Sziasztok,
Zsolt vagyok (de a Dzsóra is hallgatok ;) ), 27 éves, és egy korábbi hozzászólóhoz hasonlóan én is egy multit erősítek pénzügyi területen.
Hobbi szinten kosarazom kb gimi óta, mostanság a kollegákkal edzegetünk és egy Üzleti Liga nevű céges bajnokságban vitézkedünk.
A BB-ben ez a 3. szezonom, az első csonka volt mert csak szezon közbrn csatlakoztam, akkor konferencia 4. helyről sikerült nagydöntőzni, de ott elvéreztem. Az előző szezon alapszakasza már jobban alakult, 1 váratlan vereségen múlott, hogy csak 2. lettem a csoportban, a rájátszásban meg lesérült az irányítóm és a konfdöntőt így buktam idegenben. Ebben a szezonban a cél a tökéletes szezon
Az eddig elértekben hatalmas szerepe volt Gilának, aki mentorkodott
És remélem rám gondolt mikor a feljutó tanítványról írt ;)
Belepróbáltam még néhány menedzserjátékba az elmúlt évek alatt, komolyabban az MZ jött be, ott topliga első felébe jutottam, ezen kívül a válogatott élén is sikerült szép eredményt elérni, de aztán időhiány miatt abbahagytam, de most nemrég újrakezdtem a legaljáról. Kb annyira lelkesít a BB mint akkor az ;) Szóval nagyon bejön.
Egyelőre válogatott nevelés irányba nem tervezek nyitni, még nem érzem úgy, hogy megfelelő alapom van hozzá.
Kh ennyi.