Enegedd meg hogy erre részben én válaszoljak.
A magasabb osztályú csapatoknál fontosabbnak tartják általában az eredményességet, ami azonban nehezen összeegyeztethető egy válogatott edzésével. Én megmondom őszintén nem bánom hogy nem itthon játszanak a válogatottak, amennyiben edzésben vannak.
Az természetes, hogy magasabb osztályban eredmény orientáltság van.Csak az a gond,hogy ebben a játékban egy 3. osztos csapatnak már esélye sincs fenntartani és edzeni egy válogatottat.Ez azért kicsit szégyen.Pl. én is szívesen vállalnék segítséget válogatott játékosok edzésében.Ennek ellenére éppen azon gondolkodok, hogy ha lesz pl 2 db U21-es playám már azt sem fogom tudni megtartani mire 21 évesek lesznek.Nem látok bele, a külföldön játszó nagyok megkapják az edzést rendesen?Csak egy példa : Olaj most kiárusít.Lesz neki tőkéje ráadásul edzett poszton is szabadul a játékosoktól.Szerintetek magyarokkal lesznek pótolva?Ha nem miért nem?Megtehetné!Kicsit közelebb kéne hozni valahogy a válogatottat a hétköznapi felhasználóhoz.
A következő kérdésem az lenne, hogy erre van-e valami elképzelés, ötlet?Mert ugyebár az válogatott a "mienk".Nem tudom akinek van válogatott játékosa annak van valami előnye a játékban?pl fizetés kompenzáció, vagy ha lesérül a sérülés idejére nem kell fizetni a bérét stb?Most kezdett el érdekelni engem is a válogatott és a körülötte zajló dolgok.Ezért van ennyi talán buta kérdésem.