εγώ πάντως που προπονούσα τον Μάρχαντ που είναι 208 με αξιοσέβαστο 3 βδομάδες έκανε στα 21 του....ο δυνατός έχει πολύ μισθό...εκτός εθνικής δεν αξίζει πάνω από αξιοσέβαστο για την ΙΙΙ πιστεύω..
ρε παιδια...με αξιοσεβαστο προπονητη αν γυμνασεις πιεση σε μονη θεση ποσο καιτο θελει για ποπ απ???αν είναι για το βερνίκο που είναι και ψηλός 3 βδομάδες..
ρε παιδια...με αξιοσεβαστο προπονητη αν γυμνασεις πιεση σε μονη θεση ποσο καιτο θελει για ποπ απ???
εγώ πάντως που προπονούσα τον Μάρχαντ που είναι 208 με αξιοσέβαστο 3 βδομάδες έκανε στα 21 του....ο δυνατός έχει πολύ μισθό...εκτός εθνικής δεν αξίζει πάνω από αξιοσέβαστο για την ΙΙΙ πιστεύω..για μάνατζερ μιλάω εγώ.όχι για γυμναστή....έχω και στα 2 δυνατό και δίνω 58,000 την εβδομάδα πάλι!τι μάνατζερ έχετε εσείς?
εγώ πάντως που προπονούσα τον Μάρχαντ που είναι 208 με αξιοσέβαστο 3 βδομάδες έκανε στα 21 του....ο δυνατός έχει πολύ μισθό...εκτός εθνικής δεν αξίζει πάνω από αξιοσέβαστο για την ΙΙΙ πιστεύω..για μάνατζερ μιλάω εγώ.όχι για γυμναστή....έχω και στα 2 δυνατό και δίνω 58,000 την εβδομάδα πάλι!τι μάνατζερ έχετε εσείς?εγώ δίνω 44,5...καλά είναιθα είστε μέσα στο τσατ σήμερα;