Miks ma ennustasin? Sest mulle meeldis. See ei muuda fakti ju, et kui poleks ennustanud oleks veel suurem vahe tulnud nende kahe positsiooni vahel. Lihtne ju, isegi mööda ennustamisega olid nad paremad. Me ei rääkinud ju kaotusest vaid võrdlesime meeste tulemuslikkust. Selgelt pall sinu võrgus ju kloun.
Sa treenidki meeskonda, seega ei pushi koondislast maxini, muud polnudki vaja tõestada.
Vastasel juhul ei oleks ma praegu sellises seisus nagu olen.
Enda meeskonnale treenides ongi oht, et keegi muu treenib hingega ja läheb mööda. Sel juhul pole mõtet pablada ju.
Sisemiste mängijate sisekaitse miinimum on 18, Kaal sai koondisesse kuna teiste vormid olid hooaja alguses pekkis. Tema koondisse võtmisel oli oma klausel, mida sa ei plaaninudki järgida ja nüüd olemegi tänu sellele siin.
Võsu saab väikese ääre kohal mängu siis kui temast paremad väikesed ääred ei ole vormis. Seda ma ütlesin sulle kohe kui sa tema kohta minu koondise treeneriks saades pärisid. Midagi pole selle koha peal muutunud. Muidugi kui kõik suured ääred on vormist väljas, võib ta selle koha saada enne keskmängijaid kelle väline kaitse on alla seitsme.
Roht sai hooaja vahepeal hüppeviske trenni. Vabaviset ja vastupidavust arendasin ka, kuna ostes oli ta nende kohtade pealt suht nigel. Erinevus sinuga oli see, et ma panin talle täiega trenni, mitte poolkõva. Kuni lõpuni välja. Olenemata sellest kas ta on capis või mitte, iga subleveli tõuski oli minu jaoks oluline.