BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208962.17 in reply to 208962.16
Date: 2/8/2012 11:01:36 AM
Overall Posts Rated:
411411
ezt nem tudtam. akkor ezt azért vehette volna egy kicsit komolyabban

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
208962.22 in reply to 208962.19
Date: 2/8/2012 11:36:34 AM
Overall Posts Rated:
22
Sok dologban igaza van az észtnek. Ezeket a meccseket, amiket említett hozni kellett volna, ha nem is mindegyiket, de legalább 1-2-t belőle, és akkor előrééb végeztünk volna a világversenyeken. A hollandok elleni súlyos 17 pontos vereség nagyon fájó számomra, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Rossz stratégiát választott a kapitány, talán a belső embereket kellett volna jobban levédekezni.
A mostani válogatott vezetői a támadójátékot részesítik előnyben a védekezéssel szemben, kosárgazdag meccseket játszik a válogatott. Nem tudom, hogy eredményesebb lenne-e Mighty Mouse ötlete, hogy a védekezést preferáljuk inkább a válogatottnál. Ha a mostani kapitány újra győz a választáson, amire nagy az esély. Akkor talán egy-két barátságos meccsen ki lehetne próbálni más védekezési stratégiát vagy lassabb kevésbé kapkodó játékot.

Message deleted
This Post:
00
208962.24 in reply to 208962.19
Date: 2/8/2012 11:41:27 AM
Overall Posts Rated:
350350
Megpróbálom fordítani :)

Nagyon magas a mérce idegenként a posztot megpályáznom, ezzel tisztában vagyok, de igyekszem.
Miért Magyarország? Megnéztem pár erős válogatottat és azt gondolom az országotok erősebb is lehetne, mint amit mutattok.
Nagyon sok jó játékosotok van és voltak olyan meccsek, amiknek nem így kellett volna végződnie: Hollandia, Mexikó és Ukrajna vagy a belgák elleni meccsekre gondolok. Különösen a védekezésre helyeznék nagy hangsúlyt és ezzel együtt a 100 kapott pont feletti átlagot is meg kívánnám szüntetni.

A csoportról: 4 erős csapat, a szlovákok és a szerbek előzhetőek. A lengyelek mögött képesnek tartom továbbjutni a magyar csapatot a csoportból. Mivel a meccsek semleges pályán lesznek, ezért elérhető cél.
kommunikációról: nem okozna gondot, beszélek angolul, (de nem tökéletesen) tudnék kommunikálni, magyarul sajnos nem beszélek :)
Egy szóval : motiváltnak érzem magam a posztra

üdv

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/8/2012 12:11:31 PM

From: Chosen
This Post:
00
208962.25 in reply to 208962.23
Date: 2/8/2012 11:42:57 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Akkor esetleg itt húzhatnánk egy vonalat, és ezentúl a topik témája is szóba kerülhetne. Sem Dzsevasz sem más jellemének, aktivitásának megvitatása nem ide tartozik. A csevegés ezen témákról nyugodtan folytatható mondjuk az OFF-topikban, esetleg a Csevegőben. A nem témához tartozókat törlöm.

Message deleted
This Post:
00
208962.27 in reply to 208962.19
Date: 2/8/2012 11:53:12 AM
Overall Posts Rated:
190190
Hello, Mighty Mouse!

It will be an interesting election, we did not have foreigner captain or candidator so far, it is new for us. I have disagree with your opinion about the losses you mentioned. All of them were away matches for us, and maybe only the one against Nederland can be a bit frustrating. An away loss with 1 point against Mexico, and a loss against Belgium in two overtime (here comes 38 points) is acceptable, I think.

As a manager of our NT, you should take care of our younger generations, especially 22-24 year old players, how could you solve that, and what type of players would you like to see from them?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
Advertisement