BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
This Post:
00
159282.166 in reply to 159282.163
Date: 11/18/2010 5:51:24 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Παρε μια μπαλα!
Μετα απο πολλες προσπαθειες και αφου...φιλησα πολλες, ξερετε τι, ποδιες, μπορεσα να καταφερω ενα σημαντικο πληγμα στο υπερφιαλο γοητρο του Κοσμα. Μπορει να πηρε καιρο, αλλα επιτελους θα παιξει με οτι του αξιζει. Ειναι μια τεραστια ευχαριστηση, γιατι δεν ξεχναω τι διαδραματιστηκε στο γηπεδο του περυσι.

Υ.Γ. Η πλακα ειναι πλακα, τωρα γυρναω στο σοβαρο, οποτε Κοσμα, ΓΕΡΑ ΡΕ, δεν καταλαβαινουμε τιποτα. Σου ευχομαι να σε βοηθησει τα μεγιστα η μεταγραφη που εκανες! Και με τις νικες!

Message deleted
This Post:
11
159282.168 in reply to 159282.167
Date: 11/18/2010 6:58:26 PM
Overall Posts Rated:
343343
Ο τρόπος που έγινε καρφωτό ήταν ότι είχες την ατυχία να παίζεις με ομάδα που έχω στους φίλους. Το εντόπισα λοιπόν και ζήτησα να αλλάξει επειδή είναι όντως προσβλητικό. Τώρα το να που απαντάς με προσβλητικό τρόπο απλά χαλάς μια κατά τα άλλα καθαρή πορεία των 1118 μερών στο παιχνίδι...

Αν αποφάσισες να το παρατήσεις απόλυτα σεβαστό. Το αν την κλείνουμε αμέσως ή όχι, αν θυμάσαι, όταν μπήκες στο παιχνίδι αποδέκτηκες τους όρους του. Ε λοιπόν, αυτός είναι 1 όρος του. Απλά δεν μπαίνεις για 6 οικονομικές βδομάδες και τελείωσε. Αυτό ισχύει ακόμα και ομάδες που γίνονται μπαν.

Πραγματικά φιλαράκι, δεν θέλω να χαλαστώ μαζί σου, απλά την δουλειά μου κάνω...Από κει και πέρα σε παρακαλώ πολύ να λείπουν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί....δεν κερδίζεις κάτι με αυτό...

This Post:
11
159282.169 in reply to 159282.162
Date: 11/19/2010 3:37:11 AM
Overall Posts Rated:
138138
Πληρώνεις το τίμημα των 3 επίσημων παιχνιδιών την εβδομάδα, αν και κυκλοφορούν φήμες στην πιάτσα ότι ό Westerlaan κάνει τον τραυματία γιατί θέλει αυξημένο συμβόλαιο (μου μυρίζεται να έχει μπει στην μέση γνωστός πρόεδρος και άσπονδος φίλος σου που έχει επαφές με τον υπόκοσμο).

Όσο για τη σούπα καλή είναι, η χυλόπιτα με χαλάει.

This Post:
00
159282.170 in reply to 159282.169
Date: 11/19/2010 10:33:26 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Παρε και συ μια μπαλα, αφου δεν τελειωνουν ποτε!
Ναι, οσο πιο συχνα παιζεις, τοσο πιο συχνα ρισκαρεις τραυματισμους, εχεις δικιο.
Αν θελει ο Westerlaan μεγαλυτερο συμβολαιο, θα τον διωξω με τις κλωτσιες, αυτος ο υποχθονιος παραγοντας που αναφερεις του εχει δειξει αλλο δρομο, τον ιδιο μαλλον δρομο που εμαθε και τον...Γκοβου! :P:P:P
Δεν στεναχωριεμαι παντως, οσοι μπηκαν στον υποκοσμο, βγηκαν φαρδια πλατια ενα πρωϊ με ολα τα κοκκαλα σπαμενα...
Αν αυτο θελει ο ασπονδος, ας κοπιασει. Γνωριζουμε και μεις πολεμικες τεχνες! :O:O:O

Δυστυχως, η σουπα οπως προβλεψα θα σου πεσει γαντι. Αν δεν ηταν σουπα, θα ηταν χυλοπιτα και δεν θα με χαλουσε προσωπικα καθολου!

From: wud1976
This Post:
44
159282.171 in reply to 159282.169
Date: 11/19/2010 7:34:55 PM
Overall Posts Rated:
180180
Τι έγινε εδώ; Έκανα δύο ημέρες να μπω (με έφαγαν οι εκπομπές) και έγινε χαμός;;; Οι Λούγκρες πήραν αριθμό σαν τους κατάδικους;;; :p

Για να τα πιάσω ένα-ένα... πρώτο θέμα κύπελλο... συγχαρητήρια σε όλους, minoan και great θα πάνε και έναν ακόμα γύρο 100% (εκτός αν δεν θέλουν)... εγώ αφού είχα την τύχη με το μέρος μου (ήθελα να το πω αλλιώς αυτό, με κάτι που έχει σχέση με ένα σημείο απο πίσω μας, αλλά θα έβλεπα την ομάδα σε καμιά εβδομάδα με το όνομα team124834) πέφτω πάνω στους bulls of Paros... πιστεύω όπως έγραψε και ο Ανδρέας ότι κρύβεται η μισητή ομάδα απο το νησί της Κρήτης... μάλιστα απο ότι έμαθα αν καταφέρω και περάσω τους ταύρους της Πάρου, σκοπεύει να φέρει και τους αυθεντικούς ταύρους απο το Σικάγο για να με σταματήσει!!!

Όσο για τις ευχές που έγραψε για τη μεταγραφή μου, μάθετε ότι με παρότρυνε στο chat να τον πάρω τον Τούρκο βλέποντας τι χάλιας είναι... παρασύρθηκα... και σήμερα στο ιδιωτικό επιβεβαίωσα ότι έπεσα θύμα κρητικής προβοκάτσιας... ο Τούρκος ήταν σε άλλο γήπεδο και θα φύγει νύχτα με τον ίδιο κέρινο-δουλέμπορο που τον έφερε στην Ελλάδα.

Πάμε στο θέμα Westerlaan... θα παραδεχθώ ότι είχα κάποιες επαφές με άτομα που γνωρίζουν την πιάτσα για να τον επηρεάσουν... Ο Μάκης δεν ήθελε να με βοηθήσει (άναψε το πούρο του και με διαολόστειλε) και έτσι πήγα στον Αχιλλέα στον Βόλο και δέχθηκε να κάνει τα πάντα για μένα... ολόκληρη άνοδο είχε πέρσι απο τη Β' Εθνική στη Σούπερ Λίγκα με τις τακτικές που του έδωσα σε σκονάκι και αυτός με τη σειρά στον προπονητή του.

Λοιπόν, αυτά για την ώρα... α ρε Rhino τα γράφεις ωραία και θα είναι κρίμα που θα μας φύγεις του χρόνου για την ΙΙ, αλλά ελπίζω να έρχεσαι να μας βλέπεις όπως ο Tsitax (φωνή Ξανθόπουλου)... πάλι συγκινήθηκα ρε παλικάρια...

Υ.Γ. Επειδή αναφέρθηκε και κάπου ο Γκοβού παραπάνω... Γιατί στη φανέλα του Χριστοδουλόπουλου αναγράφεται μόνο το ΛΑΖΑΡΟΣ???? Μα για να μη του πετάξει γαρύφαλλα ο Γκοβού!! (Eίμαι και Παναθηναϊκός πανάθεμα με)

This Post:
00
159282.172 in reply to 159282.171
Date: 11/19/2010 8:33:21 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Χαχαχαχα, δεν εχω να πω τιποτα εκτος απο το να γελασω!
Παρε και μια μπαλα ακομα!

This Post:
00
159282.173 in reply to 159282.171
Date: 11/20/2010 1:23:45 AM
Overall Posts Rated:
138138
Ωχ αυτή σιγουριά σου ότι θα φύγω του χρόνου για την ΙΙ με προβλημάτισε. Θυμάμαι πόσο σίγουρος ήσουν για τον υποβιβασμό σου στην αρχή και τώρα ψάχνεις το καλό πλασάρισμα στα play-off. Αν σου έχω κάνει κάτι, πραγματικά απολογούμαι και ένα παικτάκι που το πουλάω θα στο κάνω και δωράκι βρε αδερφέ αρκεί να πάρεις την ...σιγουριά σου πίσω (τώρα έχω πέσει στα γόνατα και ικετεύω σαν το Βασιλάκη Καίλα στον "εμποράκο"- τι έχει να πει άραγε ο Ξανθόπουλος για αυτό?).

Last edited by ALARIHOS at 11/20/2010 2:08:52 AM

From: vissber
This Post:
22
159282.174 in reply to 159282.173
Date: 11/20/2010 1:55:04 AM
Overall Posts Rated:
3434
Παντως ουτε εγω μπορω να καταλαβω με τις λουγκρες τι εγινε.......Του αλλαξαν ονομα για ποιο λογο ? επειδη ηταν προσβλητικο για ποιον? αφου δεν αναφεροταν σε καποιον.....ρε παιδια θα τρελαθουμε.....αμα δεν υπαρχει και χιουμορ τι να πω......νομιζω οτι εδω ειμαστε για να σπαμε την μονοτονια και να ξεφευγουμε λιγο απο την καθημερηνοτητα....αμα ειναι να το δουμε σοβαρα να καταθεσουμε και τα πτυχια μας με τα βιογραφικα και φωτογραφιες με ταυτοτητα και δακτυλικα αποτυπωματα.......εδω υπαρχουν αλλες θεματα που κανουν το παιχνιδι unfair οπως ανταλλαγες παικτων και κανεις δεν τους πειραζει γιατι επιτρεπονται οταν ειναι σε νορμαλ τιμες (ανταλλαγη σε νορμαλ τιμη πως γινεται δεν εχω καταλαβει) και τους πειραξε το ονομα.....ας ειμαστε σοβαροι....

From: vissber
This Post:
00
159282.175 in reply to 159282.174
Date: 11/20/2010 2:07:01 AM
Overall Posts Rated:
3434
revence Aptoitos B.C --> νομιζω ο revence θα το κερδισει ευκολα.
Minoan Bulls Rhino Warriors --> rhino δαγκωτο και χωρις να χρειαζεται να το εξηγησω αν και ο minoan την εκανε την μεγαλη νικη την προηγουμενη αγωνιστικη οποτε αμα το χτυπησει μπορει και να το παρει....
Penguins AG Condores Ag.Paraskeuhs ---> τοπικο derbi στην αγια παρασκευη και η εδρα εχει τον πρωτο λογο (Condores)
Autokratoras Aetos Anogeion B.C. --> τωρα που ο αετος δεν εχει κυπελλο μαλλον θα κερδισει αν και το βλεπω derbi
ARIS SALONICA3 Team 88710 --> μετα τα τελευταια γεγονοτα ο aris salonica νομιζω ευκολα
OLYMPOS.BC nikolas2007 ---> και εδω καλο παιχνιδι ..επειδη τα No bet δεν μου αρεσουν ο κοσμας στον ποντο
SymTeam Great Alexander ---> νομιζω οτι ο alexander δεν εχει χασει εντος απο ποιο δυσκολους αντιπαλους δυσκολα θα χασει σημερα
Panathinaikos 2009 basilissa 21 ---> η αεκαρα δυστυχως μας εχει δειξει οτι δεν μπορει οποτε ο govou σημερα θα κανει παρτι

This Post:
00
159282.176 in reply to 159282.175
Date: 11/20/2010 6:03:26 AM
Overall Posts Rated:
138138
Για να δοκιμάσω και εγώ με τους γηπεδούχους στα δεξιά:

revence- Aptoitos B.C: οι φιλοξενούμενοι έχουν το ρόστερ για να επικρατήσουν

Minoan Bulls- Rhino Warriors: Νίκη για τους πρωτοπόρους

Penguins AG- Condores Ag.Paraskeuhs: Ντέρμπυ με τα όλα του, λόγω έδρας όμως νίκη στον γηπεδούχο με ...μισό πόντο διαφορά

Autokratoras -Aetos Anogeion B.C.: οι γηπεδούχοι διαθέτοντας μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ μάλλον θα επικρατήσουν μια που η καλαθομηχανή Κολιόπουλος δεν είναι και στην καλύτερη φόρμα του (εκτός και αν ο Κινέζος κάνει το θαύμα του και τραβήξει αυτός την ομάδα)

ARIS SALONICA3- Team 88710: Άνευ αγώνα οι φιλοξενούμενοι

OLYMPOS.BC- nikolas2007: Ισορροπημένο το ρόστερ του γηπεδούχου, πολύ καλή πεντάδα αλλά χωρίς ανάλογο πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έχουν και θέμα με τα εκτός έδρας. Η νίκη στον άσσο

SymTeam- Great Alexander: Παιχνίδι που προσφέρεται για έκπληξη μια που κανονικά είναι άσσος δαγκωτό επειδή όμως ο Αλέξανδρος συμμετέχει στο κύπελλο με αγώνα την Τρίτη (και ενδεχομένως και την Πέμπτη) είναι άγνωστο τι ομάδα θα κατεβάσει σήμερα. Άσσος μάλλον (ή μήπως όχι).

Panathinaikos 2009- basilissa 21: οι γηπεδούχοι έχουν σε φοβερή φόρμα τους παίκτες τους και μάλλον θα το εκμεταλευτούν για να φτάσουν σε μία πολύ δύσκολη νίκη

Advertisement