Chtěl bych se zeptat, jestli jste dneska ve svých zápasech někdo pozoroval nějaké neočekáváné střídání? Zejména mi jde o případy, kdy jste chtěli, aby hráč dostal 48 minut a trenér ho neočekávaně vystřídal. Tzn. příčinou nebylo ani zranění, ani vyfaulování, ani špatné nastavení sestavy.
Mám podezření, že úpravy enginu kvůli anti-blank-lineupu, v našem žargonu proti kolotoči, mohou mít tyto nežádoucí vedlejší efekty.
Konkrétně mně se dneska stalo, že jsem v Utopii chtěl dát Mittereggerovi 48 minut na PG, ale v čase 43:03 při vedení o 20+ byl stažen ze hry a už si více nezahrál. Nenašel jsem, žádnou známou příčinu, proč by měl být stažen ze hry.
Místo něj tam ve zbylém čase protočil hráče, který byl nastaven jako 1.PF a po té (čas 45:20) hráče, který byl nastaven jako 2.PF, zajímavé je, že právě PF a PG jsem měl mezi sebou prohozené v obraně. Přestože na ostatní postech, SG, SF, C, celou 4. čtvrtinu odehráli hráči na 2. pozici a ti ze základu už se neukázali. 1.PF ještě vrátil v čase 45:20 na PF.
Co je možná ještě důležité, že na žádném postu jsem neměl vyplněného hráče na 3. pozici. Tak mě napadlo, jestli i tohle nemůže brát jako blank lineup.