ρε παιδια...με αξιοσεβαστο προπονητη αν γυμνασεις πιεση σε μονη θεση ποσο καιτο θελει για ποπ απ???αν είναι για το βερνίκο που είναι και ψηλός 3 βδομάδες..
ρε παιδια...με αξιοσεβαστο προπονητη αν γυμνασεις πιεση σε μονη θεση ποσο καιτο θελει για ποπ απ???
εγώ πάντως που προπονούσα τον Μάρχαντ που είναι 208 με αξιοσέβαστο 3 βδομάδες έκανε στα 21 του....ο δυνατός έχει πολύ μισθό...εκτός εθνικής δεν αξίζει πάνω από αξιοσέβαστο για την ΙΙΙ πιστεύω..για μάνατζερ μιλάω εγώ.όχι για γυμναστή....έχω και στα 2 δυνατό και δίνω 58,000 την εβδομάδα πάλι!τι μάνατζερ έχετε εσείς?
εγώ πάντως που προπονούσα τον Μάρχαντ που είναι 208 με αξιοσέβαστο 3 βδομάδες έκανε στα 21 του....ο δυνατός έχει πολύ μισθό...εκτός εθνικής δεν αξίζει πάνω από αξιοσέβαστο για την ΙΙΙ πιστεύω..
εγώ πάντως που προπονούσα τον Μάρχαντ που είναι 208 με αξιοσέβαστο 3 βδομάδες έκανε στα 21 του....ο δυνατός έχει πολύ μισθό...εκτός εθνικής δεν αξίζει πάνω από αξιοσέβαστο για την ΙΙΙ πιστεύω..για μάνατζερ μιλάω εγώ.όχι για γυμναστή....έχω και στα 2 δυνατό και δίνω 58,000 την εβδομάδα πάλι!τι μάνατζερ έχετε εσείς?εγώ δίνω 44,5...καλά είναιθα είστε μέσα στο τσατ σήμερα;