Sada moja grupica :D
Crvena:
Dorcolac: moj omiljeni protivnik :D 2-0 skor, obe utakmice dobijene sa velikom razlikom, sto i potvrdjuje njgovu zelju za ulaskom u visi rang!Dorćol vs. NS Thunder 101 - 59 ocekivana pobeda Dorcolca protiv jednog od najslabijih ekipa u III.8 drugaciji zavrsetak ove utakmice i nije bio moguc :D, druga utakmica Walliexau Jaguars vs. Dorćol 100 - 130 dobro odradjena priprema za za tekmu taktike sve dobro postavljeno i naravno +30 :D. "kao i uvek fino iskautiran tim na svim pozicijama e sada dal ce biti ishod protiv mene isiti ko prosle godine videcemo + dolazak u grupu Gandza Team i njegovog superstar-a Zivana, pomrsiti zelje i nadanja za ulazak u visi rang videcemo".
Gandza Team veoma iskusna ekipa od 11 sezone se, a sada i vidim da je i Dorcolac od 8 sezone u BB svetu sto dobodi do velikog iskustva u igranju , a stime i 2 tima koja se najvise plasim da ce mi pomutiti planove :D .. GT gradi svoju igru oko Zivana sto je sasvim ocekivano :D prva utakmica protiv mene i ujedno njegova prva pobeda u III.8 sam vec komentarisao tako da se necu ponavljati , druga pobeda je Gandza Team vs. KK Crni Gruja 120 - 105, ma koliko se CG trudo i dobro doradio taktike i sve jednostavno njegov igracki kadar nije dorastao GT, pa je poraz od 15 razlike sasvim pristojan :D. "prva postava popunjena na svim pozicijama uz fantasticnog Živana Vučićevića, dok su izmene slabe..u anstavku ce se pokazati koliko ce ostali moci da izguraju jace utakmice kada se zahujta sezona i dal ce biti pojacanja u njegovom timu do kraja! jedan od pretendenata za titulu, sto je i dokazao sto me je otresao na otvaranju sezone"
Hell riders ovaj ekipa.. op to sam ja :D necu sebe komentarisati to ostavljam vama , tj jako bih i zeleo i ovleo da mi dobrao iskautirate tim da vidim sta su mi mane, mozda sam slep pored ociju :D
KK Crvene Patriote ekipa sacuvana od prosle sezone! .. prva tekma i jos jedno od iznenadjenja na startu sezone u grupi je KK Crvene Patriote vs. Nesm ja bral jagode 87 - 103 igracki potencijal i snaga na strani CP ali po meni pogresno stavljen napad , dovelo do ovog poraza. Druga tekma NS Thunder vs. KK Crvene Patriote 62 - 112 sav bes iskaljen na slabasnom protivniku kao sto sam vec ranije rekao :D. "uz dovodjenje kvalitetnog igraca na K poziciji mogao bi da oteza Dorcolcu ulazak u visi rang i naravno zakomplikuje i oteza kao i ucini zabavnijom Crvenom grupom :D, dok se to ne desi mislim da dalje od 4-5 mesta nece moci"
Walliexau Jaguars prva utakmica KK Crni Gruja vs. Walliexau Jaguars 94 - 121 iskoriscen pun potencijala svojih centara i na kraju ubedljiva protiv Grujice koji je opet uradio sve sto je u njegovoj moci ali jednostavno slab igracki kadar. Druga tekma Walliexau Jaguars vs. Dorćol 100 - 130 vec komentarisana. "lose iskautirani igraci sve sami centri moja prognoza 5to mesto ili borba za opstanak , naravno koja ce da bude pozitivna s obzirom na protivnike iz druge grupe"
Nesm ja bral jagode Pirocanac koliko me ne vara secanje kada smo kuckali odakle je :D ima solidnu ekipicu sto je i dokazao sa uvodnom tekmom protiv KK Crvene Patriote vs. Nesm ja bral jagode 87 - 103 koja ima komentar gore, druga utakmica protiv mene Nesm ja bral jagode vs. Hell riders 42 - 98 samo cu reci promasena zona , kao i totalno zaustavljen najbolji igrac Roncevic:DDD "ako dovedes Roncevicu , malo bolju podrsku i vratis ga na staru poziciju mogao mogao bi se nadati necemu inace ovako cvonjak :D"
KK Crni Gruja 0-2 skor obe tekme dobro odradjen skaut protivnika , al izgubljene sa velikom razlikom dovode do toga da moras da se pojacas sa bar 2 igraca ako hoces da lakse dises i da se ne vratis u IV :D
toliko od mene :D za sada :D