BuzzerBeater Forums

BB Israel > סגור

סגור (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ron1243

To: Ehud
This Post:
00
223634.17 in reply to 223634.16
Date: 8/15/2012 5:03:16 PM
Overall Posts Rated:
168168
אני חושב שבסופו של דבר מטרתו של פיני הייתה יותר דיון בנושא הרעיון שהוא העלה- תקרת השכר. אז אפשר לשנות את שם הדיון ל"תקרת או רצפת שכר?"

This Post:
00
223634.18 in reply to 223634.10
Date: 8/15/2012 5:05:58 PM
Overall Posts Rated:
343343
מת על זה שאתה מתבצר בעמדה שלך ולא משנה בית דין לכן זה תהיה התגובה האחרונה שלי פה כי באמת שאין לי כח

כל כך קשה להבין מי הקבוצה? היה העונה שתי בוצות שעשו טאנקינג במהלך העונה אחת עולה חדשה אחת לא
הרוויח פר שבוע מעל חצי מליון לפי מה שהוא אומר
לא היה עונה שעברה קבוצה אחת שעלתה ליגה שהייתה יורדת בעבר מליגת העל לכן אם היית טורח לבדוק את העובדות לפני שאתה מקשקש "עובדות" היית יודע את זה בעצמך

כרגיל אתה לא קורא מה שרושמים וכן קורא מה שבא לך

הם עשו טאנקינג כל העונה אחרי חצי עונה הפסקתי להסתכל על ההכנסות שלהם כי זה היה מעצבן
לא תהיה אופציה? הכנסת אולם נכון להיות לעולה חדשה עם אולם בגודל מתאים לליגת העל היא כ 565 אלף חוזה טלוויזיה 230 אלף לערך מוצרים לעולה חדשה גם כן עולים יחית לאזור ה 90-100 אני חושב מעשית עולה חדשה יכולה להחזיק סגל יקר יותר מאשר קבוצה ותיקה בליגת העל מכיוון שהם ללא המנעד של ההכנות

העובדות בשטח מדברות על 2 עולות שהצליחו יפה מאוד העונה בליגת העל עם התנהלות נכונה מבחינת כלכלית
עולה אחת שהחליטה לעשות טאנקינג במשך עונה שלמה וירדו מהמקום השמיני
ועולה נוספת שהגיע למקום השישי בגלל שהמאמן חצי פרש גם כך
העובדות בטשח שונות לחלוטין ממה שאתה מציג

החוסר רצון שלך לראות את מה שכולם מנסים להסביר לך מעיף ביותר ומעיק

אני אסיים במשפט אחד אחרון ופה יגמר כל הדיון שלי (איתך לפחות אם מישהוא אחר יגיד משהוא רלוונטי שאני אראה לנכון להגיב לו אני אגיב)

תקרת שכר לא תעזור לכלום לא לך לא לי לא לאף אחד תקרת שכר זה רעיון גרוע לא יעיל ולא הגיוני באולם הוירטואלי של באזר הביר לך את זה שוב ושוב והסבירו לך גם למה אבל אתה מסרב להקשיב אז עכשיו אתה מוזמן לעבור על הפוסט הזה לצטט משפט משפט להגיד כמה הדברים שאמרתי הם לא רלוונטים "ועהעובדות" שלך מדברות בשטח
ולסלף את מה שרשמתי

נ.ב

פה אתה יכול להוסיף כמה שאני גי אם גרוע ובעל שיגעון גדלות וכמה שאני מנצל את התפקיד שלי לרעה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
223634.19 in reply to 223634.15
Date: 8/15/2012 5:07:00 PM
Overall Posts Rated:
105105
גלילאו. אוהו איזה כיף שהעלת את השם הזה... חיכיתי לזה.
אולי אתה לא יודע, אבל בניגוד לכל האגדות שמספרות שהוא היחיד שאמר שכדור הארץ מסתובב סביב השמש וכל זה, הוא ממש לא היחיד, והיו עוד המון אנשים שהסכימו איתו. יותר מזה- הכתבים הראשונים שהוא שלח לכנסיה התקבלו בחיוב והכנסיה קראה באופן מלא ואפילו שקלה לקבל את התיאוריה.
אז למה הוא בכל זאת קיבל מאסר בית לשארית חייו, וכביכול היה שנוא על ידי הכנסיה? כי הוא היה אדם נורא. אם תקרא אי פעם כתבים שלו לכנסיה, למלכים באזור, או הרבה מאוד כתבים בנושא- אפשר לראות שהבן אדם היה פשוט מגעיל, בכתביו ניסה להפיל את טיעוניהם של האנשים להם כתב, יותר מאשר להצדיק את שלו, השפיל אנשים בכתביו, והתבטא בבוטות יתרה.
אם גלילאו היה נוהג בדרך קצת יותר מכובדת וראויה, וכותב בצורה יותר נאותה, אני בטוח שהכנסיה הייתה מקבלת את כתביו ושמו של גלילאו לא היה "מוכתם" לעולם.
תחשוב על זה.
זה שהמלכים / כנסיה כן ראתה בכך אמת, לא משנה את העובדה שרוב העולם בסופו של דבר (ולא משנה הסיבה) טען שהוא משקר והמצב הפוך.
ברור וידוע שזה ממש לא הסיפור היחיד של דעת יחיד נכונה לעומת רבים. זה פשוט הסיפור הפיקנטי וידוע ביותר.

ובנוגע לתקרת השכר- אני מאמין שאתה מסכים איתי שמאז ומתמיד הביברים רואים את טובת הקהילה כולה, ומטרתם היא להביא כמה שיותר אנשים למשחק. מטרתם היא לא להצליח ולהתקדם במשחק בסופו של דבר, אלה לפתח אותו ולגרום לו להיות פופולארי ככל האפשר. אז תסביר למה הם מתעלמים/שוללים את הטיעונים שלך ואת הרעיון שלך לתקרת שכר?
ראשית, הביברים (חלקם) גם משחקים במשחק (הרלוונטים בליגה הראשונה). סתם לידיעה.
עכשיו לטיעון...
1) מטרתם שהמשחק יצליח לא אומר שהבחירה שלהם נכונה.
2) רצפת השכר היתה כבר קודם לאותה מטרה, וממש לא רואים שהיא עזרה...
3) לא היתה תגובה שלהם לגבי תקרת-השכר.
4) תקרת-שכר דורשת פיתוח. רצפת-שכר שינוי של פרמטרים בודדים (עבודה של דקה סה"כ. כולל זמן הכנת קפה).
כאשר הפיתוח שהיה לפניו הוא עוד ניתוחי סטטיסטיקה, די ברור שאין פיתוח חדש כבד.
יש (כנראה) פעילות ענפה בעולם שיפור ביצועים, באגים וכו'.
אבל פיתוחים חדשים לא ממש ראינו.
לכן, לא מפתיע שזו הבחירה. יותר נכון, לא מפתיע שלא ניסו לפתח את השיטה השנייה.

This Post:
00
223634.20 in reply to 223634.14
Date: 8/15/2012 5:11:20 PM
Overall Posts Rated:
105105
טוב מה הדיון בעצם?

אתה הפלא ופלא נגד משהו שעשו מנהלי המשחק
רוב האנשים האחרים דיי מבסוטים לפי מה שאני מבין.

פתחת נושא בשביל לדון בהחלטה, בו לא נהפוך את זה להתנגחויות
רוצה, להציע תקרת שכר, בפורם של ההצעות שאתה פעיל בו תציע גם את זה.

בסופו של דבר החליטו לנסות למזער תופעה שהפריע להרבה מאוד אנשים - טאנקינג. החליטו לא לעשות את התופעה לא חוקית או לחסל אותה לגמרי אלה להפוך אותה לפחות אטרקטיבית. ניראה שמה שעשו דיי עומד ביעדים שהם קבעו

אין שום קשר או משהו קרוב לכך.

להגיד שאני נגד כל מה שהביברים עשו הינו שקר והסתה.

נושא הת'רד - משמעות השינוי וספיחיה.
אני דן בנושא ומנמק אותה. לא היתה מילת ניגוח אחת.
תגובה כמו שלך כאן שאינה דנה בנושא, אלא מנגחת את עצם העלאתה היא בדיוק זה - ניגוח.

כיוון שלא הוכח שרצפת השכר הנוכחית פתרה את בעיית הטאנקינג או שיפרה אותה, ובטח לא הוכח שהשינויים החדשים שעוד לא הושמו משפרים את המצב (והם לא), הטיעון שזה עומד ביעדים הוא שגוי. במקרה הטוב.

Last edited by Pini פיני at 8/15/2012 5:12:06 PM

This Post:
00
223634.21 in reply to 223634.19
Date: 8/15/2012 5:11:38 PM
Overall Posts Rated:
274274
אוקי אז לפי תיאוריית הקונספירציה החליטו ללכת על הפתרון הקל - זאת ההחלטה.
או שהחליטו ללכת על הפתרון שעוזר לקבוצות שביברים שמשחקים מנהלים כי הם בליגה הבכירה

נו נו נו לביברים איזה משחק חרא בואו נפרוש כולנו.

בהמשך לדיון על מה שהנושא הזה נפתח, היית רצפת שכר בעבר וזה לא עבד
החליטו לתקן בצורה שאולי תעזור. לא תחסל לגמרי אבל תוריד את האפקטיביות של התופעה.

הטיעון שלך שרצפת שכר לא עבדה בעבר לא רלוונטית

Last edited by Ehud at 8/15/2012 5:13:47 PM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
223634.22 in reply to 223634.17
Date: 8/15/2012 5:15:47 PM
Overall Posts Rated:
105105
אני חושב שבסופו של דבר מטרתו של פיני הייתה יותר דיון בנושא הרעיון שהוא העלה- תקרת השכר. אז אפשר לשנות את שם הדיון ל"תקרת או רצפת שכר?"

הנושא הוא הנושא שהועלה.
זה שאתם מתייחסים רק לצד הזה הופך את רוב הדיון תחת הת'רד לתפיסת העולם שלי למה יישפר את המצב.
בתקווה יגיעו משתמשים שרוצים להגיב על מכלול הת'רד ולהגיב לה כרצונם.

באופן "מפתיע" זה דומה לת'רד שנפתח לגבי שיפור תחרותיות.
בו, לא הועלתה הצעה אחת אחרת לשיפור, למרות שהיתה הסכמה (לפחות ע"י חלק) על קיום בעייה שכזו.
כשהיה מאמץ עילאי לקבור את הרעיון שכן הועלה.

This Post:
00
223634.23 in reply to 223634.22
Date: 8/15/2012 5:18:04 PM
Overall Posts Rated:
274274
צודק, הכל אינטרסים שלנו למחוק את הדעות שלך כמושיע המשחק
נעשה שקט ונחכה לכל משתמש נוסף שרוצה לתת את דעתו לגבי רצפת השכר החדשה

This Post:
00
223634.24 in reply to 223634.21
Date: 8/15/2012 5:22:32 PM
Overall Posts Rated:
105105
אוקי אז לפי תיאוריית הקונספירציה החליטו ללכת על הפתרון הקל - זאת ההחלטה.
או שהחליטו ללכת על הפתרון שעוזר לקבוצות שביברים שמשחקים מנהלים כי הם בליגה הבכירה

נו נו נו לביברים איזה משחק חרא בואו נפרוש כולנו.

בהמשך לדיון על מה שהנושא הזה נפתח, היית רצפת שכר בעבר וזה לא עבד
החליטו לתקן בצורה שאולי תעזור. לא תחסל לגמרי אבל תוריד את האפקטיביות של התופעה.

הטיעון שלך שרצפת שכר לא עבדה בעבר לא רלוונטית

שוב עיקום הדברים שלי. מפתיע...
זו עובדה שהם בחרו באופציה הקלה ביותר. אין דבר פשוט יותר מהשינוי הזה.
האם נאמר שהדרך היחידה היא הדרך שאני מציע? לא, אבל אתה בחרת לשים את זה ככזה.
ברור שכל שינוי אפשרי אחר יהיה קשה יותר. בתור התחלה כי לא הועלה אחר חוץ משני אלה ויידרוש זמן חשיבה.

אני מניח שגם אחרי שעוד שתיים-שלוש עונות, כששוב הרעיון של רצפת-שכר לא יצליח, שוב תחזור ותגיד שצריך להעלות עוד את רצפת-השכר, ושזה לא רלבנטי שבעבר לא עבד.
זה לא הצליח כהוא זה, מה שמוכיח שזה לא הדרך.

This Post:
00
223634.25 in reply to 223634.24
Date: 8/15/2012 5:29:36 PM
Overall Posts Rated:
274274
יכול להיות שיצטרכו להעלות אותו שוב, שים לב שאתה מסלף את דברי. אני בעצמי רשמתי שאני חושב שזה צעד נכון ואם זה היה תלוי בי היו צרים להעלות את רצפת השכר עוד.

הביברים עדינים יותר וזה בסדר.

ההבדל המשמעותי בינינו שאתה בוחר להיות לא צרוצה ולהתלונן ןלחשוב שאתה יודע יותר מכולם, שזה הכי קל.

אני בוחר לנסות להבין את המחשבה מאחורי הדברים ולהעריך את הרעיון ולא סתם לבטלל אותו גם אם אני לא חושב שהוא מושלם

This Post:
00
223634.26 in reply to 223634.25
Date: 8/15/2012 5:36:36 PM
Overall Posts Rated:
105105
יכול להיות שיצטרכו להעלות אותו שוב, שים לב שאתה מסלף את דברי. אני בעצמי רשמתי שאני חושב שזה צעד נכון ואם זה היה תלוי בי היו צרים להעלות את רצפת השכר עוד.

הביברים עדינים יותר וזה בסדר.

ההבדל המשמעותי בינינו שאתה בוחר להיות לא צרוצה ולהתלונן ןלחשוב שאתה יודע יותר מכולם, שזה הכי קל.

אני בוחר לנסות להבין את המחשבה מאחורי הדברים ולהעריך את הרעיון ולא סתם לבטלל אותו גם אם אני לא חושב שהוא מושלם

יש לי רעיון מעולה לרצפת-שכר שתוריד את הטאנקינג ל-אפס עגול!
נראה מי הקבוצה שיש לה את הסגל היקר ביותר בליגה הישראלית (כולל כל הליגות), וזו תהיה רצפת-השכר!!!
כתוצאה מזה, קבוצות בהגדרה יהיו בעלי אותו שכר ולכן לא יוכלו בהגדרה לעשות טאנקינג.
יהיו כמובן כמה שייפרשו, אבל זה גם כך קורה בגלל שאין תחרותיות, אבל היי... לא יהיה טאנקינג!!!

הפוסטים שלי טענו שני דברים:
1) רעיון רצפת השכר הוא רע, יזיק במישורים אחרים ולא ישפר את נושא הטאנקינג (כפי שלא שיפר עד כה).
2) רעיון חלופי - תקרת-שכר. רעיון שנוסה והצליח.

הדברים שלי הובאו עם דוגמאות ל"מה יקרה אם".
הדברים שמשתמשים אחרים כתבו חזרו על אותן רעיונות: "זה יעבוד", "תן צ'אנס", "סמוך עליי" וכו' בניסוחים שונים.

This Post:
00
223634.27 in reply to 223634.26
Date: 8/15/2012 5:39:05 PM
Overall Posts Rated:
105105
תגובה לטיעון "כולם מרוצים".
מי שיכול לקרוא אנגלית יכול להסתכל על הפורום הבא שבאתר הנ"ל:
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

העובדות "קצת" שונות.

Advertisement