Bu iki değerli hocamı finalde görünce şöyle bir anıları hatırlayıp geçmişi bir kurcalayasım geldi açıkcası.
turnavy hocamla tanışıklığımız 7. sezonda III.1 kümesinde başlamış ve benim BB hayatımda ki 3., turnavy hocamınsa 2. sezonuydu. Düşünün arda hocam o sezon V.25 kümesinde yeni başlamış BB hayatına. Ama hızlı bir yükselişle 9. sezonda arda hocamda III.1 kümesine geliyor ve bizimle bir üst lige yükselme mücadelesi veriyor.
10.sezonda final oynuyoruz turnavy hocamla. İlk maçı bana veriyor ve sonraki iki maçı kazanıp II.4 kümesine yükselmeyi başarıyor. Kalıyoruz arda hocamla başbaşa ve mücadeleye devam ediyoruz. turnavy hocam 1 sezon III. lige düşüp tekrar yükseliyor ve II.1 kümesine geliyor. Bu arada ben 2 kez daha final oynuyorum ve sonunda 13. sezonda şampiyon olup turnavy hocamın yanına II.1 kümesine geliyorum. Arda hocam durur mu hiç, hemen arkamdan 14. sezonda şampiyon olup peşimizden II.1 kümesine geliyor ve mücadelemiz burada devam ediyor.
Ben 6 sezon eşlik edebiliyorum onlara burada ama onlar hiç hız kesmeden TBL hayallerine ulaşmak için canla başla uğraşıyorlar. Ve şimdi biri bu hayalini gerçekleştirecek. Kim şampiyon olursa olsun, kendim TBL'ye yükselmiş kadar sevineceğim.
Ama unutmayın ki bir kaç sezon sonra, bu sefer TBL'de yine birlikte mücadele ediyor olacağız. :)
İkinize de canı gönülden başarılar diliyorum...