole arenenud on samuti vale, tal tuli praeguseks 1 pop HV. 1v1 trenn? Väga kaugel sellest, sellel hooajal 1x olen seda teinud.
Võsu oli hooajal 41 129sp mees. Viimane pop oli siis olnud PK. Sealt edasi nelja hooaja jooksul on saanud täpselt 2 skilli popi. 131sp peale. Aktiivsest treeningust siinkohal pole ju mõtet rääkida... Kaal sai sul viimati 1v1 popi, võib olla oli tõesti cross trainingu oma.
BBB pole minu target. Liiga on mulle hea ajaviide. Ma olen proovinud Õlga ka mängitada suure ääre koha peal. Nad pole mingit läbimurret seal teinud. Pigem juba on Kusti Kalevi sugused suured ääred väikse ääre koha peal kohati domineerinud.
Sa võiksid nüüd keskenduda oma meeskonnale ja playoffidele. Koondise meeste valiku teen mina. Vähemalt niikaua kuni olen koondise treener.
Last edited by Kukoc at 1/16/2019 5:51:09 AM