Tylko czy wygramy? Widzę sens w odwróconych jeśli chodzi o klub, ale jaki jest sens jeśli chodzi o reprezentację? Przecierz tam nie ma limitu pensji
Limitu niby nie ma. Ale zawodnicy przestają trenować albo zaczynają się błąkać po przypadkowych klubach, bo ich właścicielom nie opłaca się ich trenować.
A jak będą mieli niższą pensję to będzie się opłacało.
Czy jeśli grasz odwróconymi czyli zmieniasz sobie krycie to nie tracisz na obronie w przy różnych rodzajach krycia? (3-2, 2-3, 1-3-1) Pytam bo rzadko kiedy zmieniałem krycie do tej pory i cięzko mi było cos wywnioskować.
Jeśli tylko masz odpowiednich zawodników, to zmiana krycia nic nie zmienia. Ja w tym sezonie w w meczach o punkty 90% spotkań zmieniałem krycie (o niewielką liczbę pozycji, ale jednak). W jakiś chyba 40% spotkań żaden zawodnik nie krył na swojej pozycji. I żadnego osłabienia gry nie widziałem.
W kilku meczach nikogo nie odwróciłem, bo akurat ja i rywal mieliśmy takich zawodników, że akurat idealnie się ułożyło, że najlepiej będzie jak każdy będzie krył "swego". I żadnego polepszenia też nie zauważyłem.
A w meczach sparingowych to robiłem różne kombinacje, zamieniając wszystkich do góry nogami, albo w pierścień, żeby obserwować jak się zachowują. I efekty są zgodne z oczekiwaniami (oczywiście jak głupio zmieniłem krycie to osłabienie było).