BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Getho

This Post:
00
206172.169 in reply to 206172.168
Date: 2/15/2012 9:49:23 AM
Overall Posts Rated:
162162
χαχαχαχαχαχα πάνε τα αγροκτήματα ξέχνα τα.
Έχει γίνει κάθαρση :Ρ

This Post:
00
206172.171 in reply to 206172.164
Date: 2/15/2012 11:26:58 AM
Overall Posts Rated:
303303
,Αν εμπαινες στον κοπο να ασχοληθεις με την εθνικη περα απτη μια εβδομαδα ανα δυο σεζον των εκλογων,

εγραψε!!!!!

This Post:
55
206172.172 in reply to 206172.156
Date: 2/15/2012 12:17:24 PM
Overall Posts Rated:
231231
Επιτέλους μία εκλογική αντιπαράθεση έστω και κατόπιν εορτής.

Πάμε στα σημαντικά θέματα. Το nick είναι KAJABBAR, δηλαδή Kareem Abdul Jabbar.

Υπαρκτό πρόσωπο που δεν επιδέχεται αλλοίωση στο όνομά του μιας και αυτό επέλεξε αφότου ασπάστηκε τον μωαμεθανισμό και άλλαξε το Lew Alcindor, που ήταν το αρχικό του όνομα.

Πάμε στα δευτερεύοντα τώρα.

Στις τελευταίες εκλογές υπήρχαν 4 υποψηφιότητες. Των γνωστών Mamuwalde (27693), Santinista (145463) και του νέου αίματος (143707) και (146276).

Την υποψηφιότητα του πρώτου υποστήριζαν οι (89014), πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας και 4η φέτος στον κόσμο του ΒΒ και (27650), ενός τύπου που τον υποστηρίζει η αγροτιά μίας ολόκληρης ελληνικής ΒΒ κοινότητας.

Εντύπωση μου έκαναν οι 12 ψήφοι του Nike Man, κάτι που ενισχύει την άποψη πως η δύναμη μιας παρέας υπερτερεί του γενικότερου και προφανέστατου καλού της Εθνικής μας, αν λάβουμε υπόψη πως δεν αφιέρωσε ούτε ένα post στη διάθεση του εκλογικού σώματος για να τον γνωρίσουμε και να μας συστηθεί. Σίγουρα δεν πήρε ψήφους από "απογοητευμένους" δικούς μας ψηφοφόρους μιας και όποιος δεν μας ήθελε, θα έριχνε την ψήφο του στον Αντάρτη θεωρώντας τον, και πολύ σωστά, τη μοναδική ελπίδα εκθρόνισής μας. Άρα 11 άτομα ψηφίσαν με γνώμονα τον φίλο και όχι το παιχνίδι.

Και πάμε στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Δεν ξέρω αν η δύναμη των 32 ψήφων είναι περισσότερη ή λιγότερη από την προηγούμενη φορά μιας και είχε ακυρωθεί η συμμετοχή του από την εκλογική διαδικασία, είναι όμως κατά κάτι μεγαλύτερη από τους 28, που είχε πάρει τη σεζόν 15.

Αλλά ποτέ δεν θα καταφέρει να πάρει το χρίσμα όσο περιμένει να ψηφιστεί από τους δικούς του φίλους και τους δικούς μας εχθρούς. Καλώς ή κακώς πρέπει να δείξει κάτι με την ομάδα του στην κοινότητα. Στα μάτια μου όσο δύσκολο είναι να ανέβεις Α1 σε 5-6 σεζόν, άλλο τόσο δύσκολο είναι να παραμείνειςι IV για 5-6 σεζόν, πόσο μάλλον για περισσότερο χρόνο.
Δείχνει πως ή απλά δεν ασχολείσαι ή πως πιο απλά δεν το έχεις.

Αλλά πως γίνεται να μην το έχεις και την ίδια στιγμή να έχεις κοντά στα 5 μύρια κέρδος από τις μεταγραφές + ότι αξίζει το υπάρχον ρόστερ και να μην έχεις ρίξει το χρήμα το γήπεδο σου και στο ρόστερ σου? Μασούρια τα κάνεις?

17 άτομα ρόστερ και μάλιστα 15 από 18-20 ετών έχει μόνο μία Εθνική νέων. Περίεργη επιλογή τη στιγμή που μόνο 6 μπορείς να προπονήσεις συγχρόνως και αυτό με διπλή θέση και 48λεπτα και το σταυρό στο χέρι για τραυματισμούς και φάουλ.

Βλέπεις πόσο εύκολο έιναι να γράψω και γω ένα
τα συμπεράσματα δικά σας
?

Δεν κατηγορώ τις επιλογές σου, μη με παρεξηγείς, το παιχνίδι μπορείς να το χαίρεσαι όπως θέλεις και λόγος δεν μου πέφτει στην τελική, αλλά δεν μπορείς να επικαλείσαι νοθεία δημόσια γιατί σου φάινεται αδιανόητο το αποτέλεσμα, λες και ήσουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και μεις το outsider.

Για 2 μήνες είχες χαθεί από την κοινότητα και ξαφνικά γράφεις ένα λόγο και περιμένεις τι?

Με το "οναμαστικά" πάντως προσωπικά συμφωνώ. Για σένα δεν ξέρω γιατί φοβάμαι πως ένα σοβαρό ποσοστό της εκλογικής σου δύναμης δεν ήταν ψηφοφόροι που πιστέυαν σε σένα, αλλά ψηφοφόροι που για προσωπικούς λόγους δεν γουστάρουν εμάς και είμαι σίγουρος πως τέτοιους ψηφοφόρους δεν τους θέλεις ούτε συ γιατί στην πραγματικότητα αδιαφορούν για την Εθνική στον κόσμο του ΒΒ.

This Post:
00
206172.174 in reply to 206172.173
Date: 2/15/2012 1:18:41 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Αναλυτικός Πίκος Απίκος, για το ελληνικό ΒΒ, καλή μας σεζόν.
:)

φρουτοποιία όλε!

χαχαχαχαχαχα

ερώτηση

- για τα δευτερεύοντα θέλει μεγαλύτερη κουβέντα αλλά σκεφτείτε περίπου 7+

δλδ ένας SG θέλει 7+ ριμπ,εσ.άμυνα,εσ,σουτ?

εγώ αν έχω έναν με 2 εσ.σουτ,να του δώσω δλδ?

2η ερώτηση

αντοχή και βολές πότε να δίνουμε?υπάρχει περιορισμός με την ηλικία?
εγώ σκεφτόμουνα από φέτος να αρχίσω στις περίεργες εβδομάδες να δίνω πχ βολές.

δλδ 1-2 βολές τη σεζόν.

για την αντοχή έχω αποφασίσει οπωσδήποτε να πάρω προπονητή που την διατηρεί υψηλά,και μετά να δώσω και αντοχή να πάνε οι παίκτες μου 7+....

ευχαριστώ Πίκε Απίκε!

χαχαχαχαχα

This Post:
11
206172.175 in reply to 206172.174
Date: 2/15/2012 2:06:12 PM
Overall Posts Rated:
231231
Τα δευτερεύοντα είναι πράγματι μεγάλη συζήτηση κυρίως γιατί δεν έχουν όλα την ίδια βαρύτητα.
Υπάρχουν δηλαδή δευτερεύοντα. αλλά και τριτέυοντα κλπ.

Το 7+ είναι απλά θεάρεστο, αλλά δυστυχώς ουτοπικό για τον χρήστη που δεν τα έχει φτιάξει αυτά από τα 18 του παίκτη που προπονεί με ανάποδη προπόνηση.

Για έναν PG πχ, το 7+ εσωτερικό σούτ θα του δώσει την επιλογή να σκοράρει μετά από μπάσιμο σε Look Inside και το θεωρώ πολυτιμότερο από το ριμπάουντ που μπορεί να είναι ακόμα και άσσος.

Η 7+ εσωτερική άμυνα θα περιορίσει τις αντίπαλες επιτυχημένες διείσδυσεις και είναι πιο χρήσιμο από το 7+ στην τάπα που θα τον βοηθήσει κυρίως σε ζώνη 3-2.

Στον C αντίστοιχα που έχει 6 "δευτερεύοντα", άλλη βαρύτητα έχει η περιμετρική άμυνα, ο χειρισμός και η πάσα που θα τον κάνουν ικανό να παίξει καλύτερη επίθεση και άμυνα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σύστημα και άλλη η εμβέλια, το σουτ και το μπάσιμο.

Πχ στον Μάτζιο (μιας και έχουμε συνηθήσει να τον έχουμε σημείο αναφοράς) είναι εξαιρετική η 11 πάσα, αλλά "περιορίζεται" από το 20 μπάσιμο. Η μηχανή θα θεωρήσει προτιμότερο να πάρει προσπάθεια από το να δώσει τη μπάλα.

Βλέπεις είναι όλα σχετικά και ο κάθε παίκτης είναι μοναδικός. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στην κάθε ιδιαιτερότητά του.
Μακάρι να είχαμε κάθε χρονιά 20 all time great προοπτικής παίκτες με 65+ χαρακτηριστικά και 1,98-2,03 ύψος σε ΣΟΠΚΕ με 6αρηδες προπονητές, χωρίς κρυφό σκιλ στα φάουλ.

Τέλος όσο για την αντοχή και τις βολές, είναι χρήσιμες για κάθε παίκτη. Ένα 7-9 είναι όμως αρκετό.

Πίκος Πιτσιρίκος, συνάδελφος του Πίκου Απίκου

This Post:
00
206172.176 in reply to 206172.175
Date: 2/15/2012 2:35:37 PM
Overall Posts Rated:
10001000
πάρε ένα μπαλάκι Πιτσιρίκε!

χαχαχαχαχαχα

να σου δώσω ένα παράδειγμα.
έχω 21χρονο 2αράκι με ριμπ 7,εσ.άμυνα 6,αλλά εσ.σουτ 2.

και έχω και το 3αράκι μου(τον ξέρεις λογικά) που θα πάρει εσ.σουτάκι λίγο μελλοντικά αλλά και εσ,άμυνα.
μπάσιμο θα πάρουν και οι 2 τους στο 3-4.

εγώ τους παίκτες θέλω να τους κρατήσω για πάντα.

αν δώσω λοιπόν εσ,σουτ και εσ.άμυνα στο 2αράκι μου μελλοντικά,του κάνω ζημιά και μειώνω τις ελπίδες του για την μεγάλη εθνική?

This Post:
00
206172.178 in reply to 206172.177
Date: 2/15/2012 4:24:52 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Το πραγματικά απαίσιο είναι ο συνδυασμός μικρής αντοχής με κακές βολές!

Με μικρές αντοχές συνήθως (όχι πάντα), μια ομάδα θα ήταν καλύτερο να παέι σε αργό ρυθμό.

Αργός ρυθμός=λίγότερες κατοχές συνολικά άρα και πιο ´κλειστά´ σκορ.
Στα κλειστά σκορ όμως αποχτούν μεγαλύτερη σημασία οι βολές!

Άρα ο αρχικός συνδυασμός που ανέφερα πρέπει να θεωρείται έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας και να τιμωρείται με 50 ραβδισμούς

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Advertisement