Skoro ste noćas ostali bez mene...moram vam ispričati kaj se dogodilo...
Dakle radim ja i onak povremeno usput listam po TL i tražim kaj ima pametno za kupiti kad oko pola 2 naletim na Kinaskog centra s unutarnjom obranom 20, bid je istical za sat vremena i bidnem ja tih 299k koliko mu je bila onda cijena...i odem ja na tih 45 minuta...
Poslije dođem, vidim 15 min do isteka, moj bid je još gore...dobro...čekam, čekam...5 min do isteka, još je moj bid gore...počelo srce jače lupati...2 minute do isteka...nešto počelo zvoniti u glavi...još minuta, moj je, moj je, ruke drhte, znoj me oblijeva...10 sekundi prije isteka refreširam i vidim bidnuo neki Millwall nekaj...
Panika, kaj sad...par brzih bidova s obje strane...ostao njegov na oko 420k...čekam zadnje sekunde...bidnem...i ništa...refreširam još jednom, gore stari bid Millwala, bidnem opet, refreširam...ništa...gotovo, predinfarktno stanje...udaram po mišu tipkovnici...bid, bid...ništa...i onda vidim gotova licitacija...uzeo ga taj Millwall...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Centar s unutarnjom obranom 20, 26 godina...allstar potencijal i vjerojatno plafoniran, dodavanja su mu bila 7, dobar blok 11, nešto unutarnjeg šuta, sve ostalo tak, prosjećno...ali nije imao rupa...taj je cijeli život drilao samo obranu i direktno kroz plafon...mogli bi svoje preskupe centre poslati u penziju jer kraj ovog nebi prolazili...
Last edited by Ray Sadomazođubrilović at 4/22/2011 8:24:15 AM
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...