Τι να χτίσουμε, αφού δεν γεμίζει η στρούγκα... Η απορία μου έχει να κάνει με το εξής: Παίζει ο αντίπαλος ρόλο στο να γεμίσει ένα γήπεδο ή μπα;
Το πόσο γεμίζει το γήπεδο έχει να κάνει με τα μπαλάκια που έχεις στην έρευνα οπαδών (το μέσο όρο δηλαδή το τελευταίο κομμάτι) και τις τιμές που έχεις...
Κάτι σημαντικό που ίσως διαφεύγει σε πολλούς είναι ότι αν σε ένα πρόγραμμμα με ένα εκτός και ένα εντός έδρας εναλλάξ ,μια ομάδα κερδίζει τα εκτός έδρας παιχνίδια και χάνει τα εντός ΄έδρας θα έχει πολύ περισσότερα έσοδα από μια ομάδα η οποία χάνει τα εκτός έδρας και κερδίζει τα εντός έδρας...Αυτό συμβαίνει δίοτι στην έρευνα οπαδών υπάρχει ο δείκτης που λέει αν η ομάδα έπαιξε καλά στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος ,επομένως αν θες να μεγιστοποιέις τα έσοδα σου θα πρέπει να φροντίζεις να κερδίζεις το προηγούμενο παιχνίδι από αυτό που έχεις στην έδρα σου...
Ο αντίπαλος νομίζω ότι δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο όσο τα συνολικά μπαλάκια που έχεις στην έρευνα οπαδών όπως προείπα...
Επίσης κάποιο μπόνους σου δίνει και ο pr στα ακριβά καθίσματα...
Το χτίσιμο του γηπέδου παρόλο που τώρα βλέπεις ότι δεν γεμίζει ισοδυναμεί με μείωση στις τιμές των εισητηρίων...Μακροπρόθεσμα το αποτέλεσμα είναι ότι για παράδειγμα εσύ τώρα βγάζεις περίπου 160-με 170κ με αυτές τις τιμές αλλά υποθέταμε ότι έχεις 4,5-5 μπαλάκια στην έρευνα οπαδών ...Το Maximum που θα πάρεις από τα έσοδα του γηπέδου θα είναι 178κ....Αν εγώ έχω 4,5 με 5 μπαλάκια βγάζω από 225κ με 235κ όπως είμαι τώρα...Δηλαδή το να κερδίζω για πράδειγμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι αυτή τη στιγμή ισοδυναμεί με μια πρόκριση στο κύπελλο δηλαδή κοντά στα 50κ διαφορά που είναι σημαντικό νούμερο...
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου αλλά κάπως έτσι έχουν τα πράγματα...