Genel olarak hepinize hitap ediyorum. A Milli, U21 ayırt etmeksizin, kendi ülkemizin milli takımının bir yerlere gelmek gibi bir amacımız var ise birbirimize köstek olmak yerine ben ne yapabilirim diye sorup o görevi yerine getirmeye çalışsak hepimiz adına daha verimli olur. Birbirimizi sevmek zorunda değiliz veya fikirlerine katılmak ama burada anladığım kadarıyla herkesin amacı milli takımımızın kalkınması ve sürekli hale gelmesi. Bunun için hepimizin bildiği gibi oyuncu yetiştirmeye veya yetişen oyuncuları elimizde tutmaya çalışmalıyız bence. Zaman alıyor biliyorum fakat oyuncu yetiştirerek takımınızı kalkındırmanın kolaylığını yeni tatmış biri olarak oyunun böyle daha zevkli olduğu kaanatine vardım. Bunu yapmasak bile el altında yavaştan yavaştan gelişen bir oyuncu tutmanın her zaman verimli olduğunu düşünüyorum. Öncelik olarak "düzenli" oyuncu yetiştirme kültürü kazanmamız gerektiğini düşünmekteyim. Taktiksel olarak da çok eksiğimiz var elbette onun da oldukça fazla gelişmesi gerekiyor. Çünkü ister 50 sezondur oynuyor olun, ister 1 sezon, değişken dinamiklere sahip bir oyun oynuyoruz bu yüzden hepimizin her zaman öğrenmeye açık olması gerekiyor.
Uzun lafın kısası birbirimize böyle yaklaşmamıza hiç gerek yok. Nefsimizi koruyup, ortak amaç uğruna emek verdiğimiz takdir de başarmamız hiç de zor değil. Sadece beraber inanıp, beraber çalışmamız gerekiyor her koşulda, fikir ayrılıklarında bile.
Boş laf geveleyip kafanızı şişirdiysem affola. Hepinize sağlıklı ve verimli zamanlar diliyorum.
Sevgilerimle..