Aς ξεκινήσω με τη μάχη της παραμονής...
Οι jupiter slaves κέρδισαν τον PARTALIAKOS με σκορ 115 - 103. Με μία πρόχειρη ματιά, είχαμε ένα ματς-καρμπόν με την πρώτη αναμέτρηση, που είχε βρει τον prisoner νικητή με σκορ 113-101. Οπότε, κάνοντας το 2-0, ανανέωσε την παραμονή του στον όμιλο. Πικρή γεύση αφήνει στον μάνατζερ του PARTALIAKOS η δεύτερη συμμετοχή του στη Γ' Εθνική και μάλιστα στον ίδιον όμιλο, αφού έχασε τη μάχη των πλέι άουτ και υποβιβάστηκε. Φίλε MATCHADOR, σου εύχομαι γρήγορη επάνοδο.
Ο GeorgeGeneral από τους The_Untouchables "καθάρισε", έστω και πιο δύσκολα σήμερα, και το δεύτερο ματς κόντρα στους CHANIA MONSTERS. Ο Μανώλης επιστρέφει στην 4η κατηγορία, αν και προσωπικά θεωρώ πως είχε μία πολύ καλή ομάδα, που άξιζε περισσότερα. Ίσως τον πρόδωσε η έλλειψη βάθους στον πάγκο. Πάλεψε στα πλέι άουτ και έχασε στις λεπτομέρειες τη μάχη της παραμονής, αν και στο "σταύρωμα" των "κόκκινων" με τους "μπλε", είχε ίσως τον πιο δυνατό αντίπαλο... Κρητικέ, επίσης καλή αντάμωση εύχομαι στη Γ' Εθνική.
Για την αφεντιά μου, τι να πω... Μεγάλη ανακούφιση με το 2-0 κόντρα στο paketo. Δεν ξέρω, αλλά μετά την καραμπόλα της τελευταίας αγωνιστικής στη βαθμολογία των "κόκκινων", ειχα κυριευθεί από ένα πολύ άσχημο συναίσθημα. εντούτοις, η ομάδα μου πήγε ανέλπιστα καλά και στα δύο ματς. Στο πρώτο, έπαιξε ρόλο και η έδρα φαντάζομαι. Όμως, το διπλό του Σαββάτου ήταν η επιβεβαίωση που έψαχναν οι παίκτες μου, οι οποίοι έδειξαν μεγάλη βελτίωση τις τελευταίες εβδομάδες. Ίσως είχα διαφορετική τύχη εάν είχα κληθεί να αντιμετωπίσω τους jupiter slaves. Ο nekskev πέρυσι τα κατάφερε στα πλέι άουτ, φέτος όμως είδε να μην επαναλαμβάνεται το περσινό σκηνικό και μοιραία πήρε τον δρόμο της επιστροφής στην IV κατηγορία. Βέβαια, είχε αποφασίσει να χαμηλώσει το μπάτζετ σε μεγάλο βαθμό κι αυτό επηρέασε εν τέλει τη φετινή του παρουσία στον όμιλο... Εννοείται πως εύχομαι να είναι περαστικός από την 4η κατηγορία και γρήγορη επιστροφή στη Γ' Εθνική!