Για αρχή σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε μερικά σημεία που έθεσες...
απο εκει και περα απο τη στιγμη που δεν εχουν κατι να κρυψουν δεν βρησκω λογο να μην μπορουμε να διαμαρτηρηθουμε εδω για καποιο προστιμο η μπαν.αυτη η μυστικοπαθεια μονο πονηρες σκεψεις μπορει να δημιουργησει.
Για κάθε ποινή την συζητάμε με προσωπικά μηνύματα...και εγώ προσωπικά πάντα δίνω έξτρα εξηγήσεις εάν μου ζητηθούν, αν και φροντίζω όταν ρίχνω την οποιανδήποτε καμπάνα στο μέηλ που την συνοδεύει να γίνομαι σαφής. Επιπλέον υπάρχουν και οι εφέσεις, που πάνε σε ανώτερο επίπεδο από μας, και μπορούν να ανακληθούν οι ποινές.
Από κει και πέρα πάγιος κανόνας του παιχνιδιού είναι να μην συζητιόνται οι αποφάσεις μας δημόσια, για πολύ απλούς λόγους...1)Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Πχ, θεωρητικά ίδιες περιπτώσεις, ο ένας τιμωρείται πιο αυστηρά από τον άλλον, οπότε το μυαλό σου πάει απευθείας στον GM που κάνει διακρίσεις. ΛΑΘΟΣ. Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις την προϊστορία κάποιου που ΣΑΦΩΣ επηρεάζει στον καταλογισμό ποινής.
2)Δεν θα κάναμε άλλη δουλειά από το να συζητάμε για αυτό...Δεν νομίζω να βοηθάει κανέναν κάτι τέτοιο...
οσο για τις αποριες αν υπαρχουν συστημα που ελεγχουν παρανομες ενεργειες...
υπαρχουν και ειναι πολυ ευκολο για οποιον εχει το admin tool.ειδικα η κοινη IP.πανω σε αυτο εχω να κανω και μια προταση που σε αλλο παιχνιδι εχει υλοποιηθει.πολυ απλα οταν καποιος προσπαθησει να χτυπησει καποιον παικτη που τον εχει στην κατοχη του η τον εχει χτυπησει παικτης με την ιδια IP απλα να του γραφει με κοκκινα γραμματα οτι δεν μπορει να πραγματοποιησει την συγκεκριμενη μεταγραφη για τον χ η ψ λογο.
ετσι και εμεις θα αποφυγουμε λανθασμενες κινησεις που ειναι πολυ πιθανον να μην τις κανουμε εις γνωση μας.
δεν μπορω να ξερω ποιον παικτη χτυπαει ο φιλος μου που χρησιμοποιουμε καθημερινα το ιδιο pc και IP η ο αδερφος μου.
επισης θα διευκολυνει και τους αντμιν που θα γλιτωσουν χρονο.
Δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν νομίζω κιόλας να βοηθήσει...πιο κάτω ανέφερες το πρόξυ...
τωρα αμα καποιος το βαλει αυτοσκοπο να κλεψει σιγουρα γινετε αλλα θελει πολυ χρονο και τελικα δεν αξιζει.
γιατι αμα κανεις μια 2η ομαδα και πουλησεις ολους τους παικτες και πας και παρεις εναν παικτη απο την 1η σου ομαδα θα κανει αμεσως μπαμ.
αμα τωρα κανεις 5 ομαδες απο νετ σε διαφορετικες περιοχες και κατσεις και ασχοληθεις 1-2 χρονια με καθε ομαδα μπορει και να τους ξεγελασεις.
αλλα πραγματικα δεν πιστευω οτι αξιζει για 1-2.000.000 να σπαταλησεις τοσο χρονο και χρημμα.
Το μεγαλύτερο cheating ring πιάστηκε στην Ελλάδα, 130 και πλέον ομάδες σε διάφορες χώρες...προφανώς λοιπόν αν έγινε μια φορά, μπορεί να γίνει και 2η...το να πιάνουμε 10-12 ομάδες, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο πια δυστυχώς...
και αλλη μια προταση...
στις επιλογες μπορειτε να βαλετε μια επιλογη που να λεγετε κοινη χρηση IP και να συμπεριλαβετε στους κανονες οτι ειναι υποχρεωτικη η δηλωση.
Νομίζω πως αυτό είναι ξεκάθαρο πως γίνεται...έχουμε πολλά μέλη ίδιας οικογένειας, συγκατοίκους κλπ που παίζουν το παιχνίδι...Όρος απαράβατος; ΚΑΜΙΑ μεταγραφή μεταξύ τους έστω και αν είναι μέσα στα όρια.
και τελος για το αν πρεπει να ανακοινωνται οι ποινες.
σε καποιο αλλο παιχνιδι(πολεμικο) μου ειχαν πει πως δεν ειναι εφικτο γιατι αν καποιος ηθελε να παει διακοπες η τα εβρησκε σκουρα θα εκανε μια παραβιαση και θα ετρωγε ενα 10ημερο μπαν επιτηδες.
εδω που δεν υπαρχει αυτο το θεμα δε νομιζω να υπαρχει καποιος λογος
Υπάρχει κάποιος λόγος να ανακοινώνονται; ήδη σου ανέλυσαν πιο πάνω το γιατί ΔΕΝ...