Καλώς τον Βαγγέλη,
Καλωσήρθες στο παιχνίδι.
Επιστρεφοντας στην συζητηση σχετικα με τον ομιλο μας, είμαι σίγουρος οτι η κα DIESEL θα βάλει τα δυνατά της να με αποκλείσει. Ελπίζω ότι θα καταφέρω να κερδίσω , και μετά βλέπουμε στον τελικό.
Ελπίζω φέτος να ανέβω κατηγορία. Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι, και σύμφωνα με πληροφορίες απο τις συνομιλίες στα αποδυτηρία, εάν δεν τα καταφέρουμε και φέτος θα κατέβουν στο Σύνταγμα παρέα με τους Αγανακτισμένους διότι δεν αντέχουν τόσα χρόνια στην ίδια κατηγορία.
Βεβαίως αυτό ουδέποτε σημαίνει ότι εγω σαν πρόεδρος τους εχω εμποδίσει να κατέβουν. Αντιθετως τους εχω δηλωσει ξεκαθαρα οτι δεν εχω κανενα προβλημα αρκει να μην χασουν καμια προπονηση, να μην χτυπήσουν, και φυσικα να μην τους αντιληφθουν οι υπολοιποι εκτονταδες χιλιαδες φιλαθλων των ανταγωνιστικων ομαδων.
Φυσικα τα παιδια με διαβεβαιωσαν ειτε οτι δεν θα κατεβουν, ειτε οτι θα κατεβουν με κουκουλες για να μην τους αναγνωρισουν οι φιλαθλοι. Βεβαια σημερα ειδα καμια 10 αρια 2μετρους με κουκουλες και κατι κοκκινες σημαιες με μια ΤσαΠου στην μεση...
Τες πα αυτα απο εμενα ,ο καλυτερος ας κερδισει...και ολοι Συνταγμα, να ανατρεψουμε ολο το σαπιο συστημα των τελευταιων δεκατιων...
Και επισης ντου στους κουκουλοφορους ακομη και εαν ειναι οι δικοι μου παιχτες της ΤσαςΠου.
Λετε ο Ιταλος που τα σπαγε στην Ρωμη και ελεγε οτι πηρε Μαστερ στην Ελλαδα στην αναρχια να ηταν ενας απο τους δικους μου???
Με εκτιμηση
Ο προεδρος της ΤσαςΠου