En iyi üçücüler çıkıyor. Ama kaç tanesi bilemiyorum. Gerçi en kötü dandik takımların kaldığı son eleme turuna kalırız. :) Oradan da çıkamazsak, gidip BB camiası olarak oynayalım :)
Gerçi biz ne yapar ne eder onları Türkiye'de yeneriz diye düşünüyordum da 18 sayı fark atar mıyız orasını hiç mi hiç bilemiyorum.
Oynanan basketbol muydu onu bile bilemiyorum. Rezaletten başka birşey değil..
Kadro gençleşti diyoruz oynayan oyuncular ;
29 yaşındaki Ender, 35 yaşındaki Kerem, 26 yaşındaki Semih, 29 yaşındaki Sinan, 25 yaşındaki Emir, 26 yaşındaki Serhat Çetin. Onun dışında bugün yokları oynayan İlkan, ve benim için ikinci Cenk olmaya aday İzzet. İzzet kendi takımında 5 dakika süre alamıyor bugün gelmiş 10 dakika oynamış, takımı batırdı resmen. Savunmada rezaletti, hücumda da rezaletti, normalde de rezalet, kulüp takımında 5 dakika süre zor alıyor ya.
Takımın kötü oyununa girmeden sadece, ''gençlik'' dedikleri için birkaç örnek daha vereyim.
21 yaşındaki, 2.01'lik oyunkurucuları Satoransky, 25 dakika, 16 sayı, 6 ribaunt, 5 asist ile oynadı.
20 yaşındaki, 2.16'lık yedek pivotları Balvin, 18 dakika, 6 sayı, 7 ribaunt, 1 blok ve iyi savunmayla oynadı.
21 yaşındaki, oyunkurucu-şutör guardları Kudracek, 14 dakika, 14 sayı, 3 asist, 2 top çalma ile oynadı.
Tecrübeli oyuncularından Banda 14 sayı, 10 ribaunt ile oynarken Jiri Welsch de 14 sayı, 3 asist, 2 ribaunt yaptı.
Bizim tecrübeli oyuncularımız adam gibi oynamıyor ki gençlerimiz oynasın ? Hadi genç denilecek bir kadromuz da yok, boyuna saydığım ilk 6 oyuncu oynuyor.
Last edited by Guzzz at 8/27/2012 4:11:58 PM